Showing posts from February, 2018Show all

Tempat Husband Selalu Mancing Ikan di Sri Menanti Muar

Port Mancing | Hai semua, sebenarnya entri ini dah lama gila ada dalam draft tapi WA lupa nak publish. Hahaha! So, entri ini pendek je tau. Nak tengok sikit siapa sini kaki pancing? Hehe :) Sejak kahwin ni, bila dah terikut husband pergi mancing, mulalah gian nak tengok tepi pantai laut apa semua. Sampailah masa…

Read more

Nak Hilangkan Gatal-Gatal Kulit? Pakailah Glow Gelenggang!

Glow Gelenggang | Pernah tidak anda atau keluarga anda mengalami kegatalan di kulit? Sudah tentu pernah bukan? Kalau dulu, orang tua-tua guna petua guna daun gelenggang asli ditumbuk-tumbuk dan dicampur sedikit dengan belerang dan terus sapu kat tempat gatal. Kalau dahulu, senang sangat nak dapatkan daun gelenggan…

Read more

BARE for BARE Body Care | Body Wash & Lotion

Bare for Bare | Penjagaan diri amat penting bagi kita supaya kulit badan lebih terjaga, sihat dan halus mulus seperti kulit baby. Bukan hanya penjagaan muka sahaja tau. Atau korang ada tabiat spesis macam tu jugak? Hehehe :) Terkini, Wawa telah diperkenalkan dengan satu satu penjagaan badan iaitu Bare for Bar…

Read more

5 Rahsia Dapatkan Kulit Flawless

Rahsia Kulit Flawless |  Hai korang, setelah sekian lama juga WA cuti dari update entri, kali ini WA akan update entri mengenai tips. Haa, tapi kali ini tips lebih pada cara moden lah. Kalau petua lama ada je. Nanti WA selitkan petua lama sekali di akhir sekali.  Jom kita lihat rahsia nak dapatkan kulit flaw…

Read more

Makeup Nikah Sweet Look - Halimah

Makeup Nikah | Hai semua.. Setelah sekian lama, baru ada kesempatan nak update entri makeup nikah pada bulan 12 tahun lepas. Last job part time pada tahun lepas. Ikutkan ada job akhir tahun dan pada bulan lepas iaitu awal tahun 2018, tapi disebabkan atas beberapa faktor tak dapat dielakkan, WA terpaksa lepaskan pad…

Read more

7SKIN Kiss Me Now | Collagen 7 Galaxy Foundation

7 Skin Foundation | Setiap wanita sentiasa memikirkan akan penjagaan diri, tidak kiralah dari segi penampilan gaya diri atau penampilan wajah. Mustahillah kalau anda tidak pernah terfikir untuk kelihatan cantik. Apatah lagi kelihatan cantik di mata suami. Zaman sekarang tinggal cari je barang penjagaan diri seperti…

Read more

BERRY BRIGHT | Supplemen Untuk Penjagaan Mata Anda

Eye Nourishing Drink BerryBright | Bukan penjagaan diri sahaja kita kena jaga, bahkan penjagaan mata juga diambil kira. Kadang-kadang, kita sambil lewa biarkan jika mata berair tanpa sebab atau mata letih. Oleh itu, kita sangat memerlukan makanan tambahan untuk mata kita. Baru-baru ini WA telah diperkenalkan dengan…

Read more