Thursday, August 30, 2012

wajah baru blog sempena MERDEKA !

9:19 AM 8 Comments


seyesly blog ubah wajah sempena merdeka !
bukan senang tau nak edit blog 
bukan senang mata nak ngadap laptop lame2
bukan senang tau tggu LINE BEROKBAND laju ! :)
tgh okee tu yg aku edit jap ~


ok tak blog baru aku ?
bagilah komentar korang sikit 
ada rupa kanak RIBENA tak pakai warna-warni ! ^_^

seyesly dulu xsuka gabung byk warna
dulu amek yang dark2 jee layout
but now !
what's happen dear ??

nak merasa gak diri nih 
happiness , cheerful and wonderful ! :)

KLIK SINI --> Merdeka 55 !

S E L A M A T M E N Y A M B U T H A R I K E M E R D E K A A N K E - 55 !
Majulah negara penuh wawasan :)


Wednesday, August 29, 2012

Raya Banat M.A.K | Entri Bergambar

6:54 AM 4 Comments



kali nih entry pasal raya kami !
why us ??
ni kire mcm konvoi raya ktaorang laa . 
Last year wat kat Batu Pahat skang punya punya wt di Kluang ! :)
skodeng2 kejap Raya Banat 04-08 ^_^

 
rumah angah

rumah k.nisa baby kembar

 rumah ckgu roslina

posing kejap :)

 
rumah julie

 
rumah maizatul

 
rumah aku :)

ikotkan cite kejap masa perjalanan nak pergi Kg Gajah dari Paloh hampir2 tak dapat dilupakan 
dok sedap drive tetibe mncol 1 LORI BESAR dan PANJANG laju giler kat 1 selekoh !
makk aii , masa tuh kitaorang xpk apa2 dah yg tahu elakkan kete ke bahu jalan itupun nyaris2 sipi2 je badan lori nak sembah kete kitaorang .

Syukur ! Allah selamatkan kami 
tapi menderau juga hati ini masa itu 
xsempat nak tengok no flat lori tu , 
boleh saman dia bawak laju2 ag2 kat selekoh !

last posing kami ! :)

Salam Aidilfitri | Entri Bergambar

4:07 AM 8 Comments




Salam Lebaran 2012 !
tak terlambat lagi untuk aku wish pada para bloggers ! :)
tak nak cakap panjang lebar aku sertakan gambar berhari raya tahun ini !

TEMA apa ??

Merah + Hitam

 Ni satu family tambah sorg si kecik tuh !

Adad dan aku sama merah :)

Ni aku bersama akak aku



Last mesti tempek muka tuan punye blog !
of course laa ! ^_^


Friday, August 10, 2012