Friday, September 5, 2014

Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih

 
 
 
As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Mini GA September Cash RM300 ini di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih ,  Anagurls , Aimisyafiqah , Julia , Dyba , Tarmizi Mizi , Angah Judin , Amir Zahari , Nisa Ahmad , Halim Brothers 

Tuesday, July 15, 2014

Pemenang Terpilih dari Segmen : Saya Nak Kad Raya by Wawa

 
 
Wawa nak umumkan senarai pemenang Segmen : Saya Nak Kad Raya by Wawa
15 orang terpilih untuk dapat kad raya
dan 5 orang lagi dapat bookmarks Wawa
sila tengok 15 link blog siapa yg terkena !
  1. ieyzartdsyahieyr92.my
  2. drshikinzainal.blogspot.com
  3. myimpiannaad.blogspot.com
  4. www.duniashida.com
  5. kampung-kameq.blogspot.com
  6. theonlygirl98.blogspot.com
  7. sweetsour93.blogspot.com
  8. syuhadasalleh.my
  9. sitizawiah95.blogspot.com
  10. diarikuwaniesyazwani.blogspot.com
  11. mawarberduri4147.blogspot.com
  12. nanakimie.blogspot.com
  13. atiqahamelya.blogspot.com
  14. ceritahatikuu.blogspot.com
  15. haipakwe.blogspot.com

    5 orang x limited bookmarks & Namecard Wawa

    1. cikdelimamerah.blogspot.com
    2.  fiqanszsecrets.blogspot.com
    3. syafikaatilialadyboss.blogspot.com
    4. amirahamer.blogspot.com
    5. asyuasyuranovelis.blogspot.com
 TAHNIAH PARA PEMENANG !
yang tak menang jangan kecik hati
teruskan bersama Wawa lagi
apa2 akan diupdate di page blog
in Shaa Allah akan diadakan GA akan datang ini ! :)

Pemenang di atas hendaklah Emailkan kepada :
Dengan Subject : Kad Raya Wawa
bagi Nama & Alamat anda untuk pengeposan
last submit pukul 11.59 malam  16 Julai 2014

yang lambat submit akan diserahkan kepada pemenang yg baru ! 
terima kasih kerana sudi join segmen ini :)

UPDATE !!
PEMENANG GANTIAN 5 ORANG YANG TAK TUNTUT :
  1. piwwit-awaktuu.blogspot.com
  2. syxfiqxnissx.blogspot.com
  3. amysigadisweird.blogspot.com
  4. eatmakeread.blogspot.com
  5.  contest-ga-xx.blogspot.com
  Sila tuntut dengan segera sehingga pukul 9 mlm ini sahaja (18/7/2014)

Sunday, July 13, 2014

Segmen : Saya Nak Kad Raya by Wawa !

 
 
 
ENTRY INI ENTRY MELEKAT ! 
**sila tekan Next button untuk entry baru**
 
 
Segmen kali ini adalah "Saya Nak Kad Raya by Wawa". 
So Wawa ingin bagi kepada bloggers pada tahun ini.
Jumlah tidaklah banyak tapi jika ramai akan ditambah

 


15 pcs x 15 kad raya
 5 pcs x 5 Bookmarks & Card Limited Edition by Wawa


SYARAT - SYARAT :
  • Copy banner atas dan paste di entry anda .
  • Letak tajuk di entry "Segmen : Saya Nak Kad Raya by Wawa !"
  • Follow blog Wawa
  • Like "4 button FB" di headers blog ini
  • Click link ini sampai abis loading --> Link 1
  •  Paste entry blog anda diruangan komen bawah ini beserta link FB / Email
  • DONE !
Tarikh sah minggu ini sahaja !
20 orang yang terpilih sahaja akan dapat !
Jika ramai akan ditambah lagi in shaa Allah :)

Wednesday, July 2, 2014

Swap Kad Blogger & Bookmark ?


 
 
 
Nampak tak tajuk atas ini ? Hehe , sebenarnya tengah bosan ni. Ada hajat di hati nak bagitahu ni. Sebenarnya ... Sebenarnya ... alahai, malulah !
Okaylah, sebenarnya Wawa nak swap / change kad blogger / bookmarks dengan korang ! Sebab Wawa suka mengumpul. Kalau korang tak nak kad Wawa pun tak mengapa, asalkan dapat kad korang jadilah ! Hehe . Yang penting korang sudi-sudilah nak swap kad dengan Wawa .
Wawa suka buat koleksi sebenarnya . Rasa excited pula dapat  dari orang lain . Jika ada yang sudi swap, terima kasihlah banyak2 :) Ini rupa kad Wawa , ada balance lagi .
 

Jika anda berminat nak swap kad, komen kat bawah ni. Kalau korang malu, meh PM kita !

 PM page : Wawa Ashihara.Com
Email : wabeautyeshoppe@gmail.com



Tuesday, July 1, 2014

Last Day Practical Students







Entry kali ini terlambat nak post sebab blog buat ragam . Dah tengok tajuk entry ? Iyup, Wawa dah habis praktikal pada 5 Jun 2014 yang lalu . Wawa berpraktikal di Pejabat Pendidikan Daerah Kluang bermula 17 Februari - 5 Jun 2014 selama 4 bulan disana . Wawa ditempatkan di Unit Pengurusan Akademik dan diletakkan dibawah Unit Pendidikan Islam . 

Disana memang banyak kenangan dan pengalaman yang Wawa dapat dan sangat menyeronokkan . Dan disaat perpisahan hari terakhir, amat terasa kesayuan sebab tak ramai pegawai dan staff yang ada sebab waktu itu ramai bercuti sebab cuti sekolah kan :)
















Ini sahaja gambar yang Wawa dapat kongsikan bersama . Supervisor Wawa adalah yang atas ini yang belah kiri . Dan gambar atas ini adalah gambar wakil dari unit pendidikan islam . See u again :)

Wednesday, April 23, 2014

Ep 3 : Buddies with PPD !






Sambungan entry episod 2 dekat sini yerr :) Kalau entry ini lebih kepada gambar perempuan ajerr, gambar Fayadh tak ada, jadi jangan marah tau yattt !! ^_^








Macam-macam ragam ada. Gambar time tengah miting, dalam kereta nak pergi lunch dan gambar semasa sambut bufday salah seorang pegawai KGSK Unit Perkhidmatan :)

Ep 2 : Bergembira Bersama Buddies Praktikal !




Dalam episod ini, Wawa akan upload banyak gambar. Sebab hobi kami suka bergambar, alang-alang sebagai kenangan semasa berpraktikal :) Wawa tak ingat tarikh-tarikh sepanjang berada di PPD. Jadi, lanjan jelah korang yerr :)

Lunch time dekat Old Town masa ini. kami berenam pergi lunch sesama best sebab happy lah ! HAHA , Wawa tak ada idea dah nak bebel sebab ayat yang sama jerr lebih kurang nantii ~

Lunch Time :






Waktu bekerja time ini kitaorang berposing sebab masing-masing tak ada kerja :) Raja bergambar serahkan pada si Roha dan juga si Hus ! :D

Work Time :







Next entry bersambung lagiii :)

Ep 1 : My New Life as Student Practical at PPD !

Wawa mula berpraktikal sebenarnya pada 17 Februari 2014. Praktikal di Pejabat Pendidikan Daerah Kluang (PPDK). Jadi sekarang ni dah lambat, Wawa cerita serba ringkas jelah :) Wawa ditempatkan di Unit Pengurusan Akademik dibawah Unit Pendidikan Islam. Asalnya Wawa dapat ICT tapi dah ada budak, Wawa ambil bahagian Pen.Islam :)
First masuk situ, berkenalan dengan pegawai-pegawai yang ada. Alhamdulillah, semuanya okay dan baik. Jadi, Wawa dimulakan dengan mengenal prosedur-prosedur pejabat. Macam-macamlah Wawa belajar. Cara layan pelanggan, cara menelefon sekolah-sekolah dan sebagainya. Tapi apabila start bulan 3, memang busy sebab jaga kaunter untuk pendaftaran SPM Ulangan dan SPM Persendirian. Agak stress jugalah sebab tak ada benda lain buat selain jaga kaunter because its not related with my coursework. Benda yang sama mengadap dalam sebulan lebih. Pengalaman mematangkan kita. Bersabar itu indah even tak tahan hati kan :)
Alhamdulillah, sempat juga kenal dengan budak2 praktikal yang lain seperti Farah a.k.a Peah, Roha, Hus, Yana dan Fayadh. Nak tengok gambar dorang ? Next Entry Wawa update okayy !
ini gambar first Wawa amik selepas 
3 minggu praktikal :D
Entry ini untuk bulan 2 hingga bulan 3 tau, sebab Wawa malas nak celoteh panjang-panjang kang nanti dibaca orang berkenaan, terasa dia tau. Sebab sepanjang ini banyak memori sakit jiwa Wawa ! HAHA !
Next Entry Pula !

Memory Final Exam as Student Bachelor of Quran with Multimedia

Actually, wawa dah janji kat entry sebelum ini nak letak gambar kan ?
so korang ngadap lah gambar kami selepas final exam :)






okeee , gambar last ini ofkos lah wawa ! :D
goodbyee !!
Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara