Monday, June 5, 2017

Bawal Instant Ribbon Bidang 55 Berharga RM20 jerr!!



Bawal Instant Ribbon Murah | Hai, assalamualaikum semua! Pejam celik pejam celik dah 10 hari kita berpuasa kan? Raya pula dah nak dekat berbaki lagi 3 minggu sahaja lagi. Persiapan raya korang dah selesai belum? Kuih raya, kasut raya, baju raya, langsir raya, tudung raya.. dah beli ke?

Ehh.. bercakap tentang tudung raya, dah lengkap belum koleksi raya tahun ni? Kalau belum, apa kata korang baca sampai habis, gerenti korang takkan menyesal! Dengar-dengar ada 1 bawal instant ni tengah viral! Sebab ada ribbon kat tengah-tengah. Comel pulak tu!

kita interframe sikit :)

BAWAL INSTANT RIBBON NAILA DWITONE & PLAIN

Cantik dan ringkas bergaya dengan Bawal Instant Naila Ribbon. Tudung yang VIRAL dengan kehadiran "ribbon" di tengah sesuai untuk tampil ringkas dan nampak muda.

Antara ciri-ciri Bawal Instant Naila Ribbon :
  • Material Heavy Chiffon 
  • Muka senang dibentuk
  • Tidak jarang ( 2 layer )
  • Bukaan muka 11'
  • Labuh dada 20'
  • Labuh belakang 32'
  • Sarung siap
  • Bidang 55
  • Less iron
  • Bergaya dengan ribbon di hadapan

Tudung bawal instant ini telah mendapat sambutan yang menggalakkan. Dengan lebih 40 warna pilihan, pemborong-pemborong sudah semakin mengganas memborong dengan tokey ini. Korang kalau memang pencinta bawal especially jenis pakai tudung bidang besar, sesuai sangat korang grab tudung bawal instant ini. Senang dipakai tak perlu pin sana sini dah. Sarung je terus siap!

BAWAL INSTANT NAILA RIBBON DWITONE


pilihan warna untuk Dwitone

contoh pemakaian customer untuk Dwitone

BAWAL INSTANT NAILA RIBBON PLAIN

pilihan warna untuk Plain

contoh pemakaian customer untuk Plain

Testimoni Wawa dalam Pemakaian Bawal Instant Ribbon 

Wawa sebenarnya bukanlah pencinta Bawal. Sebab asal pakai je bawal, mesti tak bentuk kat muka sampai terkelepet teruk. Ada orang cakap kalau pakai tudung bawal akan nampak muda. Yeke? Wawa memang tak percaya. 

Tapi bila Wawa start mengenakan tudung bawal instant kat muka, terus menjadi wei! Walaupun kain jenis chiffon, tapi still terbentuk kat muka! Pulak tu nampak seakan muda. ( terasa muda )

nampak rupa muda :)

Tudung bawal ini korang boleh gayakan jika hendak labuh asal, biarkan saja. Tapi kalau nak nampak terbentuk terletak, korang pin kiri kanan bahu bagi nampak terletak cantik. Bukan itu sahaja, boleh gayakan dengan menyimpang ke tepi juga. ( ikut kreativiti )

Wawa bagi full love untuk bawal instant ni :)

Bagi yang nak belikan isteri, mak, akak dan adik pon boleh, mesti mereka tersenyum sampai ke telinga selepas dapat koleksi bawal instant ribbon yang labuh dan murah ni!

Jadi, apa tunggu lagi? Jom dapatkan segera sementara stok masih ada! Nak raya ni ramai yang order nak pakai sedondon satu family. Rugi korang tak dapatkannya.

Bawal Instant Ribbon Dwitone & Plain

RM20 jerrr sehelai !!!

3 helai RM60 FREE postage
6 helai RM110 FREE postage
10 helai RM160 FREE postage


Untuk sebarang tempahan dan keterangan lanjut, bolehlah hubungi :

Facebook :


Instagram : 


4 comments :

  1. cantikklaaa suka ribbon tu...

    ReplyDelete
  2. Cantik tudung ni wawa..nampak simple,kemas je kat muka

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara