Tuesday, October 23, 2018

# Cannis App # lifestyle

Applikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Terhebat di NASDAQ Menjelang 2021


Cannis Bakal Bersinar di NASDAQ, Amerika Syarikat | Baru-baru ini, pada 21 Oktober 2018 hari Ahad yang lepas, applikasi mudah alih Cannis telah membentuk trend applikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dari dua bulan dan Cannis bakal menjadi bintang terhebat di NASDAQ, Amerika Syarikat menjelang 2021.


Sejak awal tahun 2018, Cannis terus melabur dalam industri yang disukai ramai iaitu teknologi, filem, kecantikan, ubat-ubatan preventif, teknologi terkini dalam pertanian dan sebagainya. Dengan kerjasama rakan strategik mereka, Cannis telah memperluaskan pasaran mereka dengan pesatnya di banyak negara Asia Tenggara dan dijangka akan tersenarai di Nasdaq tidak lama lagi.

Dato 'Ching Eu Boon, Ketua Pegawai Eksekutif juga menyatakan semasa persidangan "The Upcoming Greatest Star in Nasdaq" bersama 3000 peserta Cannis  bahawa perkongsian Cannis tidak terhad kepada teknologi terkini seperti teknologi digital, pangkalan data yang besar, kecerdasan buatan, tetapi juga dengan penggambaran, ubat-ubatan preventif dan industri kecantikan.

Tambahan beliau, mereka sangat berharap perkongsian strategik dengan industri-industri tersebut dapat memenangi kepercayaan pengguna dan meningkatkan pengalaman pengguna akhir lancar O2O.

Muat Turun Applikasi dan Perbelanjaan Pengguna Telah Mencipta Rekod Baru Dalam Sejarah, Cannis Dilahirkan Pada Era Yang Tepat Dan Terbaik

Suku ketiga tahun 2018 telah menjadi musim yang paling menguntungkan "App Store" dimana jumlah muat turun applikasi yang komprehensif pada musim tersebut  di App Store dan Google Play telah melebihi 29 billion, kenaikan 10% berbanding terdahulu. Walaupun perbelanjaan pengguna global telah mencapai hampir 20 billion dolar AS, kenaikan 20% berbanding dengan musim yang sama pada masa lalu, kedua-duanya mencipta rekod sejarah baru.

Melalui analisis didapati peningkatan dalam kategori applikasi dibawah muat turun, permainan, hiburan dan applikasi penyiaran video, telah menjadi antara jenis applikasi yang paling banyak dimuat turun.

Prestasi yang menggalakkan dari dua jenis applikasi yang sama memerlukan kandungan kreatif bagi memenuhi permintaan pasaran.

Pada keseluruhannya, suku ketiga tahun 2018, App Store dan Google Play kedua-duanya mempunyai sejarah muat turun yang lebih tinggi dalam perbelanjaan pengguna. Ini menunjukkan trend pasaran App yang terus meningkat bergantung kepada populariti penggunaan telefon pintar, menyediakan perbelanjaan tanpa henti dan potensi pembangunan yang besar.

Cannis memberi tumpuan kepada industri yang paling cepat berkembang, menyediakan platform integrasi serta mewujudkan fungsi 7 dalam 1 yang kuat.

Mod Maya-Realiti Yang Digabungkan Dengan Mod O2O

Applikasi Cannis bukan sahaja menggabungkan fungsi inovatif setiap bulan tetapi juga melabur dana besar secara selektif di industri luar talian, dengan jangkaan menyambung aliran perbelanjaan keseluruhan pengguna luar talian dengan pangkalan data dalam talian, untuk memulakan membina model O2O, mengadakan promosi pemasaran terdahulu, pembekal ahli dalam dan luar talian dengan cekap, dan perkhidmatan penghantaran barangan 'back-end' menjadi lebih lancar.

Dari segi lencongan ahli, ahli-ahli Cannis boleh menggunakan diskaun dalam talian, termasuk pembelian di kedai runcit dan rakan kongsi strategik Cannis. Mata talian dalam ganjaran boleh digunakan sebagai diskaun yang membantu pengguna menjimatkan wang. Penyertaan dalam pertandingan yang direka oleh Cannis juga membolehkan ahli memenangi hadiah utam melalui perkongsian.

Ketua Pegawai Operasi Cannis, Encik Mohammad Mustaqim Bin Abdullah menegaskan bahawa platform itu secara aktif akan menjalankan susun atur yang komprehensif untuk perkhidmatan dalam dan luar talian, supaya gedung yang sedia ada tidak lagi dibatasi oleh saiz atau sekatan serantau ruang. Melalui Mod Cannis E-Commerce dan keutamaan belanja, maklumat pedagang boleh diperolehi dengan kos terendah ke pasaran sasaran yang tepat, oleh itu memaksimumkan keberkesanan pengiklanan.

Rakan Strategik Cannis

Rakan-rakan strategik yang hadir pada hari tersebut termasuklah Dr Eco-Dr. Coco Alex; Produser Syarikat Produksi Da Motion, Encik ALong; Pengarah Kreatif (凯友电影控股有限公司), Miss Bo Bo; LongTV Sdn. Encik Chis Yen; Weber PDT Pusat Kesihatan Rawatan Kanser Prof Madaya Dr. Martin E. Roberts; Ketua Pegai Eksekutif (名资股份有限公司), Encik (蔡逸群) dan Dr. DNA Encik Jannings Lee.

Konsul Kehormat Republik Slovakia, Tan Sri Datuk Sri Tee Keat berkata bahawa Cannis mempunyai ketajaman idea terhadap perkembangan trend. Melalui analisis pangkalan data yang besar, mereka secara tepat mempelajari keperluan sebenar pengguna. Budaya etnik yang kaya di Malaysia juga membantu mengembangkan perniagaan ke seluruh dunia, bagi menarik rakan strategik pada masa hadapan. Sama ada dalam pemasaran media atau strategi pembangunan, persembahan mereka sangat luar biasa.

Cannis adalah applikasi bersepadu pertama di dunia yang menyediakan pengguna dengan applikasi App ini, penyiaran langsung, e-dagang, diskaun membeli-belah, rangkaian sosial, video pendek, permainan dan pembayaran, semuanya boleh didapati di Cannis App. Cannis yakin bahawa mempunyai pelbagai kumpulan etnik dan budaya Malaysia sebagai titik permulaan, lebih mudah untuk mengembangkan Cannis di Asia Tenggara ke seluruh dunia.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari http://cannis.app.

14 comments:

  1. Makin ramai yang berkongsi cerita mengenai apps cannis ni. Nanti nak cuba la. Sebab dia digabungan 7dalam 1 kan. Menarik.

    ReplyDelete
  2. Hebatnya apps cannis ni. Harap sangat berguna pada pengguna.

    ReplyDelete
  3. Wahh apps baru.. terbaiklah.. banyak manfaat pada pengguna. Tahniah buat Cannis.

    ReplyDelete
  4. Baru 2 bulan dah hebat gila pencapaian...ni bakal listed dalam NASDAQ pula! Memang betul-betul terbaikkk!

    ReplyDelete
  5. Wah thaniah Cannis. Semakin mengorak langkah ke hadapan

    ReplyDelete
  6. Bestkan aplikasi ni, senang Ada 7 fungsi 1 apps

    ReplyDelete
  7. wah.. baru je dengar2 pasal cannis ni tapi sekarang dah tersenarai dalam NASDAQ pula.. tahniahh

    ReplyDelete
  8. Aplikasi cannis ni macam dah makin dikenali sejak kebelakangan ni. Bagus betul la, kejap je orang pakat duk download aplikasi ni.

    ReplyDelete
  9. Tahniah cannis..nama pun bakal masuk dalam senarai nasdaq.. ❤️

    ReplyDelete
  10. Tahniah..kiranya ini berita terbaik kepada koprat dan peniaga dan semua

    ReplyDelete
  11. Jika berjaya listed di Nasdaq di 2021, memang ramai orang yang berpeluang untuk jadi kaya.

    ReplyDelete
  12. Kalau semua ada apps ni memang boleh jadi fenomena rasanya

    ReplyDelete
  13. haluu..salam perkenalan..jemput singgah my blog yaaaa

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)