Wednesday, June 21, 2017

Masalah Rambut Gugur Teruk? Gunalah Omel Hair Tonic Ini!


Masalah Rambut Gugur Semakin Menjadi? | Siapalah yang tak risau jika mempunyai masalah rambut kan? Kadang-kadang bila lihat rambut gugur melampau, sampai terpikir adakah aku ini menghidap penyakit leukimia? Nauzubillah min zaalik, mintalah dijauhkan.

Kini, anda semua tak perlu risau lagi. Kerana Wawa dah jumpa satu penyelesaian masalah rambut dan amat mudah untuk kita atasinya. Selalu kalau orang cuba produk rambut, mesti dirumus khas sebagai syampu kan? Tapi kali ini, produk tersebut adalah sejenis cecair iaitu OMEL HAIR TONIC.


OMEL HAIR TONIC menggunakan 5 bahan yang terbaik supaya kesan lebih SUPERB & PANTAS! Antara bahan-bahan yang digunakan adalah :

1. Ekstrak Minyak Argan 

- Vitamin E dalam minyak argan membantu memberi perlindungan yang lebih untuk mengelak rambut dari kering dan cepat rosak.
- Melembutkan serta melindungi rambut dari masalah rambut gugur dan kelemumur.
- Terbukti membantu menjadikan rambut lebih halus dan bersinar.

2. Ekstrak Minyak Jojoba

- Vitamin dan mineral dari jojoba mampu merawat kulit kepala kering, gatal kulit kepala dan kulit kepala berminyak
- "Booster" untuk menggalakan pertumbuhan rambut.

3. Ekstrak Minyak Zaitun

- Mengandungi banyak vitamin dan mineral. Antara kebaikannya menggalakan pertumbuhan anak rambut serta melebatkan rambut.
- Membantu merawat rambut bercabang dan rambut rapuh (mudah putus).

4. Ekstrak Minyak Badam

- Vitamin E yang tinggi membantu merawat rambut bermasalah serta menguatkan akar rambut.
- Mengandungi khasiat nutrisi dna antioksidan yang tinggi bagi membantu folikel rambut kekal sihat.

5. Wangian Aromaterapi

- Tiada alkohol
- Inspirasi dari wangian jenama terkenal, top10 wangian palaing digemari 2016.
- Memberi keharuman lebih 24 jam. Rambut kekal wangi tak berbau hapak walaupun berhijab. 
- Membantu merawat stress.
FUNGSI OMEL HAIR TONIC
OMEL HAIR TONIC dicipta khas untuk membantu :
  • Merawat rambut gugur
  • Mempercepatkan pertumbuhan anak rambut
  • Hilangkan kelemumur dan kuping kulit kepala
  • Hilangkan rasa gatal kulit kepala
  • Menguatkan akar dan hujung rambut dari mudah putus
  • Melebatkan rambut
  • Merawat rambut dari cepat kering dan rosak
  • Menghilangkan bau hapak/rambut busuk, wangi sepanjang hari
  • Kulit kepala bersih dan tidak berminyak
  • Mengelakkan rambut tidak serabut/pintal
  • Rambut menjadi lembut dan mudah diurus
  • Menggalakkan pertumbuhan rambut baru bagi yang beruban
  • Wangian aromaterapi membantu menghilangkan stress
Banyak kan fungsi hair tonic ini? Tapi, bagaimana dengan kesan sampingan pula?

# Tiada kesan sampingan
# Tidak melekit/melekat pada tudung
# Tidak mengandungi paraben/silikon/phtalates
# Tidak rasa pedih & tiada pengelupasan kulit

Buat pengetahuan anda, produk ini telahpun mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no daftar NOT170300416K serta telah mendapat kelulusan GMP. Jadi, anda semua tak perlu risau dah kerana ianya selamat digunakan dan merupakan produk muslim. Molekul hair tonic ini pekat tapi ianya mudah dibilas/dicuci (mesra wudhuk).

===================================================================

CARA PENGGUNAAN OMEL HAIR TONIC
 Ada 3 langkah mudah untuk pakai iaitu :

1. SHAKE
Shake botol Omel Hair Tonic sebelum guna kerana ianya likat/pekat

2. PICIT
Picit 2-4 kali di tapak tangan atau terus ke rambut. Jumlah picit bergantung kepada ketebalan dan panjang rambut.

3. SAPU & RATAKAN
Sapu dan ratakan ke seluruh kulit kepala dan rambut (dari akar hingga ke hujung rambut).

Untuk hasil yang lebih cepat dan berkesan, anda bolehlah membuat step berikutnya :
  • Amalkan 2 kali sehari iaitu pagi dan malam - Digalakkan pada tengahari/petang untuk kesan lebih pantas (waktu ini panas & liang rambut terbuka).
  • Guna selepas mandi - Rambut yang dicuci lebih bersih dan memudahkan serapan hair tonic ke akar rambut.
  • Jangan syampu secara kerap - Terdapat bahan kimia yang boleh merosakkan rambut jika syampu setiap hari.
  • Gunakan sebagai conditioner & minyak rambut - Jika anda kaum lelaki mempunyai pomade atau gel rambut, pakai terlebih dahulu hair tonic ini untuk rambut nampak lebih bersinar.
TESTIMONI WAWA SELAMA 1 MINGGU PENGGUNAAN

Masalah Wawa adalah rambut gugur terutama ketika tengah stress. Dan rambut Wawa jenis mudah putus mungkin disebabkan akar rambut tidak kuat. Jadi selepas Wawa menggunakan OMEL HAIR TONIC ini, Wawa dapat rasakan perbezaan yang ketara. Yelah, masa hari pertama pakai, memang best gila. Ditambah pula dengan bau minyak aromaterapi yang wangi itu menaikkan rasa semangat atau senang kata macam aura positif lah. 

Alhamdulillah, walaupun masuk hari ke 2 mencubanya namun tiada apa-apa masalah. Bahkan, rambut Wawa terasa seolah-olah ada rambut baru tumbuh sebab makin tebal dan yang paling best guna hair tonic ini adalah ianya melembutkan rambut kita sekali. Dan hampir masuk seminggu menggunakannya, rambut dah kurang gugur seperti dulu. Syukur sangat-sangat kerana dipertemukan dengan produk OMEL HAIR TONIC ini. Memang superbb dan berkesan!

===================================================================

HARGA JAUH LEBIH BERBALOI!

RM49.90 (100ml) boleh digunakan dengan 350 picitan.

RM90 untuk belian COMBO! Penghantaran percumaaa! (tahan 3 bulan).

Jimat dan berbaloi kan? Jom tempah sekarang!

Untuk maklumat lanjut dan sebarang tempahan,
boleh terus layari laman social mereka :

FACEBOOK 


INSTAGRAM


No comments :

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara