Showing posts from April, 2018Show all

Dapatkan Jam Bercorak Edisi Jepun Di BeliSpree!

Custom Printed Japan Watches | Hai uolls! Apa hobi uolls bila waktu cuti? Kalau macam WA, hobi WA adalah mengumpul novel atau komik dari Jepun. WA akan pergi ke kedai buku yang ada jual novel atau komik Jepun. Kalau korang nak tahu, nama komersial WA guna menggunakan nama Jepun tau iaitu Wawa Ashihara. Nama Ashihar…

Read more

7 Lifestyle Blogger Pilihan 2018

7 Lifestyle Blogger Pilihan 2018 | Sebenarnya WA dah lama berblogging start dari tahun 2010. Tapi terpaksa kurangkan aktiviti blog sebab WA nak fokus pada zaman study dulu dan hanya share cerita mengenai life WA sahaja. Alah, dulu-dulu kan suka merepek. Hehe.. So, pada tahun 2016 WA dah start berblogging secara seri…

Read more

3 Steps With Althea Bare Essentials Skincare

Bare Essentials | Hello uollss, I'm coming back now! Ada yang rindu WA tak? Mesti ada kan nak tengok apa update terkini yang WA nak share. Haa, jangan risaulah sebab memang WA ada benda nak share dengan ladies ni. Nak tahu tak pasal apa? Ofkoslah pasal penjagaan muka wanita.  Actually, WA nak share dengan u…

Read more

Guardians Haul Sempena Beauty Sales 50%

Guardians Haul | Haii semua... Lama dah WA tak muncul buat entri dari pengalaman WA shopping sendiri kan? Yelah, sebelum-sebelum ini WA shopping tapi tak kesempatan nak up dekat entri macam yang lain. Maklumlah, tak semua benda kita nak share. Takkanlah barang privasi nak share juga? Hahahaha.. Okay, I'm just k…

Read more