Tuesday, February 9, 2016

Throwback Wedding Staff Time Praktikal

 



Throwback Wedding Staff Time Praktikal | The End of year 2015 wedding staff PPD Kluang masa kitaorang praktikal awal tahun 2014. Alhamdulillah dapat juga jumpa dengan kawan praktikal even kenal pun tak lama, hanya 4 bulan je sempat kenal gitu-gitu. But still friends till now.

Tarikh Wawa tak ingat dah tapi yang penting end last year 2015. Mula-mula perancangan macam semua pergi, tapi perancangan manusia kan berubah-ubah, kita hanya mampu merancang Allah yang menentukan. Jadi last confirm yang dapat pergi pun malam esoknya majlis. 



inilah pengantin tersama tema pulak


Kami hanya berempat yang dapat pergi majlis kahwin K.Aishah. Alhamdulillah dapat juga pergi dari tak pergi kan? Hehehe.. Empat orang ni lain-lain unit dulu. Tapi paham-paham jelah, takkan nak bawak haluan memasing kan. Haha ! Ok nak spam gambar kami pulak.



selfie dengan pengantin 



Fayadh, Farah, Wawa, Huz



3 dara posing kejap 



sorang pilih kasut, kitaorang posing



formal sangat bergambar kan? 


Ok habis sudah. Yana tak dapat datang sebab kena kerja. Lagi sorang ada hal kot. Hehe. Selebihnya tak dapat dikesan pulak diaorang. Muahaha... Lepas ini turn siapa pula?? Tunggu jelahh...


2 comments:

  1. Bestnyaaa still contact dgn kawan praktikal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...alhamdulillah masih contact dorang :)

      Delete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)