Tuesday, May 31, 2011

bila TAMAT hidup sorang ini ??

kembali berceloteh untuk hari ini !! hahaha .. actually , aku tak tahu nak celoteh apa .. so , better aku campur2 lah .. aisshh !! tak boleh sebabnya tajuk aku ni tntg hidop SINGLE .. not double spacing but single spacing ! and no single mingle laa.. hehehe ..

baru aku berpeluang balik hujung minggu lepas .. rindu rasa kat family tau !! walaupun baru 2 bulan tak balik rumah rassa macam dah 20 abad.. hahaha ... minggu itu jugak aku melaksanakan majlis dengan lancar .. hehehe .. Alhamdulillah ... kecil-kecilan sahaja... :)


well , haty ini makin rasa pulak RINDU kt someone .. Juwekk !! jiwang.. :) haa , lantak aku lah .. da nk sampai masa sudah .. hehe ,, maaflah yang lain tak bagitahu terperinci,, tunggu masa jelah ea ... hehe ... aku tahu dan aku paham .. huhu ... study tetap kena habiskan juga ....


H
A
T

I
N
I

M
I
L
I
K



dia selalu cemburu akan diri aku . kata dia tak boleh tengok aku bermesra dengan laki especially kawan lelaki aku lah.. aiisshh ! ne boleh sayang ... dah biasa lah rapat dengan diaorang .. hehe.. tak mahu jeles tau !! sebab there're only my friends .. kamu kan selalu text and call saya .. ?? =) takpe , ambil haty ini simpan dalam poket tau !! hahaha .. weekk !! (^__^)



Lastly ... hmm .. tak tahu nk celoteh apa coz ASSIGNMENT banyak sgtla shortsem ni.. hehe... dengan lakonan lagi... assingment bahas ibadah dengan akidah... caiyyoookk !! Juweekk !!! =)
okla , this word for you ..
I

L
O
V
E

Y
O
U


Friday, May 6, 2011

IDAMAN masa hari PERKAHWINAN !!

Assalamualaikun .. !!
haa , muncul pon owner blog nih kan . ha ha ha .. =)
actually aku kebosanan di hari minggu .. pdhal lagi 2 paper lagi .

aku tengah berangan ngn PERKAHWINAN ni..
bukan berangan nak kawen laa .. tp geran sgt tgk pelamin , baju ..
lama lagi nak kawen . abeskan study dulu laa . hehe ..
nak tgok takk ..???





ehehehe . mata aku skang rambang dengan warna MERAH .. 
aku pun tak tahu la kenapa aku gila warna ini ..
warna tema ke-2 aku ada ... hehe .. rasa2 korang aku suka warna apa ??

nak tahu lebih lanjut ??
haa , korang fikirkanlah ...
pastu bagi cadangan kat aku warna apa paling lawa untuk perkahwinan...
aku akan sokong cadangan korang ... =)
Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara