Showing posts from May, 2020Show all

Mulakan Bisnes Anda Dengan PG Mall Tanpa Keluar Modal!

PG Mall Online Marketplace | Cakap mengenai shopping online, siapa yang tak suka shopping online? Mustahil kalau tak ada kan? Lagi-lagi musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini. Korang tak nak ngaku sudah. Hihi~ Aku memang kaki shopping online sebab kawasan rumah aku jauh dari bandar. Malas nak keluar, order je …

Read more

Mylara Skincare | Bantu Kulit Kusam Kembali Cerah & Glowing!

Mylara Skincare | Hampir nak dua bulan juga kita berdepan dengan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) musim Covid19. Bila duduk rumah sahaja, jangan tak tahu kulit kita boleh bermasalah seperti kusam tak bermaya kerana tona kulit yang tidak sekata disebabkan gaya pemakanan yang kurang seimbang dan kekurangan vitamin D…

Read more