Monday, February 1, 2016

Celebrate Birthday Boys Kembar Hari Bulan

 
 
 
 
 
Celebrate Birthday Boys Kembar Hari Bulan | Cerita ini awal bulan Januari sebenarnya, tapi disebabkan line wifi Wawa slow tak dapat nak mengupdate dekat blog. Wawa gerak dari Kluang dengan akak 2nd & my aunty. Kitaorang gerak pagi sebab rancang nak jalan-jalan sampai JB. Korang nak tengok muka 2 orang budak yang kembari hari bulan?





Haa, diaorang ni kembar taikh jer tak sama tahun. Birthday diaorang pada 7 Januari. Si abang umur 4 tahun si adik 2 tahun. Tapi kalau tengok depan-depan memang orang fikir si adik tu abang dan berumur 3 tahun. Abang bernama Abdullah Syaddad dan adik bernama Aflahul Hayyan. Jadi, Wawa bagi jelah gambar-gambar diaorang mengadap kek birthday tu.





Ishh ishh... takde kesopanan langsung lah. Malu moksu tauu. Haha ! Dulu Wawa jaga diaorang ni, dari dalam hari sampai ke besar. Tapi adalah waktu-waktu yang tak jaga. Last jaga last year sebelum diaorang dihantar ke taska (hayyan) dan tadika PASTI (Adad). 

Hari itu kitaorang jalan-jalan kat Kilang Bateri dengan Giant jer.. sebab waktu sangat suntuk time tu. gambar kat kilang bateri pon dah 'yellek' dah sebab tangan bebudak ni gatal main tekan-tekan handphone Wawa. Yang fotogenik Hayyan. Dia buatlah aksi apa-apa confirm menjadi.


perut cover sikit Hayyan

muka happy 2 orang dapat belon free dari abang kedai gadgets world 66
(muka Adad masuk sikit je sebab dia xsuka bergambar bila dah besar)


Kan Wawa dah cakap, kita sendiri tak perasan aksi apa kita buat, tapi tengok Hayyan tu, kemain dia selpie siap posing.. Padahal time tu dia tengah main nak tonggeng-tonggeng kat celah-celah seat. Muka Adad ketat semacam jer kat belakang sebab adiknya konker tempat..Hehe...

No comments :

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara