Tuesday, October 27, 2015

REVIEW | Koleksi Muslimah Murah Mengikut Trend Terkini

 
 
 

Siapa nak bergaya IKUT TREND SEMASA tapi pada masa yang sama, PATUH SYARIAH?

Haa ini kali Wawa nak habaq sikit naa, Neminick_wardrobe ada jual keperluan lengkap pakaian muslimah ni! Diaorang memang sangat teramat dan memang aktif berbisnes di instagram dan di Facebook tau uolls!


Banyak lagi koleksi dress/jubah, blouse labuh dan hijab yg dijual. Memang lawa-lawa semuanya. Mostly all below RM130 je tau! Pakaian loose, tudung labuh, tertutup semuanya tutup aurat. Ni yang korang cari kan?

Selain itu, diaorang jual juga bawal crepe yang tengah hot meletop kau memang kebaboom kat pasaran ni haa. Diorang bukan jual bidang 45 yang standard itu saja, tapi ada juga bidang 55 yang labuh gitu :)
 
 
Labuhkan? Sesuai utk muslimah di luar sana yang sukakan tudung labuh. Memang tak jarang dan senang bentuk. Harga? Memang murah lah! Student pun ramai yang grab banyak2 sekali dengan roommate dan classmate. Mai sini nak habaq harga dia👇 

Bawal crepe bidang 45:
1-9 pcs RM7 sehelai
10-19 pcs RM6 sehelai
20pcs keatas RM5 sehelai

Bawal crepe bidang 55:
1pcs RM17 sehelai
3pcs RM45 sehelai
4pcs dan keatas RM14 sehelai
 
 --- Testimoni belian dress --- 



--- Testimoni belian tudung bawal crepe ---


Jika anda berminat, boleh contact link diaorang di bawah :-
Facebook  : Nurin Shahirah Sazali
Instagram  : neminick_wardrobe
Page          : Neminick_Wardrobe
No tel        : 011 2306 0910 (WhatsApp / Telegram)
 
 
 
 
 

No comments :

Post a Comment

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara