Sunday, November 8, 2015

# review

Bakar Lemak dengan Cepat | Hotshape Gel

 
 
 
  



Bakar Lemak dengan Cepat - Hotshape Gel | Hotshape Gel 3 in 1 adalah satu produk keluaran bumiputera D'Masyhur Herbs Health and Beauty Sdn Bhd dan bakal memecahkan pasaran produk terlaris dengan gel bakar lemak dengan begitu cepat. Hotshape Gel merupakan booster pembakar dan membuang lemak degil di seluruh tubuh dengan hanya dalam beberapa jam. Produk ini telah mendapat kelulusan KKM dan selamat digunakan. 

Kelebihan dan Fungsi Hotshape Gel :
  • Mengecilkan paha, pinggul, lengan dan tempat tumpuan 100% dari lapisan kulit
  • Membakar lemak dan menurunkan berat badan.
  • Menganjalkan kulit dan tidak menyebabkan kulit lembik selepas kurus
  • Menghilangkan selulit dan dan kulit berkerak hitam
  • Mencerahkan kesan gelap dibahagian lipatan seperti lengan, peha dan lain-lain
  • Menghilangkan rekahan pada perut, peha, lengan dan betis

Seminggu lebih Wawa menggunakan gel ini, memang nampak berkesan produk ini tanpa sebarang masalah. Wawa sangat bermasalah dibahagian lengan kerana lemak air jadi Wawa cuba sapu di lengan dan alhamdulillah, kurang 2cm ukuran lengan. Maka dapatlah Wawa pakai baju-baju yang dah tak muat dulu. Testimoni dari Wawa tidak dapat ditunjukkan kerana aurat nak tunjuk berapa kurangnya dalam 2cm tu :) Ini antara testimoni berjaya menggunakan produk Hotshape Gel.





Untuk pengetahuan, gel ini berbau wangi, tidak melekit, berminyak dan tidak bau herba. Jadi anda boleh menggunakannya dengan selesa tanpa rasa rimas. Pada permulaan pemakaian gel ini memang akan terasa panas seketika, dah nama pun HOT.. Hehehe. Jadi letak sedikit sahaja dan sapu rata pada lemak-lemak yang tak diingini dan ia mudah meresap ke kulit tanpa berminyak. Kerapkan penggunaan jika inginkan kesan yang mengejut !

HARGA PRODUK :

Harga pasaran : RM82 SM / RM85 SS

ADA PROMOSI TAWARAN HARGA SPECIAL 
DISKAUN UTK 100 ORG YG TERAWAL SAHAJA!!!!
JOM JADI YG TERAWAL DAPATKAN HARGA SPECIAL TU!!
----------------------------------------------
Whatsapp “HOTSHAPE OFFER” ke 0126818254
Whatsapp “HOTSHAPE OFFER” ke 0126818254
Whatsapp “HOTSHAPE OFFER” ke 0126818254


Untuk keterangan lanjut dan details, sila hubungi :

Whatsapp : +6012-6818254



5 comments:

  1. satu produk yang bagus ni, salam ukhwah,kak ana singgah malam ke sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, mmg bagus produk ni..xrugi kalau mencubanya :)

      Delete
  2. macam mana nak guna tak nak bgi tangan tu jadi panas ye?first try,rsa cm nk meletup jari..sb pnas sgt...tkut dh nk pkai..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastikan tangan atau bdn bersih takde air.. sbb losyen ni sgt pns kalau cmpo air...sy kena first sbb xtau ia panas..kali ke 2 guna okay je..hehe

      Delete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)