Thursday, April 13, 2017

Sweet Brown Gold Look



Sweet Brown Gold Makeup Look | Hai.. hai.. hai semua. Korang tengah buat apa tuh? Tengah main makeup-makeuplah tu. Haha!! Sekarang ni ramai yang buat live video tengok makeup. Untung korang kan? Bersyukurlah. Hehehe..

OKlah.. Wawa taknak bebel panjang-panjang sebab ramai tak suka Wawa bebel. So Wawa nak tepek hasil Wawa makeupkan kawan. Tapiiii... sebenarnya ikutkan nak buat smokey gold kononnya, tapi disebabkan kawan nak glitter ala-ala doll kononnya, Wawa buat look biasa punya. Tapi tak jadi sebab glitter Wawa rupa-rupanya tak berfungsi disebabkan kekeringan. Huhu.. Maka kami berhuhu jela makeup tak menjadi request dari kawan.. Hahaha! Serius masa tu dah gelak-gelak kitaorang.

- Before & After -


Nampak tak mata kawan tu? Glitter tak kecukupan sebab baru perasan glitter kering abis masa tu. Haha..!! Last-last jadi sweet gitu jelah. Doll look tak jadi sebab glitter takde. Kekekeke.. Masa ni memang asyik gelak sakan je sampai tertonyoh muka kawan berapa kali dah. Kahkahkah! :D

Walaupun tak menjadi, Wawa nak update juga sebagai simpanan portfolio Wawa. Jangan tengok kalau korang tak suka tau! Hahahaha... Nak tengok rupa Wawa tak selepas makeup kawan, Wawa makeup muka sendiri pula, tapi look simple je. Makeup 30 minit.

- Before & After -

Sorry sebab ambil gambar before secara zoom in. Haha! Masa ni kulit muka Wawa ada bahagian tengah mengelupas sebab kulit kering sebab cuaca. Secara semulajadi, I'm not a natural beauty person. Kahkahkah! :D

Kanan tu after makeup 30 minit. Gila masa makeup kawan 1 jam setengah sambil tergelak sakan sampai comot-comot. Belum masuk part berbual je lebih. Tapi masa Wawa makeup, krik krik je kawan. Tu yang Wawa kelam-kabut on the spot makeup simple-simple. Lagipun, nak kejar masa untuk selfie bersama sebab kawan tak boleh lama.

selfie pejam mata

Untuk makeup Wawa just buat secara natural je kat mata. Begitu juga kat muka. Masa ni main hentam je capai benda yang ada.. Then, terhasillah natural look punya. Simple je wehhh.. Dan serabut la nampak.. Hahahaha!



Akhirnya, sempat juga kami selfie sebelum masing-masing tanggalkan makeup dan sambung tidur semula. Hahaha! Opss, Wawa je yang sambung tidur tapi kawan pergi dating. Kekekekeke..

Follow instagram Wawa

Official : @wawaashihara


4 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara