April 17, 2020

# bawal # lifestyle

Jom Menang RM3,000 Duit Raya Bersama SOFEAROSE!


Peraduan Duit Raya SofeaRose | Jom hilangkan rasa bosan sepanjang tempoh #dudukrumah dengan peluang memenangi RM500 untuk 6 bulan dari SofeaRose ni! Fuhh, macam keluarkan duit KWSP dah, dapat RM500 untuk 6 bulan berturut-turut, total RM3,000 kalau dijumlahkan!

Maklumlah, sejak Malaysia dalam musim Perintah Kawalan Pergerakan yang sudi masuk ke fasa 3 ini, nak pergi beli barang dekat butik, butik tutup. Raya ini pun tak tahulah macam mana persiapan raya kan? Ehh, PKP pun PKP juga, raya tetap raya tau! Cuma raya kita kali ini dalam keadaan bersederhana sudah memadai. Kalau korang nak tahu, WA pernah review bawal dari SofeaRose tau, kalau nak tau korang boleh klik link ini - SofeaRose Diona Mermaid Square Scarf

Jenama hijab dan pakaian muslimah trendy, SofeaRose sememangnya sudah tidak asing dalam kalangan si pecinta fesyen. Tidak pernah sekali culas mengambil berat tentang perkembangan kaum wanita khususnya, SofeaRose sentiasa mahu memberikan yang terbaik buat semua peminat-peminatnya dan sebab itu, hari ini mereka ingin berkongsikan RM3,000 ini bersama anda semua. Macam-macam kita boleh beli dengan RM3,000 kan?

Dengar je cerita mengenai menang wang tunai ni dah membuatkan WA mengukir senyuman lebar, belum lagi anda yang membaca blog ini. Hehehe~ Mesti anda semua tengah tersenyum sorang-sorang kan? Hehe~ Menerusi program #duitrayaSofeaRose, pihak SofeaRose ingin mencari seorang pemenang untuk menerima duit raya sebanyak RM500 selama 6 bulan, ya RM3,000 gaiiss!

Caranya sangat mudah. Anda hanya perlu membuat pembelian minima sebanyak RM109 melalui :

1- Website www.sofearose.com ;

2- Facebook @SofeaRose ;

3- Instagram @sofearose_hq ;

4- Agen/Dropship SofeaRose yang berdaftar

Yang bestnya, anda akan mendapat dua (2) penyertaan kalau anda menjadi pembeli yang terawal. Dua (2) penyertaan bermaksud dua kali ganda peluang untuk menang RM3,000! Woowww!!!~

Untuk menunjukkan ketelusan dalam pemilihan pemenang, pemenang akan dipilih secara LIVE di Facebook dan Instagram mereka. RM500 akan dikreditkan terus ke dalam akaun bank anda setiap 5hb selama enam bulan berturut-turut.

Bagi yang baru mendengar jenama SofeaRose ini, mereka mula mencipta nama pada 2014 dan aktif dengan gaya Art To Wear yang digayakan di pentas antarabangsa seperti London pada tahun 2016 dan Madrid pada tahun 2017. Setelah itu, empayar SofeaRose terus melebarkan sayap dengan hasil gabungan antara SofeaRose X Erra Fazira melalui pelancaran The Primadona series. Tahun ini, sekali lagi SofeaRose mencipta nama di dalam pentas seni menerusi SofeaRose X Diana Danielle Grandeur Raya 2020 dengan menampilkan 40 pilihan koleksi raya bergaya mewah namun pada harga mampu milik. Ini kerana bagi SofeaRose hanya satu, Kemewahan Milik Semua.

Baru-baru ini SofeaRose terkesan dengan cerita keluarga yang kurang berkemampuan kerana pandemik COVID19 ini dan dengan lantas melancarkan Tabung COVID19 SofeaRose dengan menggunakan 5% hasil jualan kepada keluarga yang kurang bernasib baik. Tambahan lagi, SofeaRose juga membubarkan yuran pendaftaran sebagai dropship untuk membantu mereka yang terkesan dari Covid19 untuk mencari pendapatan sampingan.

WA rasa macam nak joinlah, sebab koleksi hijab dari SofeaRose ini lawa-lawa tau. Koleksi raya mereka pun cantik-cantik belaka. Rambang mata aiihhh! Jom kita sama-sama support jenama SofeaRose. Mana tau boleh menang wang tunai RM3,000 sambil bersedekah kepada mereka yang memerlukan dan yang paling penting kita akan dapat produk yang best sangat!

Nak lagi best? Especially untuk followers/readers kesayangan blog WA, ada berita gembira untuk anda. Anda boleh gunakan COUPON CODE : NAJWA10 ini semasa membuat pembelian di website untuk mendapatkan diskaun sebanyak 10% untuk baju raya! Haa, apa lagi jangan tunggu lama-lama nanti terlepas peluang nak menang wang tunai RM3,000! Goodluck semua! Hehhehehe~

8 comments:

  1. Alaa... Code utk baju je ke? Utk tudung tak boleh guna?? Kita suka pakai SR punya tudung.

    ReplyDelete
  2. Wah ade diskaun.. Cantik tengok tudungnya.. Boleh usha ni, nak raya kan

    ReplyDelete
  3. Cantikk lah patern baju dia.. Nanti blh la usha2 beli.. Ada peluang menang hadiah tu.. Syok kalau dpt join

    ReplyDelete
  4. Dah boleh dah shopping untuk anak dara dekat sini, nanti nak suruh Cik Fatin tengok dekat web nih kot dia pekenan nanti

    ReplyDelete
  5. Cantik2 tudung2 dari sofea rose ni. Mana tau beli kali ni ada rezeki menang rm3k tu kan.

    ReplyDelete
  6. Bestnya..beruntung sape yg menang tu. Tudung2 dia pun not bad gak

    ReplyDelete
  7. Tudung Sofea Rose so elegant. Material, design and warna pun soothing.

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)