Wednesday, June 21, 2017

# atasi masalah rambut gugur # hair tonic terbaik untuk rambut

Masalah Rambut Gugur Teruk? Gunalah Omel Hair Tonic Ini!


Masalah Rambut Gugur Semakin Menjadi? | Siapalah yang tak risau jika mempunyai masalah rambut kan? Kadang-kadang bila lihat rambut gugur melampau, sampai terpikir adakah aku ini menghidap penyakit leukimia? Nauzubillah min zaalik, mintalah dijauhkan.

Kini, anda semua tak perlu risau lagi. Kerana Wawa dah jumpa satu penyelesaian masalah rambut dan amat mudah untuk kita atasinya. Selalu kalau orang cuba produk rambut, mesti dirumus khas sebagai syampu kan? Tapi kali ini, produk tersebut adalah sejenis cecair iaitu OMEL HAIR TONIC.


OMEL HAIR TONIC menggunakan 5 bahan yang terbaik supaya kesan lebih SUPERB & PANTAS! Antara bahan-bahan yang digunakan adalah :

1. Ekstrak Minyak Argan 

- Vitamin E dalam minyak argan membantu memberi perlindungan yang lebih untuk mengelak rambut dari kering dan cepat rosak.
- Melembutkan serta melindungi rambut dari masalah rambut gugur dan kelemumur.
- Terbukti membantu menjadikan rambut lebih halus dan bersinar.

2. Ekstrak Minyak Jojoba

- Vitamin dan mineral dari jojoba mampu merawat kulit kepala kering, gatal kulit kepala dan kulit kepala berminyak
- "Booster" untuk menggalakan pertumbuhan rambut.

3. Ekstrak Minyak Zaitun

- Mengandungi banyak vitamin dan mineral. Antara kebaikannya menggalakan pertumbuhan anak rambut serta melebatkan rambut.
- Membantu merawat rambut bercabang dan rambut rapuh (mudah putus).

4. Ekstrak Minyak Badam

- Vitamin E yang tinggi membantu merawat rambut bermasalah serta menguatkan akar rambut.
- Mengandungi khasiat nutrisi dna antioksidan yang tinggi bagi membantu folikel rambut kekal sihat.

5. Wangian Aromaterapi

- Tiada alkohol
- Inspirasi dari wangian jenama terkenal, top10 wangian palaing digemari 2016.
- Memberi keharuman lebih 24 jam. Rambut kekal wangi tak berbau hapak walaupun berhijab. 
- Membantu merawat stress.
FUNGSI OMEL HAIR TONIC
OMEL HAIR TONIC dicipta khas untuk membantu :
  • Merawat rambut gugur
  • Mempercepatkan pertumbuhan anak rambut
  • Hilangkan kelemumur dan kuping kulit kepala
  • Hilangkan rasa gatal kulit kepala
  • Menguatkan akar dan hujung rambut dari mudah putus
  • Melebatkan rambut
  • Merawat rambut dari cepat kering dan rosak
  • Menghilangkan bau hapak/rambut busuk, wangi sepanjang hari
  • Kulit kepala bersih dan tidak berminyak
  • Mengelakkan rambut tidak serabut/pintal
  • Rambut menjadi lembut dan mudah diurus
  • Menggalakkan pertumbuhan rambut baru bagi yang beruban
  • Wangian aromaterapi membantu menghilangkan stress
Banyak kan fungsi hair tonic ini? Tapi, bagaimana dengan kesan sampingan pula?

# Tiada kesan sampingan
# Tidak melekit/melekat pada tudung
# Tidak mengandungi paraben/silikon/phtalates
# Tidak rasa pedih & tiada pengelupasan kulit

Buat pengetahuan anda, produk ini telahpun mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no daftar NOT170300416K serta telah mendapat kelulusan GMP. Jadi, anda semua tak perlu risau dah kerana ianya selamat digunakan dan merupakan produk muslim. Molekul hair tonic ini pekat tapi ianya mudah dibilas/dicuci (mesra wudhuk).

===================================================================

CARA PENGGUNAAN OMEL HAIR TONIC
 Ada 3 langkah mudah untuk pakai iaitu :

1. SHAKE
Shake botol Omel Hair Tonic sebelum guna kerana ianya likat/pekat

2. PICIT
Picit 2-4 kali di tapak tangan atau terus ke rambut. Jumlah picit bergantung kepada ketebalan dan panjang rambut.

3. SAPU & RATAKAN
Sapu dan ratakan ke seluruh kulit kepala dan rambut (dari akar hingga ke hujung rambut).

Untuk hasil yang lebih cepat dan berkesan, anda bolehlah membuat step berikutnya :
  • Amalkan 2 kali sehari iaitu pagi dan malam - Digalakkan pada tengahari/petang untuk kesan lebih pantas (waktu ini panas & liang rambut terbuka).
  • Guna selepas mandi - Rambut yang dicuci lebih bersih dan memudahkan serapan hair tonic ke akar rambut.
  • Jangan syampu secara kerap - Terdapat bahan kimia yang boleh merosakkan rambut jika syampu setiap hari.
  • Gunakan sebagai conditioner & minyak rambut - Jika anda kaum lelaki mempunyai pomade atau gel rambut, pakai terlebih dahulu hair tonic ini untuk rambut nampak lebih bersinar.
TESTIMONI WAWA SELAMA 1 MINGGU PENGGUNAAN

Masalah Wawa adalah rambut gugur terutama ketika tengah stress. Dan rambut Wawa jenis mudah putus mungkin disebabkan akar rambut tidak kuat. Jadi selepas Wawa menggunakan OMEL HAIR TONIC ini, Wawa dapat rasakan perbezaan yang ketara. Yelah, masa hari pertama pakai, memang best gila. Ditambah pula dengan bau minyak aromaterapi yang wangi itu menaikkan rasa semangat atau senang kata macam aura positif lah. 

Alhamdulillah, walaupun masuk hari ke 2 mencubanya namun tiada apa-apa masalah. Bahkan, rambut Wawa terasa seolah-olah ada rambut baru tumbuh sebab makin tebal dan yang paling best guna hair tonic ini adalah ianya melembutkan rambut kita sekali. Dan hampir masuk seminggu menggunakannya, rambut dah kurang gugur seperti dulu. Syukur sangat-sangat kerana dipertemukan dengan produk OMEL HAIR TONIC ini. Memang superbb dan berkesan!

HARGA JAUH LEBIH BERBALOI!

RM49.90 (100ml) boleh digunakan dengan 350 picitan.

RM90 untuk belian COMBO! Penghantaran percumaaa! (tahan 3 bulan).

Jimat dan berbaloi kan? Jom tempah sekarang!

Untuk maklumat lanjut dan sebarang tempahan,
boleh terus layari laman social mereka :

FACEBOOK 


INSTAGRAM


==========================================================================

Anda Ingin Tahu Mengenai Produk Rambut Lain Yang Terbaik??? 
Jom kita Baca artikel di bawah ini!
Toppik Malaysia!

Perlukan penyelesaian untuk menyembunyikan penipisan rambut?
Toppik Hair Building Fibers - Rambut lebat dalam hanya 30 saat!

Kehilangan rambut adalah masalah yang agak merisaukan, namun ia tidak perlu mempengaruhi gaya hidup anda. Marilah cuba penyelesaian sementara untuk menutup rambut nipis anda! Dengan TOPPIK Hair Building Fibers, anda tidak perlu bimbang tentang rambut nipis lagi.



Bagaimana TOPPIK Hair Building Fibers berfungsi

TOPPIK Hair Building Fibers menggunakan microfiber yang diperbuat daripada keratin. Keratin adalah protein yang seiras protein rambut semula jadi manusia. Serat TOPPIK tertarik pada rambut anda dengan tenaga elektrostatik. Teknologi Nano maju membolehkan serat TOPPIK untuk melekat pada rambut anda seperti magnet! Setiap serat kelihatan berbeza untuk memberi penampilan rambut lebat yang semula jadi. Oleh itu, dengan hanya kurang daripada satu minit, anda boleh membuat rambut anda kelihatan lebih tebal!

Untuk melihat teknologi TOPPIK, layari https://toppikmalaysia.com/technology/



Selamat dan mudah digunakan

TOPPIK Hair Building Fibers adalah serat semula jadi, tanpa sebarang bahan kimia atau aditif yang berbahaya! Mereka diperbuat daripada protein keratin organik tulen yang tidak akan menyumbat folikel rambut atau mengeringkan kulit kepala anda, tidak seperti produk penebalan rambut lain. Bukan itu sahaja, TOPPIK Hair Building Fibers tidak akan menyebabkan tindakbalas alahan. Ianya juga selamat digunakan bersama-sama dengan produk lain, jadi anda boleh menggayakan rambut seperti biasa setelah menggunakan TOPPIK Hair Building Fibers.


Tak gentar angin, hujan, ataupun peluh!

Sesuai untuk di mana sahaja, bila-bila masa! TOPPIK Hair Building Fibers boleh menahan hujan, angin dan juga peluh! Jangan risau jika anda menumpahkan serat tersebut, ianya boleh dibersihkan dengan mudah dengan syampu. Justeru, anda boleh menggunakan TOPPIK Hair Building Fibers sebelum keluar untuk kerja, melepak ataupun bersukan.

TOPPIK Hair Building Fibers sangat mudah digunakan. Hanya tuangkan serat pada kulit kepala kering anda di kawasan penipisan rambut, dan anda sudah bersedia untuk menjalani kehidupan harian anda dengan penuh keyakinan! Tiada alat lain yang diperlukan, begitu mudahnya! Hasilnya akan memukau anda! Lihatlah perbezaannya di http://toppikmalaysia.com/products/toppik-fibers/testimony/.



Cubalah Toppik hari ini! Lawati https://toppikmalaysia.com/shop/ untuk melihat pelbagai produk kami. Untuk pertanyaan lanjut, sila kunjungi halaman Toppik Malaysia. Ikutilah kami untuk lebih banyak tawaran.

Facebook/Instagram/Youtube : toppikmalaysia



No comments:

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)