Showing posts from July, 2017Show all

MURAD | Mineral Sunscreen Terbaik dengan SPF 50

Sunblock Terbaik Dari Murad | Setiap hari, kulit diserang dengan suasana alam sekitar yang boleh menyebabkan tanda-tanda penuaan yang kelihatan. Antaranya cahaya biru dari telefon pintar, pencemaran dari kereta dan asap, radiasi inframerah dari alat pemanasan seperti dapur atau gelombang mikro, dan tentu saja,…

Read more

Kisah Majlis Pertunanganku.....

Kisah Majlis Pertunanganku | Kisah ini sebenarnya nak cerita lama tapi tak kesampaian untuk menaip. Hahaha. Jadinya Wawa baru nak up benda ni. Bolehlah kan kira macam throwback gitu. Majlis pertunangan Wawa berlaku pada 2 tahun yang lepas, iaitu pada 20 Julai 2015. Ketika itu merupakan hari raya ke 4 pada …

Read more

BEAUTY | Lacelle Diamond Daily by Bausch Lomb

Bausch Lomb Lacelle Diamond Daily | Siapa suka pakai contact lens? Wawa antara pengguna tetap contact lens sejak Wawa rabun masa zaman menengah. Dan Wawa tak suka pakai cermin mata sebab terasa macam dicengkam bila bertudung. Mungkin kepala besar sangat tu yang tak selesa.  Baru-baru ini, Bausch Lomb tela…

Read more

Bold Brown Smokey Makeup Look

Bold Brown Smokey Makeup Look | Dah lama Wawa tak buat entry tentang makeup look kan? Sebabnya Wawa tak ada idea nak namakan makeup look tu sebab favourite top eyeshadow Wawa color brown. Banyak dah look brown Wawa buat. Ini pun main taram je nama look ni. Hahaha.. Wawa lebih suka eyeshadow rata camni …

Read more

Kemeriahan Aidilfitri 2017

Kemeriahan Aidilfitri 2017 | Penghujung Syawal dah nak tutup dah, tapi baru ada kesempatan untuk update entry tentang sambutan raya. Hahaha. Kesiannn toohh.... Korang dah update ke? Yang dah update tu tahniah diucapkan, yang belum tu jom kita update. Nanti tahun depan bolehlah throwback balik gambar raya dalam b…

Read more

Be Yours Perfume Setanding Dexandra Perfume?

Inspired Perfume Setanding Dexandra | Wah wah wahh.. Biar betul wehh? Takkanlah sama macam Dexandra kot. Ehh ehh, maksudnya tu inspired perfume ni setanding Dexandra! Bukan senang tau nak jumpa perfume seakan antaranbangsa punya. Ini dia, Wawa ada 2 set iaitu satu untuk wanita dan satu lagi untuk lelaki.…

Read more

UNBOXING ALTHEA RAYA BOX

Unboxing Althea Raya Box | Sebelum ini Wawa ada pernah post tentang Althea Raya Giveaway Festival mengenai Althea Raya Box. So, kali ini Wawa dah dapat dah box dari Althea.. Jyeahhh! Nak tahu tak apa isi di dalam yang Wawa shoppingkan itu? Jom baca sampai habis! Ini gambar packaging Althea diterbangka…

Read more

SAFI SHAYLA Syampu pilihanku

SAFI SHAYLA Hanya untukku | Dah banyak syampu Wawa try dulu, sehinggalah bertemu dengan Safi Shayla barulah kulit kepala dan rambut Wawa kembali normal. Ingatkan dulu guna jenama X ni boleh handle masalah yang Wawa hadapi sebab syampu jenama X tu mahal gila. Tapi ternyata hanya palsu di iklan. Mujur Wawa sempat …

Read more