Saturday, April 15, 2017

Popcorn Berwarna-Warni Yang Menarik Perhatian!



Popcorn Berwarna-Warni Yang Menarik Perhatian | Zaman sekarang ni macam-macam cara nak menarik perhatian orang untuk mencuba dan membeli. Lagi-lagi bab makanan, batu dengan je tolak ke tepi kan? Hehe...



Ini merupakan salah satu sponsor sempena program charity kami KLIK SINI jadi Wawa nak review sedikit mengenai popcorn ni. Owner sangat peramah dan senang sangat nak berurusan tau. Owner adalah orang Johor dan menetap di Kluang.

Jadi, kalau orang-orang nak buat tempahan dengan owner sempena majlis perkahwinan, pertunangan, majlis aqiqah, birthday party atau sebagai doogift juga boleh . Ada pelbagai jenis packaging popcorn mengikut harga. 

setiap packaging berlainan harga

Yang menariknya disini, owner mendapat ilham dengan membuat popcorn berwarna-warni tapi dengan satu perasa sahaja. Menarik bukan? Kalau nak dibandingkan popcorn ini dengan popcorn di panggung wayang, popcorn ini lagi sedap dan cukup rasa. Sebab rasa dia sangat sedap dan semua biji bertih jagung disaluti dengan madu dan harga dia memang berbaloi sangat!

penuh dengan colorful popcorn 


Untuk sebarang pertanyaan dan juga tempahan, anda bolehlah hubungi :

Facebook :


Instagram :


Whatsapp :

017-7425455

No comments :

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara