Showing posts from August, 2018Show all

Resepi Kuey Teow Ladna Paling Simple & Sedap!

Kuey Teow Kung Fu | Sekembalinya WA bersiaran di blog setelah lama tak update entry untuk resepi. Hahaha. Tersangatlah busy tapi alhamdulillah views blog tak pernah turun walaupun jarang update. Thanks my readers! Kali ini WA nak update resepi mee yang berkuah. Sebab WA sejenis suka makan mee berkuah. So, setela…

Read more

My Beauty Mask by My Product Co Review

My Beauty Mask | Pernah tak korang addict sangat dengan mask? Best sebenarnya pakai mask ni kan? Dalam step daily routine skincare mask pun termasuk tau. First of all, WA nak ucapkan terima kasih kepada Mamasan Tammy Lim sebab bagi peluang WA untuk mencuba mask dari Korea. Yaaa, from Korea tau bukan dari sini. H…

Read more

Welcome Gift Box Angels | Happy Turns 3 ALTHEA !

Althea X Real Fresh Skin Detoxer | Pernah tak korang dengar mengenai Althea? Haa, bagi sesiapa yang memang minat K-beauty memang kenal dengan Althea. Buat pengetahuan korang yang masih tak tahu lagi, Althea merupakan satu website menjual 100% authentic barangan dari Korea tau. Yee, ia diterbangkan khas dari negara K…

Read more

Hotel De Art Seksyen 7 Shah Alam Bertemakan Wallpaper

Hotel De Art Seksyen 7 Shah Alam | Dalam minggu lepas pada 25 Julai 2018 hari Rabu WA telah pergi ke Sepang untuk menghantar mertua pergi menunaikan haji tahun ini. Memandangkan WA bertolak bersama keluarga mertua dari Johor, kami bertolak awal pagi. Husband pula ambil cuti 2 hari sampai Khamis (Johor cuti Jumaat &…

Read more