Tuesday, October 23, 2018

Applikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Terhebat di NASDAQ Menjelang 2021

6:26 PM 0 Comments

Cannis Bakal Bersinar di NASDAQ, Amerika Syarikat | Baru-baru ini, pada 21 Oktober 2018 hari Ahad yang lepas, applikasi mudah alih Cannis telah membentuk trend applikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dari dua bulan dan Cannis bakal menjadi bintang terhebat di NASDAQ, Amerika Syarikat menjelang 2021.


Sejak awal tahun 2018, Cannis terus melabur dalam industri yang disukai ramai iaitu teknologi, filem, kecantikan, ubat-ubatan preventif, teknologi terkini dalam pertanian dan sebagainya. Dengan kerjasama rakan strategik mereka, Cannis telah memperluaskan pasaran mereka dengan pesatnya di banyak negara Asia Tenggara dan dijangka akan tersenarai di Nasdaq tidak lama lagi.

Dato 'Ching Eu Boon, Ketua Pegawai Eksekutif juga menyatakan semasa persidangan "The Upcoming Greatest Star in Nasdaq" bersama 3000 peserta Cannis  bahawa perkongsian Cannis tidak terhad kepada teknologi terkini seperti teknologi digital, pangkalan data yang besar, kecerdasan buatan, tetapi juga dengan penggambaran, ubat-ubatan preventif dan industri kecantikan.

Tambahan beliau, mereka sangat berharap perkongsian strategik dengan industri-industri tersebut dapat memenangi kepercayaan pengguna dan meningkatkan pengalaman pengguna akhir lancar O2O.

Muat Turun Applikasi dan Perbelanjaan Pengguna Telah Mencipta Rekod Baru Dalam Sejarah, Cannis Dilahirkan Pada Era Yang Tepat Dan Terbaik

Suku ketiga tahun 2018 telah menjadi musim yang paling menguntungkan "App Store" dimana jumlah muat turun applikasi yang komprehensif pada musim tersebut  di App Store dan Google Play telah melebihi 29 billion, kenaikan 10% berbanding terdahulu. Walaupun perbelanjaan pengguna global telah mencapai hampir 20 billion dolar AS, kenaikan 20% berbanding dengan musim yang sama pada masa lalu, kedua-duanya mencipta rekod sejarah baru.

Melalui analisis didapati peningkatan dalam kategori applikasi dibawah muat turun, permainan, hiburan dan applikasi penyiaran video, telah menjadi antara jenis applikasi yang paling banyak dimuat turun.

Prestasi yang menggalakkan dari dua jenis applikasi yang sama memerlukan kandungan kreatif bagi memenuhi permintaan pasaran.

Pada keseluruhannya, suku ketiga tahun 2018, App Store dan Google Play kedua-duanya mempunyai sejarah muat turun yang lebih tinggi dalam perbelanjaan pengguna. Ini menunjukkan trend pasaran App yang terus meningkat bergantung kepada populariti penggunaan telefon pintar, menyediakan perbelanjaan tanpa henti dan potensi pembangunan yang besar.

Cannis memberi tumpuan kepada industri yang paling cepat berkembang, menyediakan platform integrasi serta mewujudkan fungsi 7 dalam 1 yang kuat.

Mod Maya-Realiti Yang Digabungkan Dengan Mod O2O

Applikasi Cannis bukan sahaja menggabungkan fungsi inovatif setiap bulan tetapi juga melabur dana besar secara selektif di industri luar talian, dengan jangkaan menyambung aliran perbelanjaan keseluruhan pengguna luar talian dengan pangkalan data dalam talian, untuk memulakan membina model O2O, mengadakan promosi pemasaran terdahulu, pembekal ahli dalam dan luar talian dengan cekap, dan perkhidmatan penghantaran barangan 'back-end' menjadi lebih lancar.

Dari segi lencongan ahli, ahli-ahli Cannis boleh menggunakan diskaun dalam talian, termasuk pembelian di kedai runcit dan rakan kongsi strategik Cannis. Mata talian dalam ganjaran boleh digunakan sebagai diskaun yang membantu pengguna menjimatkan wang. Penyertaan dalam pertandingan yang direka oleh Cannis juga membolehkan ahli memenangi hadiah utam melalui perkongsian.

Ketua Pegawai Operasi Cannis, Encik Mohammad Mustaqim Bin Abdullah menegaskan bahawa platform itu secara aktif akan menjalankan susun atur yang komprehensif untuk perkhidmatan dalam dan luar talian, supaya gedung yang sedia ada tidak lagi dibatasi oleh saiz atau sekatan serantau ruang. Melalui Mod Cannis E-Commerce dan keutamaan belanja, maklumat pedagang boleh diperolehi dengan kos terendah ke pasaran sasaran yang tepat, oleh itu memaksimumkan keberkesanan pengiklanan.

Rakan Strategik Cannis

Rakan-rakan strategik yang hadir pada hari tersebut termasuklah Dr Eco-Dr. Coco Alex; Produser Syarikat Produksi Da Motion, Encik ALong; Pengarah Kreatif (凯友电影控股有限公司), Miss Bo Bo; LongTV Sdn. Encik Chis Yen; Weber PDT Pusat Kesihatan Rawatan Kanser Prof Madaya Dr. Martin E. Roberts; Ketua Pegai Eksekutif (名资股份有限公司), Encik (蔡逸群) dan Dr. DNA Encik Jannings Lee.

Konsul Kehormat Republik Slovakia, Tan Sri Datuk Sri Tee Keat berkata bahawa Cannis mempunyai ketajaman idea terhadap perkembangan trend. Melalui analisis pangkalan data yang besar, mereka secara tepat mempelajari keperluan sebenar pengguna. Budaya etnik yang kaya di Malaysia juga membantu mengembangkan perniagaan ke seluruh dunia, bagi menarik rakan strategik pada masa hadapan. Sama ada dalam pemasaran media atau strategi pembangunan, persembahan mereka sangat luar biasa.

Cannis adalah applikasi bersepadu pertama di dunia yang menyediakan pengguna dengan applikasi App ini, penyiaran langsung, e-dagang, diskaun membeli-belah, rangkaian sosial, video pendek, permainan dan pembayaran, semuanya boleh didapati di Cannis App. Cannis yakin bahawa mempunyai pelbagai kumpulan etnik dan budaya Malaysia sebagai titik permulaan, lebih mudah untuk mengembangkan Cannis di Asia Tenggara ke seluruh dunia.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari http://cannis.app.

Wednesday, October 10, 2018

Diskaun Sehingga 80% Sempena Lazada 10.10 Super Beauty Day!

1:44 AM 2 Comments

Super Beauty Day 10.10 | Hello korang! Mesti korang tertunggu-tunggu sales dekat mana-mana website beli-belah kan sempena 10.10? Lagi-lagi kalau anda wanita, memang tak boleh kalau tak ada sales produk kecantikan. Macam WA juga lah kiranya. Mesti nak juga menanti sales produk kecantikan. 

Tapi, korang tak perlu risau sangat, sebab ada satu website terkenal ini buat sales kaw kaw! Okay, kalau korang nak tahu, sekarang Lazada ada buat Super Beauty Day 10.10 hari ini sahaja! Ye hari ini sahaja, tak ada esok lusa dah!

Apa yang ada sempena sales hari ini? 

Apa yang menariknya sales kali ini diskaun sehingga 80% untuk jenama-jenama yang terpilih. Rambang mata nak shopping produk kecantikan kat Lazada hari ini.

Pelbagai jenama produk kecantikan turut menyertai kempen ini dan antara top brand tersebut adalah seperti Urban Decay, AHC, NYX, Dove, Olay, Eucerin dan lain-lain lagi dengan diskaun hebat sehingga 80%. 
Bukan itu sahaja, Lazada Super Beauty Day 10.10 juga ada menawarkan pelbagai tawaran hebat seperti Flash Sales, Vouchers, Buy 1 Get Free 1 Deals, dan Beauty Bundles. Setiap tawaran tersebut mempunyai pelbagai pilihan menarik. Sampaikan WA confuse nak beli apa sebab harga yang ditawarkan sangat murah!

Flash Sales (Watsons)

Brand Flash Sales
Ada macam-macam brand yang join kempen flash sales

Untuk Flash Sales, korang kena get ready setiap 2 jam akan ada flash sales baru tau! WA dah banyak masuk ke shopping cart ni, tunggu nak bayar je.. Hehehe!

Vouchers
Claim before sold out!

Buy 1 Get Free 1 Deals

Beauty Bundles
Korang tengok tu, banyak sangat tawaran yang diberikan. Kalau macam ini, memang mata tak nak lepas dari lihat Lazada offer kan? WA suka main Slash It semalam dan Flash Sales sebab harga flash sales dia boleh tahan murah juga!

Okaylah tak nak panjang-panjang sebab nak sambung shopping! Hahaha.. Korang kalau nak shopping kat Beauty Super Day ni, WA nak bagi special code vouchers untuk readers dan followers WA! Vouchers Code --> 1010HBKOL9

Nahh, kalau nak shopping, masih sempat lagi ni, korang klik je link ini https://c.lazada.com.my/t/c.Lbr untuk shopping sempena Lazada 1010 Super Beauty Day!

Monday, October 1, 2018

Apa Yang Wawa Shopping di Althea???

8:04 PM 21 Comments

Jom Shopping di Althea | Hello uolls! Mesti ada yang tak sabar kan nak tau apa yang WA dah shopping kat Althea sebelum ini? Haa, buat yang tidak tahu lagi apa itu Althea, ia merupakan satu website online shopping barangan Kbeauty iaitu directly posted out from Korea dan yang pastinya ia adalah 100% authentic! Yesss, dan Althea kini sudah dikenali dikalangan Kbeauty. Paling mengejutkan barang Althea lebih murah dari website barangan Malaysia tapi estimated shipped take time around 1-2 weeks. Yelah, kan dari oversea. Jangan risau sebab setiap pembelian akan dapat kotak pink!!! 

Untuk pembelian kali ini, WA menggunakan rewards 120 points untuk mendapatkan barang-barang seperti di atas. Apa yang WA shopping kali ini?

1. Althea Petal Velvet Powder #Pink Lavendar (2pcs)
2. Althea Petal Velvet Powder #Translucent 
3. It's Skin Power 10 Formula PO Effector (3 bottles)
4. COS.W O2 Bubble Black Mask
5. COS.W My Real Skin Facial Mask

Althea Petal Velvet Powder 

Althea telah mengeluarkan produk kosmetik pertama iaitu Althea Petal Velvet Powder dengan kod Translucent & Warm. Kemudian, baru-baru ini sempena Althea Turns 3 ia telah mengeluarkan kod baharu iaitu Pink Lavendar. Kali ini WA ingin mencuba loose powder Althea kod Translucent & Pink Lavendar. Ramai yang kata best loose powder dari Althea sebab ia bersifat ringan di muka.

 It's Skin Power 10 Formula Effector

WA tertarik untuk mencuba serum dari It's Skin ni sebab banyak review positif dalam website Althea. Dan kebetulan WA juga telah kehabisan serum muka, jadi apa salahnya beli kan? It's Skin Power 10 Formula Effector ini mengandungi 13 jenis serum dan setiap serum mempunyai fungsi yang berbeza. Untuk pilihan kali ini, WA mencuba serum untuk pores, whitening (arbutin) dan juga vitamin C. Nanti WA share details untuk posting akan datang tentang serum ini ye.

COS.W O2 Bubble Black Mask

Memandangkan WA pengguna setia mask setiap malam, COS.W O2 Bubble Black Mask ini menjadi tarikan. First time WA nak cuba mask yang boleh mengeluarkan buih. Sebelum ini, hanya tahu bubble foam sahaja ada buih. Lagipun, bubble black mask ini ada 2 jenis sahaja iaitu Volcanic (pores/hydrate) dan Charcoal (moisturize).

COS.W My Real Skin Facial Mask

Mask COS.W jenis lain pula adalah My Real Skin Facial Mask. Ada bermacam variasi dan pilihan WA adalah Green Tea, Apple dan Coffee. WA suka pakai Green Tea sebab ia dapat lembut dan segarkan kulit dan kulit jadi bersih. Sheet mask ini sangat best kerana tidak terlalu keras seperti sheet mask yang lain.

===========================================================================

Untuk full review setiap barang yang dibeli, WA akan try buat satu per satu dan akan update entri di blog nanti. Bagi anda yang ingin dapatkan barangan original dari Korea dan murah, bolehlah shopping di website Althea https://my.althea.kr/ atau layari laman social mereka :

Facebook

Instagram 

Monday, September 24, 2018

Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color

7:27 PM 24 Comments

Matte Liquid Lip Color | Tidak asing lagi, siapa yang tidak kenal dengan satu jenama yang semakin popular di Malaysia iaitu Mary Kay. Nama satu anak syarikat yang kian melonjak naik dan sentiasa berada dihati peminat kecantikan. Bukan sahaja mempunyai keluaran penjagaan kulit (skincare), malah ianya juga turut mempunyai produk kosmetik.

Terbaharu, Mary Kay telah mengeluarkan satu lagi produk kosmetik, iaitu Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color dengan didatangkan 6 warna yang begitu cantik dan menarik untuk memenuhi setiap mood anda. Ini adalah kali pertama WA mencuba produk Mary Kay dan ternyata sangat teruja menggunakkannya dan jatuh cinta dengan matte liquid lip color ini!

Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color mempunyai flexible coverage with a matte finish iaitu dari creamy to matte, dan ia juga boleh mengawal minyak dan bersinar sehingga 8 jam. Jadi, bila anda memakainya, anda akan terasa ringan seperti tiada apa-apa pada kulit bibir. Dengan kehadiran 6 warna ini, ia direka untuk menyesuaikan dengan pelbagai warna kulit.

Formula Attributes :
  • Dermatologist tested
  • Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alergi
  • Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Sesuai untuk kulit sensitif
  • Fragrance free
  • Oil free

Rupa packaging Mary Kay At Play ini sangat ringkas dengan reka bentuk yang sederhana, iaitu cover line putih hitam pada penutup dan line putih pada body dan kelihatan lebih cantik dengan packaging tersebut. 

Mempunyai 6 warna yang begitu cantik lagi tertarik. Nak pakai lip color ini tanpa filter? No problem! Rahsia kecantikan bukan pada filter semata-mata, tapi pada keyakinan diri anda! Ya, dengan memakai Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color ini, anda akan lebih yakin, bergaya dan bertahan selama 8 jam kerana ianya lebih bersifat matte finish iaitu tidak mengeringkan bibir tapi mudah meresap dan terasa lebih ringan pada kulit bibir.

WA telah mencuba kesemua warna dan setiap warna memainkan peranan pada kulit dan mood masing-masing. Jom lihat penerangan serba-sedikit mengenai setiap warna.

Description of Shades :

1. Taupe That
Warna seakan nude pink, tidak terlalu terang dan tidak terlalu gelap. Sesuai bagi mereka yang ingin kelihatan simple, natural pada siang hari. Sesuai dipakai untuk pergi berjalan-jalan, meet friends, attend class atau mana-mana event jika tidak mahu kelihatan terlalu menonjol.

2. Pink It Over
Warna ini over sangat tau, terkejut WA sebab tak pernah pakai pink terang. Haha! Tapi bagi siapa yang suka menyahut cabaran diri sendiri tu, boleh je pakai ke mana-mana kerana jika anda confident, anda akan kelihatan lebih cantik! Pakai bila-bila masa anda rasa sesuai especially hari yang cerah!

3. Pink Shock
Warna Pink Shock ini kelihatan lebih terang dan ke arah kemerahan sedikit, sangat cantik jika dipadankan dengan outfit yang lebih santai atau baju pejabat. Sesuai dipakai pada apa-apa majlis dengan gaya feminin atau yang suka dengan gaya yang lebih menonjol.

4. Neon Nectarine
I'm so impressed dengan color ini tau! Sebab color dia oren more to red! Senang kata macam merah menyala. Bagi yang sukakan aktiviti yang more to outdoor, shopping or so on, dan suka kelihatan lebih ranggi boleh try color Neon Nectarine ini.

5. Red Siren
Sebagai satu amaran bagi siapa yang memakai warna Red Siren ini. Boleh berdarah hidung bila lihat si pemakai memakainya. Haha! Antara warna favourite WA iaitu merah gelap yang terang. Untuk membuat anda lebih menonjol boleh pakai Red Siren pada waktu malam untuk night makeup dan pergi event waktu malam. Juga sesuai dipakaikan pada pengantin untuk majlis persandingan supaya diri pengantin lebih menonjol. Terasa seksi gitu!

6. Vivid Violet
Warna purple gelap pada permulaan, tapi apabila dikenakan pada bibir, ianya matchkan dengan warna kulit dan kelihatan lebih pada merah gelap. WA suka dengan color macam ni kerana ianya lebih kelihatan menarik lagi-lagi bila dikenakan dengan night makeup look.


Ianya kelihatan creamy pada permulaan, tapi akan menjadi kepada matte finish dan lebih bersinar walaupun ianya mudah meresap ke bibir tanpa terasa memakai apa-apa pada bibir. Serius! tak semua matte liquid seperti ini tau. Memang jarang sangat. Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color ini lebih kurang macam lipmatte dari Thailand yang WA pernah pakai sebelum ini. 

By the way, WA memilih 3 warna paling hot iaitu Neon Nectarine, Red Siren dan Vivid Violet sebagai koleksi baru WA untuk dipakai pada waktu malam. Auuuwww!~~ Dan 3 warna lain untuk dipakai pada waktu siang. Yang penting, ianya tidak keringkan bibir dan sangat selesa mengenakan kesemua pilihan warna tanpa ragu-ragu lagi.

What About Price?
Limited Edition
Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color (6.5g) - RM39 per piece!

Where To Get?
Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi Mary Kay Independent Beauty Consultant 03-77117500 atau lawati www.marykay.com.my.


Monday, September 17, 2018

Ketahui Sebab Kenapa Kita Perlu Exfoliate Bibir

7:20 PM 23 Comments

Exfoliate Bibir | Pernahkah anda mengalami kulit bibir yang kusam, kering dan bibir pecah-pecah? Jika anda pernah atau sedang mengalami situasi sebegini, anda perlulah menekankan keadaan bibir anda supaya kulit bibir anda menjadi sihat.
Bukan itu sahaja, dengan pemakaian lipstick setiap hari boleh membuat kulit anda terdorong menghadapi simptom-simptom seperti itu? Dengan lipbalm juga tidak cukup untuk melembapkan bibir kerana bibir juga memerlukan exfoliate. Untuk mendapatkan kulit bibir yang halus dan mulus kita perlu exfoliate bibir juga. Maksud exfoliate bibir adalah untuk membuang atau menghilangkan sel-sel kulit mati yang ada pada kulit yang boleh membuat kulit bibir menjadi kusam, hitam, kekeringan dan kulit bibir pecah-pecah. Jom kita ketahui sebab kenapa kita perlu exfoliate bibir.

Ketahui Sebab Kenapa Perlu Exfoliate Bibir

1. Mudah Dilakukan
Setiap kali penjagaan muka mahupun badan, mesti orang akan terfikir kena pergi ke salun kecantikan untuk buat rawatan, tapi tahukah anda bahawa dengan exfoliate bibir sendiri, ia dapat menjimatkan kos dan bahan-bahan juga mudah didapati di pasaraya. Anda boleh membuat lipscrub sendiri di rumah dengan menggunakan bahan dapur seperti gula perang halus & madu dan lain-lain. Atau boleh sahaja beli mana-mana lipscrub dan buat dirumah sambil menonton TV.

2. Menanggalkan Sel Kulit Mati
Dengan membuat exfoliate, ia sebenarnya membantu pergalakkan pertumbuhan kulit baru pada kulit dan membuang sel kulit mati atau yang kering. Bayangkan jika anda mengenakan lipstick, tapi tak exfoliate bibir, kulit semakin kering dan pecah-pecah, kemudian anda akan salahkan lipstick. Punca utama adalah anda tidak exfoliate bibir anda terlebih dahulu!

3. Permukaan Bibir Menjadi Halus
Selepas anda mengexfoliate bibir, anda akan dapati bahawa kulit bibir anda menjadi lebih halus dan tidak terasa kasar seperti sebelumnya. Jadi, anda kenalah rajin-rajinkan diri untuk exfoliate bibir paling tidak 3 minggu sekali.

4. Bersihkan Sisa Makeup
Mesti anda pernah bersihkan makeup tapi kawasan bibir sangat susah untuk tanggal. Sampaikan anda tonyoh-tonyoh barulah hilang. Anda boleh ubah dengan cara exfoliate bibir selepas makeup, kerana kulit bibir kebanyakkannya akan kekeringan apabila sudah lama memakai lipstick. Jadi sesuailah untuk anda mengexfoliate bibir. Tapi jangan kasar supaya kulit bibir anda tidak sakit selepas membuang sel kulit mati.

Amalkan exfoliate bibir anda 3 kali seminggu. Tapi jika anda kurang rajin, buat bila perlu. Tapi jika ingin dapatkan kulit bibir yang halu mulus kenalah rajin exfoliate. Asalkan jangan gosok terlalu kuat, hanya buat urutan perlahan pada bibir sehingga sel kulit mati tanggal dengan bersih.

Sunday, September 16, 2018

Servis Photographer, Design & Printing Murah Di Johor

7:40 PM 24 Comments

FOTOKU Photographer & Designer | Bila nak kahwin, mesti ada persiapan yang tak setel lagi kan? Lagi-lagi kalau bab mencari jurugambar yang professional dan harga murah tapi berbaloi untuk dijadikan sebagai kenangan. Kad kahwin untuk dihantar kepada para jemputan pun mestilah kena ada. Nak cari designer kad cantik tapi harga murah sekarang ni pun susah juga. Tapi, WA dah jumpa servis 3 dalam 1 yang murah dan terbaik di Johor.

FOTOKU Photographer & Designer mengadakan servis photographer, design & printing murah di Johor dengan kualiti puas hati dan terbaik. Owner FOTOKU ini berasal dari Kluang, Johor. Tapi membuat servis seluruh negeri Johor. Antara servis perkhidmatan photographer, design & printing yang mereka lakukan adalah seperti :

1. Kad kahwin biasa/kraft
2. Banner & bunting
3. Backdrop, props & guestbook
4. Printing baju/beg & lain-lain
5. Button badge
6. Female photographer

Zaman sekarang, ramai sukakan design yang simple tapi nampak classic. Apa kata anda menggunakan design kad kahwin kraft? Design simple tapi kelihatan lebih classic dan menarik. Dahulu WA kahwin pun menggunakan servis mereka ini dengan membuat kad kahwin kraft. Harga sangat berbaloi bermula 30 sen - 18 sen sekeping (harga berubah ikut kuantiti) untuk kad kahwin kraft, manakala kad kahwin artcard harga bermula 60 sen sehingga 30 sen sekepping (harga berubah ikut kuantiti), good quality dan FREE design. Haa, tak payah nak runsing kepala tu fikirkan design, design yang dibuat pun lawa-lawa semuanya. Jimat! 


Jika anda yang nak berkahwin atau berniaga, tengah mencari servis design dan printing banner/bunting/arrow/guestbook/backdrop/props boleh sekali buat disini sebab harga yang ditawarkan berbaloi dan dapat free design lagi. 

button badge

Sekarang bukan senang nak cari servis macam ini yang dapat free design. Selalu akan cas untuk design je dalam RM30-RM50, belum masuk servis printing lagi. FOTOKU menyediakan free design yang sangat cantik dan berkualiti, berbaloi dengan harga yang murah.

Alang-alang tu nak buat jugalah baju rewang. Haaa, pun boleh lah. Lagi banyak lagi murah! Servis perkhidmatan mereka tak pernah mengecewakan WA masa hari perkhawinan WA. Nak bagi contoh takde pula dalam laptop gambar-gambarnya. Terbaru ini, WA ada membuat printing beg dengan mereka. Cas printing dekat beg kecil 40pcs hanya RM2 sahaja berbanding kedai lain. Memang servis yang tiptop dan pantas siap! Tak payah tunggu lama-lama untuk menyiapkannya. Nanti next entry WA up servis printing beg yang WA hantarkan tempoh hari.

Bagi bakal pengantin yang malu-malu dengan male photographer macam WA ni, boleh mengambil servis female photographer dengan FOTOKU ini. Untuk semua majlis pun boleh dapatkan servis mereka. Jarang kita jumpa jurugambar wanita kan lagi-lagi di Johor. Tapi dengan FOTOKU korang jangan risau, sebab korang boleh mengambil servis female photographer di Johor.

Ini adalah salah satu contoh servis printing untuk bunting yang mereka sediakan. Design tersebut dari WA dan hanya menggunakan servis printing bunting untuk size 6x2 dengan FOTOKU. Berbaloi kerana servis yang cepat, malah kualiti printing juga tiptop walaupun harga sangat murah.

Jom dapatkan servis perkhidmatan 3 dalam 1 photographer, design & printing murah di Johor ini.

Untuk sebarang pertanyaan lebih lanjut, bolehlah hubungi pihak FOTOKU berikut :


Whatsapp : 017-7729 861