Showing posts from January, 2019Show all

Madu Sarang Lebah Asli Viral Johor

Takut Terbeli Madu Tiruan? | Ada tak di antara korang yang suka makan madu? Mesti ramai yang sukakan madu kan? Tidak kira umur dari kecil sampailah ke dewasa mahupun orang tua. Tapi ada tak korang terfikir adakah madu yang korang beli tu original atau tidak? Pernah makan madu sarang lebah? Untuk pengetahuan…

Read more

Anda Kaki Deco? Jom DIY Rumah Dengan Deco Budget Kaison!

DIY Rumah Dengan Deco Budget Kaison | Dari dulu lagi WA suka lihat bagaimana mat salleh deco rumah mereka di kaca televisyen. Nampak cantik je mata melihat hiasan mereka. Pernahlah juga berangan nak deco bilik tidur nampak lebih kemas dan cantik. Tapi, barang-barang yang cute dan yang sesuai untuk diletak tak jumpa.…

Read more

Raes Collagen Mist Memberi Kesegaran Muka Sepanjang Hari

Raes Collagen Mist Review | Siapa kat sini tak pernah tinggal untuk sembur muka dengan penyegar muka? Haa, WA adalah salah seorang yang gemar dengan face mist. Mesti wajib ada dalam list skincare mahupun makeup harian WA. Sebab face mist ni dapat membantu menyegarkan kulit kita supaya terhidrat dan lembut sepanjang …

Read more

ALTHEA X TITI KAMAL | Stay Fresh Body Sparkling Mist Review

Stay Fresh Body Sparkling Mist | Cerita mengenai Althea tak pernah habis buat masa ini. Ada sahaja produk baru yang masuk setiap bulan. Maklumlah, Althea kini sudah dikenali serata dunia sebagai salah satu E-Commerce Online Shopping barangan Korea dikalangan peminat K-Beauty. I is antara salah satunya. Hehehe... …

Read more