Tuesday, July 11, 2017

# beauty blogger # beauty product

Be Yours Perfume Setanding Dexandra Perfume?



Inspired Perfume Setanding Dexandra | Wah wah wahh.. Biar betul wehh? Takkanlah sama macam Dexandra kot. Ehh ehh, maksudnya tu inspired perfume ni setanding Dexandra! Bukan senang tau nak jumpa perfume seakan antaranbangsa punya.


Ini dia, Wawa ada 2 set iaitu satu untuk wanita dan satu lagi untuk lelaki. Sudah tentu yang lelaki punya untuk suami Wawa. Hehehe.. Bau dia sedap gila. Not bad la bau dia, memang seakan inspired perfume antarabangsa. Dia ada bermacam jenis bauan. Korang pilihlah nak yang mana yang berkenan dihati. Confirm tak menyesal punyalah!
KELEBIHAN BE YOURS PERFUME  
  • 35ml Eau De Perfume
  • Produk mampu milik
  • Perfume boleh dibawa untuk solat
  • Long lasting perfume - tahan lebih dari 12 jam
  • Mudah dibawa ke mana-mana
  • Berkualiti setanding dengan antarabangsa
  • Haruman Top Seller Sephora
  • Menepati Citarasa rakyat Malaysia
  • Haruman pelbagai pilihan

Untuk BY Perfume lelaki, Wawa mempunyai bauan Armani - Black Code. Bau dia nak kata sedap tu tak tahulah sebab bukan citarasa Wawa, tapi suami Wawa kata okay je bau dia. Mybe untuk lelaki sedap. Tapi setakat ni memang best. Hehehe.. Untuk lelaki packaging dia berwarna hitam putih. Nice design dia.


Untuk BY Perfume wanita pula, Wawa mempunyai bauan Bond The Scent Of Peace. Bau dia half-half antara wanita dan lelaki. Not bad bau dia bagi mempunyai sense sebegini. Tapi bagi Wawa, its not my taste sebab Wawa lebih suka bau ke arah floral dan citrus. So far, untuk kedua-dua perfume ini okay dan berbaloi untuk dimiliki.

==================================================================

Harga promosi BY Perfume ini adalah RM50 sebotol, RM90 untuk 2 botol. Jimat RM10 uollss! Cepat grab sekarang nanti terlepass! Bukan senang nak dapat bauan setanding dengan Dexandra.

Bagi anda yang ingin dapatkannya, bolehlah hubungi di talian berikut :



Whatsapp : 019-962 2336

1 comment:

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)