Sunday, September 16, 2018

# female photographer Johor # lifestyle

Servis Photographer, Design & Printing Murah Di Johor


FOTOKU Photographer & Designer | Bila nak kahwin, mesti ada persiapan yang tak setel lagi kan? Lagi-lagi kalau bab mencari jurugambar yang professional dan harga murah tapi berbaloi untuk dijadikan sebagai kenangan. Kad kahwin untuk dihantar kepada para jemputan pun mestilah kena ada. Nak cari designer kad cantik tapi harga murah sekarang ni pun susah juga. Tapi, WA dah jumpa servis 3 dalam 1 yang murah dan terbaik di Johor.

FOTOKU Photographer & Designer mengadakan servis photographer, design & printing murah di Johor dengan kualiti puas hati dan terbaik. Owner FOTOKU ini berasal dari Kluang, Johor. Tapi membuat servis seluruh negeri Johor. Antara servis perkhidmatan photographer, design & printing yang mereka lakukan adalah seperti :

1. Kad kahwin biasa/kraft
2. Banner & bunting
3. Backdrop, props & guestbook
4. Printing baju/beg & lain-lain
5. Button badge
6. Female photographer

Zaman sekarang, ramai sukakan design yang simple tapi nampak classic. Apa kata anda menggunakan design kad kahwin kraft? Design simple tapi kelihatan lebih classic dan menarik. Dahulu WA kahwin pun menggunakan servis mereka ini dengan membuat kad kahwin kraft. Harga sangat berbaloi bermula 30 sen - 18 sen sekeping (harga berubah ikut kuantiti) untuk kad kahwin kraft, manakala kad kahwin artcard harga bermula 60 sen sehingga 30 sen sekepping (harga berubah ikut kuantiti), good quality dan FREE design. Haa, tak payah nak runsing kepala tu fikirkan design, design yang dibuat pun lawa-lawa semuanya. Jimat! 


Jika anda yang nak berkahwin atau berniaga, tengah mencari servis design dan printing banner/bunting/arrow/guestbook/backdrop/props boleh sekali buat disini sebab harga yang ditawarkan berbaloi dan dapat free design lagi. 

button badge

Sekarang bukan senang nak cari servis macam ini yang dapat free design. Selalu akan cas untuk design je dalam RM30-RM50, belum masuk servis printing lagi. FOTOKU menyediakan free design yang sangat cantik dan berkualiti, berbaloi dengan harga yang murah.

Alang-alang tu nak buat jugalah baju rewang. Haaa, pun boleh lah. Lagi banyak lagi murah! Servis perkhidmatan mereka tak pernah mengecewakan WA masa hari perkhawinan WA. Nak bagi contoh takde pula dalam laptop gambar-gambarnya. Terbaru ini, WA ada membuat printing beg dengan mereka. Cas printing dekat beg kecil 40pcs hanya RM2 sahaja berbanding kedai lain. Memang servis yang tiptop dan pantas siap! Tak payah tunggu lama-lama untuk menyiapkannya. Nanti next entry WA up servis printing beg yang WA hantarkan tempoh hari.

Bagi bakal pengantin yang malu-malu dengan male photographer macam WA ni, boleh mengambil servis female photographer dengan FOTOKU ini. Untuk semua majlis pun boleh dapatkan servis mereka. Jarang kita jumpa jurugambar wanita kan lagi-lagi di Johor. Tapi dengan FOTOKU korang jangan risau, sebab korang boleh mengambil servis female photographer di Johor.

Ini adalah salah satu contoh servis printing untuk bunting yang mereka sediakan. Design tersebut dari WA dan hanya menggunakan servis printing bunting untuk size 6x2 dengan FOTOKU. Berbaloi kerana servis yang cepat, malah kualiti printing juga tiptop walaupun harga sangat murah.

Jom dapatkan servis perkhidmatan 3 dalam 1 photographer, design & printing murah di Johor ini.

Untuk sebarang pertanyaan lebih lanjut, bolehlah hubungi pihak FOTOKU berikut :


Whatsapp : 017-7729 861

24 comments:

  1. Menarik. Zaman skang servia ni memamg hot. Bisnes owner especially. Salah satu marketing tools ada.banner, button badge, kad...

    ReplyDelete
  2. Cantik juga design yang diaorang buat. Design yang dieorang buat untuk imaan tu pun cantik even simple pun.

    ReplyDelete
  3. Lawa la design diorang.Lepas ni boleh usha servis diroang untuk majlis anak pulak hehehe.Gambar diorang pun cantik taw

    ReplyDelete
  4. Wahh ada printing baju jugak lah. Memang tengah cari utk printing baju family day ni.

    ReplyDelete
  5. Murah jugak harga yang ditawarkan design pon not bad. Boleh la tempah kt kahwin kt sini nanti. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. Cantik design2 dia.. Org2 jb boleh la dtg kedai ni kalau nak tempah apa2 printing

    ReplyDelete
  7. wah cantik art print die. nampak up to date design die mmg terbaik...tak pernah lagi amk yang ni insyallah nanti ada nk tempah card bisnes boleh contact dorg

    ReplyDelete
  8. I like it, thanks for sharing this. Shall tell my friends who are looking for photographer service and printing :D

    ReplyDelete
  9. female photographer tu yg best..segan nk posing klu lelaki nih kan

    ReplyDelete
  10. wah bagus ni awat la dulu masa TB nak kawen duli xde servis murah mcm diorang buat .. huhuhuhu. eh tetiba hahaha

    ReplyDelete
  11. Cantik design dia. Lain dari yang lain. I would love to try out their service. Harga berpatutan.

    ReplyDelete
  12. Kalau nak semua ni masa kawin, memang kalau boleh cari kos yang murah..wah macam-macam dia buat ye..terbaikla wawa siap bunting tu..nanti nad pun rasa nak buat bunting

    ReplyDelete
  13. Cantek2nya design dia. Harga berpatutan pulak tu . Blh rekomen kat kengkawan yang duk johor n nak kahwin

    ReplyDelete
  14. Best kan! sekarang lagi senang nak tempah awal awal dan murah pulak tu.

    ReplyDelete
  15. Wahhh cantik-cantik betul design dia ! Harga pulak berpatutan dn kira antara yg termurah setakat nie. Bolehlh suggest kt kawan2 yg perlukan khidmat printing nie

    ReplyDelete
  16. Cantik design , free pulak tu kan design, memang berbaloi sangat untuk orang2 johor.

    ReplyDelete
  17. Boleh tahan cantik, sama cantik macam kucing sis tu. Haha. gebu dan kembang. Mesti lepas kahwin ni pandai jaga anak anak

    ReplyDelete
  18. Cantiknya designnya.. free plak tue.. cuma bayar kos pembuatan kad mahupun t shirt rewang..harganya berpatutan n berbaloi!! boleh la suggest pasa member2 kat johor camni..

    ReplyDelete
  19. nanti nak sharelah dengan kawan-kawan yang stay kat Johor. mudah kalau nak print atau tempah kad ke apa kan.

    ReplyDelete
  20. comel dan kemas nampak design Fotoku ni, sy pun tengah cari utk buat photobooth props. terima kasih atas info ni.

    ReplyDelete
  21. Waah selalu photographer lelaki. Dekat fotoku ada photographer wanita ye. Senang la nk posing. Tak la kita malu2 masa nak tangkap gambar kan.

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)