Showing posts from June, 2017Show all

Jus Lutox Dnars Untuk Kesihatan dan Tenaga

Membekalkan Tenaga Berpanjangan | Wow! Korang tahu tak kat page DNARS Jus Lutox ada buat contest duit raya? Tekan LINK INI . Hari ini last tau. Sempat nak join last minit. Hehehe.. Wawa baru tahu sebab nampak orang dok share contest tu. Actually, Wawa dah pernah dengar pasal produk Jus Lutox Dnars. And…

Read more

Masalah Rambut Gugur Teruk? Gunalah Omel Hair Tonic Ini!

Masalah Rambut Gugur Semakin Menjadi? | Siapalah yang tak risau jika mempunyai masalah rambut kan? Kadang-kadang bila lihat rambut gugur melampau, sampai terpikir adakah aku ini menghidap penyakit leukimia? Nauzubillah min zaalik, mintalah dijauhkan. Kini, anda semua tak perlu risau lagi. Kerana Wawa dah jum…

Read more

Bawal Instant Ribbon Viral bidang 55 & 60 Laku Keras!

Bawal Ribbon Viral Laku Keras! | Wow!! Nampaknya makin terlajak laris bawal instant ribbon sejak Wawa mula-mula pakai yang design dwitone tu. Eceh, Taklah, bawal ni memang dah lama terkenal. Tapi makin dikenali sejak Wawa review haritu. Sampaikan orang PM Wawa nak beli. Hehehe! Kali ini Wawa nak perkenalka…

Read more

Henna Brow | Tak Perlu Lukis Kening Hari-Hari Dah!

Henna Brow | Asal nak makeup, nak keluar jalan je kita kena lukis kening. Part kening mesti ramai gagal lagi kan? Yang paling stress, kalau nak lukis kening je dah makan masa hampir 15-20 minit. Dah makan masa kita untuk bersiap dengan cepat. Tapi kali ini, anda tak perlu risau dah sebab dah ada henna brow! Y…

Read more

Shurah Pencerah kini Berwajah Baharu

SHURAH PENCERAH | Siapa tak kenal lagi dengan produk Shurah ini? Wawa pernah mencuba produk Shurah ketika dahulu untuk set penjagaan kulit wajah dan juga perfume. Memang best guna. Walaupun ketika itu Wawa bertukar brand, tapi tiada masalah kulit Wawa hadapi. Jika dahulu packagingnya lebih pada warna putih, ta…

Read more

Althea Raya Giveaway Festival

ALTHEA - Shopping & Dapat Hadiah Percuma! | Hello gaiss! Siapa kat sini suka makeup? Tak kiralah anda dah pandai atau tidak. Semestinya anda sukakan makeup kan. Lagi-lagi nak dekat raya ni. Segala persiapan raya semua anda dah sediakan, tapi makeup? Tak lengkap lagi. Apa salahnya dihari raya kita bercantik-…

Read more

Bawal Instant Ribbon Bidang 55 Berharga RM20 jerr!!

Bawal Instant Ribbon Murah | Hai, assalamualaikum semua! Pejam celik pejam celik dah 10 hari kita berpuasa kan? Raya pula dah nak dekat berbaki lagi 3 minggu sahaja lagi. Persiapan raya korang dah selesai belum? Kuih raya, kasut raya, baju raya, langsir raya, tudung raya.. dah beli ke? Ehh.. bercakap tentan…

Read more