Monday, April 10, 2017

# review

Atasi Masalah Rabun & Silau dengan Tri-Pearl Eyecare



Atasi Masalah Rabun & Silau dengan Tri-Pearl Eyecare | Mata sangat penting bagi kita kerana untuk melihat apa sahaja dihadapan kita dan juga sekeliling. Oleh itu, penjagaan mata sangat penting dan sentiasa pergi check mata untuk mengelak pelbagai masalah timbul kemudian hari.

Bercakap tentang mata, memang tak nafikan Wawa memang ada masalah rabun jauh dan dekat. Hehe! Kecil-kecil dulu degil intai orang mandi. Haha! Idok la teman gitu. Nauzubillahiminzalik! Dan sekarang Wawa lebih selesa guna lens dari cermin mata. Yang peliknya, power kat contact lens lagi rendah dari power cermin mata. Sebab ada orang kata makin pakai lens makin tinggi power, tapi Wawa pakai beza angka kot. Hmm.. takpelah yang penting pandai jaga mata. Tup-tup lepas minum Tri-Pearl Eyecare mata Wawa dah okay kan?


Ini merupakan kali pertama Wawa ingin mencuba satu produk khas untuk mata iaitu Tri-Pearl Eyecare , iaitu Pakar Rabun Mata Anda. Teruja Wawa nak mencubanya! Mana tahu power rabun mata makin berkurangan, pun syukur alhamdulillah. Tak payah pung pang pung pang, mehh Wawa share serba sedikit tentang Tri-Pearl Eyecare ini.

RAMUAN TRI-PEARL EYECARE


Ramuan yang terdapat didalam Tri-Pearl Eyecare ialah Lutein, Jus Oren, Madu, Lobak Merah, Tomato, Billberry, Sunflower Seed dan Brokoli. Sedap ke minum? Ya Allah! Memang sedap minum Tri-Pearl Eyecare ni. Rasa dia lebih kepada oren berry gitu. Tapi tak masam pon! Tak manis sangat tak pahit. Rasa seakan kita makan vitamin C Oren. Serius! Bila telan baru terasa berry kat situ.

KELEBIHAN TRI-PEARL EYECARE

Dengan Tri-Pearl Eyecare, anda tak perlu risau lagi kerana ia membantu menghilangkan masalah :
  • Rabun jauh
  • Rabun dekat
  • Rabun Silau
  • Mata merah
  • Eyebag
Jom sesiapa yang ada masalah diatas kita amalkan minum Tri-Pearl Eyecare untuk mata yang lebih sihat dan cantik!

TESTIMONI-TESTIMONI CUSTOMER 




Bagaimana dengan cara pengambilan Tri-Pearl Eyecare ini? Senang dan mudah sangat! Korang boleh minum terus sebanyak 2 kali sehari. Untuk kesan lebih baik, eloklah korang konsisten minum jangan skip-skip ye. Dah lepas 2 minggu atau sebulan gitu barulah boleh tahu macam mana keberkesanannya. Wawa masih dalam process mencuba consume, nanti kalau okay Wawa bagi feedback kat instagram Wawa ye. Jangan lupa follow ig @wawaashihara!



Harga sebotol RM60 (250ml) sahaja

Untuk tempahan atau maklumat lanjut, bolehlah hubungi :

Facebook :


Whatsapp :

 013-3690717 (En Zul Saleh)

No comments:

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)