Tuesday, May 31, 2011

bila TAMAT hidup sorang ini ??

kembali berceloteh untuk hari ini !! hahaha .. actually , aku tak tahu nak celoteh apa .. so , better aku campur2 lah .. aisshh !! tak boleh sebabnya tajuk aku ni tntg hidop SINGLE .. not double spacing but single spacing ! and no single mingle laa.. hehehe ..

baru aku berpeluang balik hujung minggu lepas .. rindu rasa kat family tau !! walaupun baru 2 bulan tak balik rumah rassa macam dah 20 abad.. hahaha ... minggu itu jugak aku melaksanakan majlis dengan lancar .. hehehe .. Alhamdulillah ... kecil-kecilan sahaja... :)


well , haty ini makin rasa pulak RINDU kt someone .. Juwekk !! jiwang.. :) haa , lantak aku lah .. da nk sampai masa sudah .. hehe ,, maaflah yang lain tak bagitahu terperinci,, tunggu masa jelah ea ... hehe ... aku tahu dan aku paham .. huhu ... study tetap kena habiskan juga ....


H
A
T

I
N
I

M
I
L
I
K



dia selalu cemburu akan diri aku . kata dia tak boleh tengok aku bermesra dengan laki especially kawan lelaki aku lah.. aiisshh ! ne boleh sayang ... dah biasa lah rapat dengan diaorang .. hehe.. tak mahu jeles tau !! sebab there're only my friends .. kamu kan selalu text and call saya .. ?? =) takpe , ambil haty ini simpan dalam poket tau !! hahaha .. weekk !! (^__^)



Lastly ... hmm .. tak tahu nk celoteh apa coz ASSIGNMENT banyak sgtla shortsem ni.. hehe... dengan lakonan lagi... assingment bahas ibadah dengan akidah... caiyyoookk !! Juweekk !!! =)
okla , this word for you ..
I

L
O
V
E

Y
O
U


No comments :

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara