October 11, 2020

IQA NIZAM - Angan Merintih

 


Iqa Nizam - Angan Merintih | Kali ini aku nak share dengan korang satu lagu baru yang baru sahaja aku dengar iaitu Angan Merintih yang didendangkan oleh Iqa Nizam dan lagu ini sudahpun mula bersiaran pada 25 September 2020 yang lalu. Jom kita dengarkan....

IQA NIZAM - ANGAN MERINTIH

Lagu/Lirik : El Hadam


Verse 1 :

Telah Tercipta, Saat Dirasakan Tiba

Menjunjung Nikmat Bahgia Tanpa Duga

Namun Terselit Sesuatu

Yang Menyakitkan Tanpa Segan Silu


Pre Chorus :

Mana Mungkin,

Ku Kan Menjadi Sasaranmu Lagi

Kerana Ku Tahu Kau Hanya Membuatku

Ku Berangan Dalam Beradu!!


Chorus 1 :

Disaksikan Bulan Indah Cantik Mengambang

Temani Hatiku Sepinya Dibunuhmu

Bicara Katamu Membuatku Akur

Kisah Tersimpan Hanya Mimpiku


Verse 2 :

Biar Sakit Dalam Diri Ku Sendiri

Takkan Biar Mereka Menangis Untukku

Kerana Ku Yakin Disebalik Kisahku

Tersimpan Harga Tiada Ternilai


Online Music Store : http://www.i-musicland.com/

Spotify : https://open.spotify.com/album/5OLPulAgzgNWWadgohYnQS

Joox : https://www.joox.com/my-en/album/bnJ3QBXmSF4yMLtWGQEM8Q==

Apple Music/iTunes : https://music.apple.com/my/album/angan-merintih-single/1533050889

Deezer : https://www.deezer.com/us/album/174906392

Akazoo : https://www.akazoo.com/album/27755405/thomas-arya---iqa-nizam--slow-rock

KKBox : https://www.kkbox.com/my/ms/album/wGaayIRHqNiFo0F5HRnZ009H-index.html

TikTok : https://vt.tiktok.com/ZSmVQcEQ/


Subscribe & Follow Us : https://www.youtube.com/channel/UCl_X1mJlL17ZihSlgK_bgEg

Aktifkan nada pemanggil ini dengan cara berikutnya :

MUAT TURUN NADA DERING

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*669926# tekan Call/Hantar

DiGi CallerTunes -- Dial *233*1373151# tekan Call/Hantar

Celcom CallMeTones -- Dial *323*738750# tekan Call/Hantar

U Mobile ColourTones -- Taip CRM 10051619 dan hantar ke 28383


Album : Iqa Nizam - Angan Merintih ℗ & © 2020 INSICTECH MUSICLAND SDN BHD Publishing: MEDIA ASIA PRODUCTION SDN BHD


27 comments:

  1. pertama kali dengar lagu ni wawa :)

    ReplyDelete
  2. first time dengar. iqa nizam ni bukan pelakon ke asalnya?

    Muka macam familiar sebagai pelakon je..

    ReplyDelete
  3. Penyanyi baru eh Wawa? First time dengar jugak. MVnya kena dengan lagu ini :)

    ReplyDelete
  4. Oh tak pernah dengar lagi lagu ni actually, bila tengok liriknya tu, macam orang putus cinta pon ada juga kan..

    ReplyDelete
  5. Rawlins tersentuh lirik dia - teringat kisah first love yang mana Rawlins berangan sehidup semati dengan first love tu hahaha

    ReplyDelete
  6. Haha boleh kata tiap hari i komen pasal dia ni kat entry2 lain.Memang makin fous la dia ni ek..i lom pernah dengar lagu dia tp rata2 review kata best so leh la start dengar

    ReplyDelete
  7. Dah dengar dah lagu dan suaranya. Memang kena dengan jiwa Iqa ni. Sebab suara dia memang melantun dari dalam keluar...

    ReplyDelete
  8. Iqa Nizam. Nama sebiji best friend nur. Ahaha. Belum pernah dengar lagi lagu ni. Hatta nama iqa nizam pun masih baru di halwa telinga nur. Boleh laaa usha dekat YouTube nanti

    ReplyDelete
  9. Fuh.......byk btul org buat review lagu Iqa Nizam nie. Saya blum sempat lagi dengar lagu dia. Siapa dia nie btw? However, she’s pretty. Semoga boley maju jaya dlm industry nie ya.

    ReplyDelete
  10. tak kenal penyanyi ni, lagu dia pun tak pernah dengar..hehe
    ok nanti saya try dengar :)

    ReplyDelete
  11. Best lagu ni....suara dia pun sedap

    ReplyDelete
  12. Makin famous Iqa Nizam ni ya. Di mana-mana aje nampak namanya. Semoga rezeki semakin meluas

    ReplyDelete
  13. Betul kata cik Min, hari2 ada org promote Iqa Nizam. Tapi belum ada kesempatan lagi nak dengar.

    ReplyDelete
  14. Makin top top meletop la Iqa ni semakin dikenali ramai lepas ni. Well done gurl! So unknown to me but not now anymore! Nice song!

    ReplyDelete
  15. Tak pernah tahu la penyanyi ni. Tak kenal pon. Tapi its ok, sekarang penyanyi memang banyak yang baru. Semoga terus sukses!

    ReplyDelete
  16. Baru kenal artis ni...sedap juga suara dia

    ReplyDelete
  17. Ada nmpk dia dlm ICSYVM dulu... Sedap jugak suara dia masa tgk video kat YouTube

    ReplyDelete
  18. Tak pernah dengar lagi lagu nie, nanti nak tanya anak-anak mesti depa tau nie..

    ReplyDelete
  19. Dah dengar lagu dia.. semoga bertambah sukses..

    ReplyDelete
  20. lagu ni macam makin ramai pulak share kan? tapi okay la lagu dia.. arrangement lagu dia pun boleh tahan.. all the best iqa

    ReplyDelete
  21. Suka lagu ni menarik dan memberi makna yang dalam hehehehe kita baru tahu beliau ni artis dari seberang hurm tapi ada potensi maju kat Malaysiakan...

    ReplyDelete
  22. Sedap juga suara dia.. Ramai promote..artis baru ke. Tak oernh nampak.. Lama sagt tak ambil tahu pasal artis ni.. Suara dia sedap.. Semoga terus maju

    ReplyDelete
  23. lirik lagu dia menarik... Tahniah penyanyi Iqa moga terus menyerlah dlm dunia nyanyian

    ReplyDelete
  24. I have watched her music video via youtube best juga kan

    ReplyDelete
  25. Kena cari pagu ni dan dwngar melodi ni. Ada yang dah dengar kata best kan

    ReplyDelete
  26. Nanti nak dengar lagu dia la.. rasa macam tak pernah dengar lagi.
    Rasanya la..

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)