Monday, June 19, 2017

# bawal instant labuh dan murah # bawal instant murah

Bawal Instant Ribbon Viral bidang 55 & 60 Laku Keras!



Bawal Ribbon Viral Laku Keras! | Wow!! Nampaknya makin terlajak laris bawal instant ribbon sejak Wawa mula-mula pakai yang design dwitone tu. Eceh, Taklah, bawal ni memang dah lama terkenal. Tapi makin dikenali sejak Wawa review haritu. Sampaikan orang PM Wawa nak beli. Hehehe!

Kali ini Wawa nak perkenalkan 3 design tudung bawal iaitu satu design yang lama iaitu bawal ribbon plain dan lagi satu design TERBARU iaitu bawal ribbon RUFFLE! Untuk ruffle jangan risau, kali ini didatangkan dengan plain dan juga 2 tone. Nak lihat Wawa gayakan 3 design tudung bawal instant ribbon tak?
BAWAL INSTANT NAILA RIBBON RUFFLE PLAIN 


BAWAL INSTANT NAILA RIBBON RUFFLE 2 TONE


Sungguh menawan untuk si pemakai ribbon ruffle keluaran terbaru ni. Rugi jika korang tak grab, sebab harganya sangat berpatutan kerana ia berbidang 60. Harga untuk jenis ruffle hanya RM30 exc postage sahaja. Rasanya kalau tempat lain dah jual sehelai dalam RM40 gitu. Tapi sempena nak raya ni ada sales tau. Tapi sales sampai esok je 21 Jun. Tapi sempat kalau nak grab. Kan dah gaji. Hihi. Harga sales jatuh kepada RM22 exc postage. Haa, murah kan?

Ciri-ciri bawal instant ini sama seperti di post entry Wawa tempoh hari "Bawal Instant Ribbon Bidang 55 Berharga RM20 Jerr!!". Tapi tak mengapa, Wawa bagitahu semula dekat sini.

Ciri-Ciri Bawal Instant Naila Ribbon Ruffle :
  • Material Heavy Chiffon (tidak jarang)
  • Muka senang dibentuk
  • Muka 11 inci
  • Labuh depan dari dagu 27 inci
  • Labuh belakang dari atas kepala 42.5 inci
  • Sarumg siap
  • Bidang 60
  • Less iron
  • Bergaya dengan ribbon di hadapan
BAWAL INSTANT NAILA RIBBON PLAIN

terdapat pelbagai pilihan color 

Untuk ribbon plain bidang 55 ini harganya cuma RM20 jerrr! Tapi sempena sales nak raya sampai 21 Jun ini ia berharga RM18!! Murah kan? Murahh sangattt! 


Korang jangan tunggu lagi, esok dah last day postage day sebab poslaju pun nak cuti raya juga. Cepat borong sekarang! Harga borong lagi murah tau. Kumpul order reramai jimat postage, jimat duit beli dengan harga borong.

UPDATE TERKINI  ----- UPDATE TERKINI

BAWAL INSTANT RIBBON KHIMAR NORA 

Koleksi lain selain bawal ribbon Naila plain, dwitone dan ruffle adalah bawal ribbon Khimar Nora. Wawa sangat tertarik dengan khimar Nora ini sebab dia terbekah di tengah-tengah. Macam mana tu?


Tengok tu, boleh sengetkan ke sebelah bahu kiri atau kanan. Labuh pon labuh sebab ia bidang 55' 60'. Tapi kalau Wawa pakai memang pendek sikitlah sebab Wawa badan besar tapi still tutup dada tau! Memang cantik sangat dan kat kepala senang nak bentuk tak payah iron bagi licin. Hehe...


Khimar Nora ini 2 layer tau, satu panjang belah dalam, dan pendek belah luar. Tak jarang so tak payah risau nak pakai inner tutup leher kat dalam. Contoh lebih details macam gambar di atas ini. Harga pon berpatutan tau dalam RM20 jika sales, harga asal dalam RM20 lebih. Tapi dengar-dengar sekarang tengah sale! So, cepat-cepat grab sebelum habis stok tau.


=====================================================================



ORDER CLICK HERE NOW!




2 comments:

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)