Wednesday, September 20, 2017

Veribezd Perfume Review



Veribezd Perfume Berkualiti Tinggi | Terlalu banyak keluaran untuk minyak wangi sekarang. Tak terlepas juga dengan salah satu jenama baharu ini. Mungkin ramai yang tidak mengenalinya lagi. Tapi tak mengapa Wawa akan kenalkan kepada anda.

VERIBEZD PERFUME
Veribezd Perfume merupakan salah satu keluaran bumiputera iaitu minyak wangi berkualiti tinggi oleh pengasasnya yang berasal dari Kedah. Buat pertama kalinya Wawa dengar jenama ini dan sangat teruja untuk mengenalinya dengan lebih lanjut lagi.

Ianya direka khas dengan ukiran botol kaca bertemakan klasik moden  itu, menampilkan rupa ekslusif dan berkualiti tinggi. Dan yang menariknya ia menarik perhatian orang! Wawa pun dah jatuh hati dengan bentuk botol tersebut. Apa yang istimewanya dengan Veribezd Perfume ini??

Keistimewaan Veribezd Perfume Yang Perlu Kita Tahu
Setiap jenama ada keistimewaan yang tersendiri bukan? Begitu juga dengan Veribezd Perfume. Untuk pengetahuan semua, Veribezd Perfume merupakan Premium Quality Perfume kerana ia terletak pada harga yang sangat-sangat tak masuk akal!
  • 50ml (paling tinggi kandungan & paling jimat di pasaran)
  • Harga yang tak masuk akal (harga mampu milik)
  • Tahan lama (lebih 14-15 jam)
  • Formulasi ekslusif (bukan inspired by)
  • 6 Jenis haruman mewah (disukai ramai)
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita
  • Mesra solat
  • Kualiti Premium Perfume (lebih tinggi dari EDT & EDP)
  • Penampilan mewah dan ekslusif
  • Sesuai dipakai sekeluarga
  • Keluaran bumiputera
6 Jenis Haruman Untuk Anda Cuba
Mesti anda semua tertanya-tanya, apakah bauan yang sesuai untuk kaum wanita dan juga lelaki kan? Jangan risau, sebab Veribezd Perfume direka untuk unisex iaitu semua perfume boleh dipakai oleh lelaki dan perempuan. Tapi kenapa? Ini kerana, ada kaum wanita menyukai bau yang lembut dan juga kuat, begitu juga kaum lelaki. Jadinya, ianya sangatlah sesuai untuk semua. Jom Wawa terangkan setiap bauan yang ada ini.

1. VERRA
  • Kuat pada awal tapi makin lama makin lembut baunya
  • Tidak terlalu kuat dan tidak terlalu soft, makin lama makin sedap baunya
  • Berbau lemon sedikit
  • Berbau manis sedikit seperti Fruit Candy
  • Ada bau seperti floral, bunga mawar, melur, melati dan jasmin
  • Bau seakan bauan coklat
2. VORSHE
  • Ketara bau manisnya
  • Berbau fruity seperti berry
  • Bau lembut namun ketara
  • Kanak-kanak suka akan bauan ini kerana bau seperti bunga, sweet candy & strawberry
3. VEXUS
  • Berbau seperti kasturi
  • Bauan seakan haruman daripada kayu
  • Sedikit berbau soft sweet dan soft berry
  • Sedikit bauan soft lemon
  • Haruman sangat ketara dan sedikit kuat
4. VOYZE
  • Haruman campuran bunga-bunga yang manis dan menyegarkan
  • Seperti berada dalam taman bunga kasturi dan kemuning yang baru kembang
  • Haruman yang ringan dan lembut namun ketara
  • Tidak terlalu lembut dan tidak terlalu keras
5. VENTILLA
  • Haruman seperti di "bakery"
  • Sangat sedap seperti sedang bakar "kek vanila"
  • Bau vanila yang manis, lembut, jelas dan ketara
  • Gabungan haruman coklat dan coffee
  • Mengeluarkan bauan vanila, coklat dan coffe secara silih berganti. Wow!!
6. VUCCI
  • Bau haruman lemon yang sedap dan menyegarkan 
  • Haruman yang lembut namun jelas ketara
  • Aroma lembut seperti bunga baru putik dan bunga cempaka
  • Merasakan diri berada di taman bunga
  • Bauan manis yang lembut dan sedap dihidu

Wawa memilih bauan Voyze sedap bau dia sedap tak lembut sangat dan tak keras sangat. Memang sesuai dengan jiwa Wawa lah Voyze ni. Lagi satu Wawa suka bau Vexus juga. Ya Allah! Senang kata semuanya Wawa suka sebab susah nak jumpa haruman tersebut. Sebab itu ianya sangat Premium Quality Perfume!


Bukan itu sahaja! Bahkan, anda boleh dapatkan dengan botol trial yang baharu ini juga. Yelah, mana tahu berkenan kat semua bauan tapi takut tak terhabis. Beli satu yang besar, dan beli yang trial sekali. Hehehe. Semerbak harum mewangilah nampaknya.


Jika anda ingin dapatkan Veribezd Perfume, boleh dapatkan dengan STOKIS SAH Veribezd Perfume area BATU PAHAT atau JOHOR iaitu Cik Asmaa. Anda juga boleh jana pendapatan bersama Cik Asmaa dengan menjadi agent atau dropship beliau. Modal sangat-sangat rendah tapi BERBALOI!

Untuk sebarang pembelian atau maklumat lanjut, boleh hubungi Cik Asma di :

Facebook : Nurul Asmaa Kasmon 

Instagram : @veribezdperfume

4 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara