September 25, 2018

Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color

10:27 AM 24 Comments

Matte Liquid Lip Color | Tidak asing lagi, siapa yang tidak kenal dengan satu jenama yang semakin popular di Malaysia iaitu Mary Kay. Nama satu anak syarikat yang kian melonjak naik dan sentiasa berada dihati peminat kecantikan. Bukan sahaja mempunyai keluaran penjagaan kulit (skincare), malah ianya juga turut mempunyai produk kosmetik.

Terbaharu, Mary Kay telah mengeluarkan satu lagi produk kosmetik, iaitu Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color dengan didatangkan 6 warna yang begitu cantik dan menarik untuk memenuhi setiap mood anda. Ini adalah kali pertama WA mencuba produk Mary Kay dan ternyata sangat teruja menggunakkannya dan jatuh cinta dengan matte liquid lip color ini!

Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color mempunyai flexible coverage with a matte finish iaitu dari creamy to matte, dan ia juga boleh mengawal minyak dan bersinar sehingga 8 jam. Jadi, bila anda memakainya, anda akan terasa ringan seperti tiada apa-apa pada kulit bibir. Dengan kehadiran 6 warna ini, ia direka untuk menyesuaikan dengan pelbagai warna kulit.

Formula Attributes :
  • Dermatologist tested
  • Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alergi
  • Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Sesuai untuk kulit sensitif
  • Fragrance free
  • Oil free

Rupa packaging Mary Kay At Play ini sangat ringkas dengan reka bentuk yang sederhana, iaitu cover line putih hitam pada penutup dan line putih pada body dan kelihatan lebih cantik dengan packaging tersebut. 

Mempunyai 6 warna yang begitu cantik lagi tertarik. Nak pakai lip color ini tanpa filter? No problem! Rahsia kecantikan bukan pada filter semata-mata, tapi pada keyakinan diri anda! Ya, dengan memakai Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color ini, anda akan lebih yakin, bergaya dan bertahan selama 8 jam kerana ianya lebih bersifat matte finish iaitu tidak mengeringkan bibir tapi mudah meresap dan terasa lebih ringan pada kulit bibir.

WA telah mencuba kesemua warna dan setiap warna memainkan peranan pada kulit dan mood masing-masing. Jom lihat penerangan serba-sedikit mengenai setiap warna.

Description of Shades :

1. Taupe That
Warna seakan nude pink, tidak terlalu terang dan tidak terlalu gelap. Sesuai bagi mereka yang ingin kelihatan simple, natural pada siang hari. Sesuai dipakai untuk pergi berjalan-jalan, meet friends, attend class atau mana-mana event jika tidak mahu kelihatan terlalu menonjol.

2. Pink It Over
Warna ini over sangat tau, terkejut WA sebab tak pernah pakai pink terang. Haha! Tapi bagi siapa yang suka menyahut cabaran diri sendiri tu, boleh je pakai ke mana-mana kerana jika anda confident, anda akan kelihatan lebih cantik! Pakai bila-bila masa anda rasa sesuai especially hari yang cerah!

3. Pink Shock
Warna Pink Shock ini kelihatan lebih terang dan ke arah kemerahan sedikit, sangat cantik jika dipadankan dengan outfit yang lebih santai atau baju pejabat. Sesuai dipakai pada apa-apa majlis dengan gaya feminin atau yang suka dengan gaya yang lebih menonjol.

4. Neon Nectarine
I'm so impressed dengan color ini tau! Sebab color dia oren more to red! Senang kata macam merah menyala. Bagi yang sukakan aktiviti yang more to outdoor, shopping or so on, dan suka kelihatan lebih ranggi boleh try color Neon Nectarine ini.

5. Red Siren
Sebagai satu amaran bagi siapa yang memakai warna Red Siren ini. Boleh berdarah hidung bila lihat si pemakai memakainya. Haha! Antara warna favourite WA iaitu merah gelap yang terang. Untuk membuat anda lebih menonjol boleh pakai Red Siren pada waktu malam untuk night makeup dan pergi event waktu malam. Juga sesuai dipakaikan pada pengantin untuk majlis persandingan supaya diri pengantin lebih menonjol. Terasa seksi gitu!

6. Vivid Violet
Warna purple gelap pada permulaan, tapi apabila dikenakan pada bibir, ianya matchkan dengan warna kulit dan kelihatan lebih pada merah gelap. WA suka dengan color macam ni kerana ianya lebih kelihatan menarik lagi-lagi bila dikenakan dengan night makeup look.


Ianya kelihatan creamy pada permulaan, tapi akan menjadi kepada matte finish dan lebih bersinar walaupun ianya mudah meresap ke bibir tanpa terasa memakai apa-apa pada bibir. Serius! tak semua matte liquid seperti ini tau. Memang jarang sangat. Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color ini lebih kurang macam lipmatte dari Thailand yang WA pernah pakai sebelum ini. 

By the way, WA memilih 3 warna paling hot iaitu Neon Nectarine, Red Siren dan Vivid Violet sebagai koleksi baru WA untuk dipakai pada waktu malam. Auuuwww!~~ Dan 3 warna lain untuk dipakai pada waktu siang. Yang penting, ianya tidak keringkan bibir dan sangat selesa mengenakan kesemua pilihan warna tanpa ragu-ragu lagi.

What About Price?
Limited Edition
Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color (6.5g) - RM39 per piece!

Where To Get?
Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi Mary Kay Independent Beauty Consultant 03-77117500 atau lawati www.marykay.com.my.


September 18, 2018

Ketahui Sebab Kenapa Kita Perlu Exfoliate Bibir

10:20 AM 23 Comments

Exfoliate Bibir | Pernahkah anda mengalami kulit bibir yang kusam, kering dan bibir pecah-pecah? Jika anda pernah atau sedang mengalami situasi sebegini, anda perlulah menekankan keadaan bibir anda supaya kulit bibir anda menjadi sihat.
Bukan itu sahaja, dengan pemakaian lipstick setiap hari boleh membuat kulit anda terdorong menghadapi simptom-simptom seperti itu? Dengan lipbalm juga tidak cukup untuk melembapkan bibir kerana bibir juga memerlukan exfoliate. Untuk mendapatkan kulit bibir yang halus dan mulus kita perlu exfoliate bibir juga. Maksud exfoliate bibir adalah untuk membuang atau menghilangkan sel-sel kulit mati yang ada pada kulit yang boleh membuat kulit bibir menjadi kusam, hitam, kekeringan dan kulit bibir pecah-pecah. Jom kita ketahui sebab kenapa kita perlu exfoliate bibir.

Ketahui Sebab Kenapa Perlu Exfoliate Bibir

1. Mudah Dilakukan
Setiap kali penjagaan muka mahupun badan, mesti orang akan terfikir kena pergi ke salun kecantikan untuk buat rawatan, tapi tahukah anda bahawa dengan exfoliate bibir sendiri, ia dapat menjimatkan kos dan bahan-bahan juga mudah didapati di pasaraya. Anda boleh membuat lipscrub sendiri di rumah dengan menggunakan bahan dapur seperti gula perang halus & madu dan lain-lain. Atau boleh sahaja beli mana-mana lipscrub dan buat dirumah sambil menonton TV.

2. Menanggalkan Sel Kulit Mati
Dengan membuat exfoliate, ia sebenarnya membantu pergalakkan pertumbuhan kulit baru pada kulit dan membuang sel kulit mati atau yang kering. Bayangkan jika anda mengenakan lipstick, tapi tak exfoliate bibir, kulit semakin kering dan pecah-pecah, kemudian anda akan salahkan lipstick. Punca utama adalah anda tidak exfoliate bibir anda terlebih dahulu!

3. Permukaan Bibir Menjadi Halus
Selepas anda mengexfoliate bibir, anda akan dapati bahawa kulit bibir anda menjadi lebih halus dan tidak terasa kasar seperti sebelumnya. Jadi, anda kenalah rajin-rajinkan diri untuk exfoliate bibir paling tidak 3 minggu sekali.

4. Bersihkan Sisa Makeup
Mesti anda pernah bersihkan makeup tapi kawasan bibir sangat susah untuk tanggal. Sampaikan anda tonyoh-tonyoh barulah hilang. Anda boleh ubah dengan cara exfoliate bibir selepas makeup, kerana kulit bibir kebanyakkannya akan kekeringan apabila sudah lama memakai lipstick. Jadi sesuailah untuk anda mengexfoliate bibir. Tapi jangan kasar supaya kulit bibir anda tidak sakit selepas membuang sel kulit mati.

Amalkan exfoliate bibir anda 3 kali seminggu. Tapi jika anda kurang rajin, buat bila perlu. Tapi jika ingin dapatkan kulit bibir yang halu mulus kenalah rajin exfoliate. Asalkan jangan gosok terlalu kuat, hanya buat urutan perlahan pada bibir sehingga sel kulit mati tanggal dengan bersih.

September 17, 2018

Servis Photographer, Design & Printing Murah Di Johor

10:40 AM 24 Comments

FOTOKU Photographer & Designer | Bila nak kahwin, mesti ada persiapan yang tak setel lagi kan? Lagi-lagi kalau bab mencari jurugambar yang professional dan harga murah tapi berbaloi untuk dijadikan sebagai kenangan. Kad kahwin untuk dihantar kepada para jemputan pun mestilah kena ada. Nak cari designer kad cantik tapi harga murah sekarang ni pun susah juga. Tapi, WA dah jumpa servis 3 dalam 1 yang murah dan terbaik di Johor.

FOTOKU Photographer & Designer mengadakan servis photographer, design & printing murah di Johor dengan kualiti puas hati dan terbaik. Owner FOTOKU ini berasal dari Kluang, Johor. Tapi membuat servis seluruh negeri Johor. Antara servis perkhidmatan photographer, design & printing yang mereka lakukan adalah seperti :

1. Kad kahwin biasa/kraft
2. Banner & bunting
3. Backdrop, props & guestbook
4. Printing baju/beg & lain-lain
5. Button badge
6. Female photographer

Zaman sekarang, ramai sukakan design yang simple tapi nampak classic. Apa kata anda menggunakan design kad kahwin kraft? Design simple tapi kelihatan lebih classic dan menarik. Dahulu WA kahwin pun menggunakan servis mereka ini dengan membuat kad kahwin kraft. Harga sangat berbaloi bermula 30 sen - 18 sen sekeping (harga berubah ikut kuantiti) untuk kad kahwin kraft, manakala kad kahwin artcard harga bermula 60 sen sehingga 30 sen sekepping (harga berubah ikut kuantiti), good quality dan FREE design. Haa, tak payah nak runsing kepala tu fikirkan design, design yang dibuat pun lawa-lawa semuanya. Jimat! 


Jika anda yang nak berkahwin atau berniaga, tengah mencari servis design dan printing banner/bunting/arrow/guestbook/backdrop/props boleh sekali buat disini sebab harga yang ditawarkan berbaloi dan dapat free design lagi. 

button badge

Sekarang bukan senang nak cari servis macam ini yang dapat free design. Selalu akan cas untuk design je dalam RM30-RM50, belum masuk servis printing lagi. FOTOKU menyediakan free design yang sangat cantik dan berkualiti, berbaloi dengan harga yang murah.

Alang-alang tu nak buat jugalah baju rewang. Haaa, pun boleh lah. Lagi banyak lagi murah! Servis perkhidmatan mereka tak pernah mengecewakan WA masa hari perkhawinan WA. Nak bagi contoh takde pula dalam laptop gambar-gambarnya. Terbaru ini, WA ada membuat printing beg dengan mereka. Cas printing dekat beg kecil 40pcs hanya RM2 sahaja berbanding kedai lain. Memang servis yang tiptop dan pantas siap! Tak payah tunggu lama-lama untuk menyiapkannya. Nanti next entry WA up servis printing beg yang WA hantarkan tempoh hari.

Bagi bakal pengantin yang malu-malu dengan male photographer macam WA ni, boleh mengambil servis female photographer dengan FOTOKU ini. Untuk semua majlis pun boleh dapatkan servis mereka. Jarang kita jumpa jurugambar wanita kan lagi-lagi di Johor. Tapi dengan FOTOKU korang jangan risau, sebab korang boleh mengambil servis female photographer di Johor.

Ini adalah salah satu contoh servis printing untuk bunting yang mereka sediakan. Design tersebut dari WA dan hanya menggunakan servis printing bunting untuk size 6x2 dengan FOTOKU. Berbaloi kerana servis yang cepat, malah kualiti printing juga tiptop walaupun harga sangat murah.

Jom dapatkan servis perkhidmatan 3 dalam 1 photographer, design & printing murah di Johor ini.

Untuk sebarang pertanyaan lebih lanjut, bolehlah hubungi pihak FOTOKU berikut :


Whatsapp : 017-7729 861

September 1, 2018

Nak Makeup Tahan Lama? Gunalah 2 Produk Kosmetik Imaan World!

1:01 PM 31 Comments

Effect Lebih Flawless & Glowing | Fitrah wanita sukakan kepada kecantikan untuk kelihatan lebih bergaya selain fokus pada penampilan sahaja. Kalau jaga gaya penampilan, tapi rupa paras tak jaga tak guna juga kan. Paling tidak kenalah tahu asas untuk bermakeup supaya penampilan agar tampak lebih terserlah dan bergaya.

WA telah diperkenalkan dengan 2 produk kosmetik keluaran Imaan Suci World iaitu Imaan Serum Susuk Beradu dan Imaan Jardin Foundation. Untuk pengetahuan anda, Imaan Suci World (ISW) adalah sebuah syarikat hak milik dan diurus oleh WOW MISSION SDN BHD (1216659-V) yang telah dibangunkan oleh seorang pengasas wanita iaitu Puan Wawa Idris yang merupakan seorang Perunding Imej Bertauliah. 

Produk ISW yang utama adalah koleksi tisu lembab tanpa alkohol berstatus HALAL yang pertama keluaran bumiputera di Malaysia untuk kegunaan wanita dan seisi keluarga. Selain itu, ISW juga telah mengeluarkan beberapa produk seperti kosmetik, skincare, hair solution dan slimming body.

Setiap produk ISW tampil ekslusif dan dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Fakta Mengenai Puan Wawa Idris :
  • Memiliki Ijazah dalam bidang Komunikasi Korporat - Universiti Putra Malaysia
  • Dianugerahkan Certified Style Coach oleh London Style Coaching Institute di United Kingdom
  • Sering muncul di media masa seperti TV, Majalah dan Radio
  • Untuk mengenali lebih lanjut, sila ke blog beliau www.wawaidris.com
Dua produk keluaran ISW ini sering menjadi tumpuan wanita yang ingin kelihatan menarik dan hasil gabungan kedua-duanya membuat ramai wanita tidak keruan. Apa yang menarik sangat dengan produk Serum Susuk Beradu dan Jardin Foundation ni? Jom kita kenali dan selongkar!

Imaan Serum Susuk Beradu 
Agak menjadi masalah apabila mengalami masalah kulit muka seperti kusam, berjerawat, tona tidak sekata, parut jeragat, kulit berkedut dan bintik-bintik hitam di usia yang semakin meningkat. Macam-macam usaha kita telah lakukan untuk kelihatan lebih menarik dan cantik tapi kita tidak sedar akan bahayanya mencuba pelbagai produk dalam jangka masa yang sama.

Jika anda sinonim dengan rawatan muka di spa kecantikan, antara teknik yang paling berkesan adalah rawatan  menggunakan hablur emas 24K. Kebanyakkannya rawatan emas ini ada ditawarkan di salun kecantikan terpilih sahaja dan caj perkhidmatannya agak mahal di antara RM500 hingga RM1000 untuk setiap sesi rawatan.

Tapi anda tidak perlu risau lagi kerana dengan adanya Imaan Serum Susuk Beradu ini, anda boleh menikmati manfaat rawatan emas seperti di salun.

Imaan Serum Susuk Beradu ini bersifat water based iaitu mudah diserap dan mempunyai tekstur yang pekat. Bukan itu sahaja, ia juga berbau wangi, kaya dengan hablur emas dan tidak melekit pada kulit. Sangat mudah untuk dipakai tanpa perlu cucuk susuk sana sini. Hehehe...

Kelebihan Serum Susuk Beradu :
Merangsang🌸kdkdkdkd   
-Melambatkan penipisan kolagen & merangsang kolagen baru
--🌸-Menegangkan kulit muka
-Menggantikan sel-sel kulit rosak
-Melancarkan peredaran darah
-Memudarkan parut jeragat dan menghilangkan jerawat
-Mengurangkan kedutan & melambatkan penuaan kulit
-Meningkatkan keanjalan kulit
-Membantu menghilangkan lingkaran hitam bawah mata

Apakah Fungsi Imaan Serum Susuk Beradu?
Fungsi Serum Susuk Beradu untuk menegangkan kulit dan memperbaiki kulit wajah. Antaranya ialah :
  1. Sebagai serum malam & siang
  2. Sebagai makeup base atau primer sebelum makeup
Serum Susuk Beradu ini boleh dipakai samada siang dan malam, tapi WA lebih cadangkan untuk pakai pada waktu malam kerana waktu kulit kita berehat masa tidur dan tidak terhindar dengan sinaran UV matahari yang tinggi. Tapi jika dipakai pada waktu siang tidak menjadi masalah kerana ianya boleh dipakai sebelum makeup sebagai base. Anda boleh lihat video tutorial makeup WA di akhir entry ini nanti.

Tengoklah tekstur Imaan Serum Susuk Beradu ni ia kelihatan lebih pekat dengan hablur emas 24K. Bukan kepingan sikit-sikit tau macam serum biasa. Pakai sikit-sikit pun dan mencukupi kerana teksturnya yang padat.

Feedback Wawa Selepas 2 Minggu Menggunakan Serum Susuk Beradu 24K Gold
Masa mula-mula guna serum ini, WA rasa macam tak berapa yakin dengan kualiti serum ini. Maklumlah, sebab tak pernah guna emas untuk rawatan muka. Tapi bila WA try google cari maklumat tentang rawatan emas rupanya memang ada tapi tak semuanya okay & halal lagi-lagi bab bersusuk ni. Uisshh, simpang malaikat 44, minta dijauhkanlah susuk cucuk tuu oiii..

Tapi jangan risau, serum ini nama je Serum Susuk Beradu, tapi bukan jenis susuk tanam tu tau. Ianya halal digunakan hanya sapu ke muka sahaja. Hehehe.. Setakat WA dah cuba selama 2 minggu, sebelum ini kulit WA agak sedikit kusam dan ada parut jeragat degil. Alhamdulillah, parut tersebut dah pudar sedikit tapi masih ada lagi dan terasa kulit sedikit cerah. Mybe sebab kulit kusam dan tona tidak sekata dah balance, jadi nampaklah kulit cerah sedikit. Ehh, mana ada produk yang sekali guna terus hilang parut dan jerawat? Makan masa juga kan? Hanya produk jenis timbang kilo banyak merkuri je sehari ke 7 hari dah letopss.

Paling syok bila first apply serum susuk beradu kulit terasa tegang je. Serius tak tipu tau. Ini realiti bukan cubaan. Hahahah! Kalau pakai hari-hari mau terasa awet muda muka tu. Memang best sangat serum ni.

Bila kulit terasa lebih berseri dan kurang masalah pada kulit, maka senanglah untuk apply makeup. Malah, nak bermakeup tak perlu makan masa lama dah sekarang ni. Mana video ni?? SABAR...... kena baca sampai ke penghujung bebelan WA baru dapat lihat videonya.. Hehehe....

Imaan Jardin Foundation Cushion
Rata-rata wanita sangat memilih bab foundation. Kalau salah beli, memang meraunglah. Macam WA laa, salah beli nangis then salahkan diri sendiri sebab tak pilih betul-betul. Buruk perangai weii. Haha!! Btw, WA seorang yang agak complicated dalam memilih foundation. WA hanya boleh guna jenis liquid sahaja. WA pernah beli BB cushion tapi semuanya tak best. Bercapuk tau! Stress sangat. Tapi kali ini WA beranikan diri untuk mencuba Imaan Jardin Air Cushion Foundation Compact.

Foundation atau dikenali sebagai bedak asas berfungsi untuk menyamakan tona kulit wajah. Bukan untuk menutup cacat cela di muka. Kat sini anda kena tahu fungsi dahulu ye. Then, barulah lihat formula yang digunakan samada ianya medium or high coverage.

The Best Foundation For Selfie!! Ehh.. apa yang bestnya?? Haa, mehh sini WA nak share tentang Imaan Jardin Foundation pula. Kali ini Imaan mengeluarkan satu lagi barang kosmetik mereka iaitu Imaan Jardin Foundation. Foundation ini didatangkan dalam bentuk cushion supaya senang dibawa ke mana-mana sahaja.

Kandungan Imaan Jardin Foundation 
Imaan Jardin Foundation menggunakan bahan-bahan yang berkualiti, bukan hanya untuk mencantikkan, malah ia juga membantu memperbaiki dan melindungi kulit kita dari sinaran matahari dengan adanya SPF 50++.

Bahan-Bahan dalam Imaan Jardin Foundation adalah :
  • Argan Oil
  • Vitamin E
  • Sweet Almond Oil
  • Shea Butter
  • Chamomile Oil
  • Aloe Vera
Kelebihan Imaan Jardin Foundation :

Imaan Jardin Foundation mempunyai beberapa kelebihan antaranya ialah mempunyai tekstur yang pekat setanding dengan liquid foundation, memberi effect glowing pada kulit muka tapi tidak berminyak dan akan menjadikan auto blend dengan warna kulit.

Oleh itu, bahan utama di dalam Imaan Jardin Foundation iaitu Agran Oil dan Vitamin E berfungsi untuk :
Argan Oil : 
  • Melembapkan kulit yang kering
  • Mengatasi jerawat
  • Mengatasi sunburn
  • Mengatasi kulit kusam & gelap
Vitamin E :
  • Kulit kelihatan lebih muda
  • Mencerahkan kulit
  • Memudarkan jeragat
  • Mengurangkan garis halus
Ciri-Ciri Imaan Jardin Foundation :
  1. Mudah dipakai (dap dap dah siap)
  2. Ringan di muka
  3. Long lasting (tahan selama 8 jam)
  4. Effect flawless dan glowing
  5. Medium to high coverage
Kenapa WA cakap medium to high coverage? Kalau anda makeup simple tanpa base, ianya kelihatan medium coverage jika ada parut degil di muka. Tapi jika anda makeup tebal with base, ianya akan kelihatan full coverage! Bagi WA, medium coverage pun berbaloi sebab still nampak Wwowww!

Imaan Jardin Foundation ini sangat sesuai untuk orang yang mempunyai kulit kering. Ini kerana argan oil dapat membantu melembapkan kulit muka. Bagi anda yang kulit berminyak tiada masalah untuk menggunakan Imaan Jardin Foundation kerana selepas apply foundation ini, anda boleh settingkan dengan loose powder bagi tampak effect matte glow finish. 

Feedback Wawa Menggunakan Imaan Jardin Foundation Cushion
Selepas menggunakan Imaan Jardin Foundation, WA dapat rasakan kulit lebih smooth dan nampak effect glowing. Malah selepas beberapa jam pakai pun makeup still elok dan tidak bercapuk! Serius suka sangat! Sebab kulit WA sejenis susah nak masuk kalau guna yang cushion, tapi Imaan Jardin Foundation mampu mengubahnya dek kerana kandungan argan oil yang memang sesuai dengan kulit WA yang tengah kering sekarang ni.
Nahh, ambik nii muka setepek dekat tanpa makeup dengan lighting ringlight. Okay, nak tahu kenapa sebelum makeup, WA lebih suka bagi gambar dengan lighting ringlight? Sebab segala rongga-rongga kat kulit nampak. Kalau cahaya gelap tak terang, mana nampak sangat kan? Kulit WA tengah kering mungkin disebabkan cuaca.

Gambar selepas makeup WA ambil tanpa lighting ringlight untuk menampakkan effect sebenar pada kulit selepas apply dan semestinya tanpa filter okay! Bagi 3 patah ayat untuk gambar selepas makeup... Nampak flawless, glowing kan?!

Sebab itu Imaan Jardin Foundation layak digelar The Best Foundation For Selfie!!! Yeahhh, terbukti ia memang berkesan! Tanpa filter, tanpa edit. Hanya menggunakan lighting ringlight sahaja membuat ia tampak lebih flawless dan glowing! I love it sangatt! Serius tak tipu... (nak nangiisss)

Last but not least, WA sertakan sekali video sebagai bukti WA makeup menggunakan 2 produk kosmetik Imaan iaitu Serum Susuk Beradu dan Imaan Jardin Foundation tanpa apply sebarang makeup base untuk prep skin seperti moisturizer, primer & setting spray.

Apa perasaan anda bila lihat video tutorial makeup simple ini? Tanpa base makeup pun boleh buat makeup tahan lama tau. Kalau makeup tebal siap base, confirm lagi meletup hasilnya kan! :)

Bagi anda yang ingin dapatkan produk Imaan, sila layari laman sesawang tersebut :