Monday, November 2, 2015

Review | Bantal Handmade Comel-Comel !!

 
 
 
  


Haii korang semua !! Harini  Wawa nak bagitahu pasal satu instashop yang jual bantal handmade yang memang kalau korang tengok rase geram je ! Geram kenape? Sebab pillow tu semua comel and sangat2 rare. Seriusly korang memang akan geram tengok sebab lawa-lawa belaka.


 Nama igshop ini adalah @craftjemari , sebab tuh Wawa berani cakap geram sebab all design adalah handmade by jari jemari owner tau ! Kekekeke.. Dah bersedia ke nak tengok design dari mereka ini ? Sekali korang tengok, memang berkali-kali korang nak order nanti sebab ia sangat menarik minat semua golongan !

Korang boleh request untuk design sendiri dekat pillow tu! So kalau nak bagi hadiah dekat orang nanti korang jangan risau la sbb hadiah korang takkan sama dengan orang lain. Selain dari bantal, diorang ni ada jual cupcake cusion dengan keychain tau. Apa pulak cupcake cusion tu? Ala.. bende tu tak bagi pin korang berterabur la. Lepas pakai cucuk je dekat situ :) More design sila scroll bawah :D
See ?? Pelbagai cara anda boleh kreatifkan, bahkan juga anda boleh bagi sebagai hadiah perkahwinan atau pertunangan dan majlis party or present for birthday or else. Nampak sweet gitu kan? Hihi... 
Price : start dari RM20 keatas bergantung pada saiz dan design
 
Untuk details dan cara nak order bolehlah ke :
Instagram : @craftjemari
Whatsapp: +6013-2570479 

No comments :

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara