Wednesday, June 6, 2012

Slip Exam diPrint - Final Exam

2:44 AM 1 Comments




Assalamualaikum !
okeeyy laa .
aku busy untuk 1 week nihh .
just nak gtaw laa
Final Exam Start Next Week


* rupa slip exam sem 4 aku !


Final Exam :
  •  Akhlak dan Tasawwuf  | 11/6 | 9.00- 11.30 am
  • Creatif Thinking | 12/6 |  9.00-11.00 am
  • Web Programming | 14/6 |  9.00-11.30 am
  • Orientalis terhadap Quran & Sunnah  | 14/6 | 2.30-5.00 pm
  • I'jaz Al-Quran  | 21/6 | 2.30-5.00 pm
  • Tafsir Ayat-Ayat Hukum | 22/6 | 3.00-5.30 pm
  • Oop / Java  | 27/6 | 9.00-12.00 pm


# Doakan saya dan juga semua pelajar2 yang bakal menduduki Final Exam tak lama lagi . Semoga dapat jawab dgn tenang , diberi soalan yang mudah . Sesungguhnya kami mengambil exam bkn kerana POINTER , tapi kerana ILMU Allah s.w.t Ya Allah ! berikan kami kejayaan yang cemerlang dan agar dapat kami kembangkan ilmuMu pada masa akan datang . InsyaAllah ! ^_^

Monday, June 4, 2012

Sunday, June 3, 2012

Talk 'Fazkuruni Azkurkum' by Ustaz Ebit Lew

10:42 PM 4 Comments


Assalamualaikum !

Alhamdulillah  . .
usai program 'Fazkuruni Azkurkum' pada 31 May 2012 
penceramah jemputan kami Ustaz Ebit Lew
| panel Ikim.Fm | motivator bawah Dato' Fadzilah Kamsah |

banner Talk kami !

dapat jugak bergambar bersama beliau
sesi bergambar bersama Ustaz Ebit Lew dan barisan ajk QM student's



itu jee yang mampu dapat bergambar 
kerana kesuntukan masa ketika itu

.
.
selingan lalu 
.
.

nak jugak bergambar kat dpn cermin pun jadilaa !! 
HAHA !! :D

okbaiii !!~