Saturday, September 5, 2015

Kad Raya Blogger : Review Kad Raya 2015


Dah masuk 2 bulan dah tapi baru nak review !
Maaf ye semua sebab lambat .
Masa puasa hari tu Wawa dapat kad raya dari rakan blogger
Jadi kita review ringkas jelah :)


1. Kad raya dari blogger yang mmg semua hampir kenal kot :)
blogger Uzu dari Sabahan .
Link blog : Emas Putih

2. Kad raya ke 2 dari blogger yang kiut miut ni oleh Ateen.
Ateen ni aktif juga tau macam Uzu :)
Link blog : Fatin Bella

3. Kad raya ke 3 siapa tak kenal dengan designer blog :)
Sheda nama diberi memang suka kreatif.
Link blog : Sheda Ucu

4. Kad raya ke 4 ni dari seorang yang suka warna biru
K.shida inilah tempat saya print kad raya :)
Link blog : Shida Radzuan




5. Kad raya ke 5 ini dari seorang blogger yang aktif menjual secara online.
Siapa nak shopping boleh ke blog beliau.
Link blog : Ruqaiyah Amanina

Okay, ini yang Wawa dapat sebab ini je yang sempat minta kat 
blogger yang ingin bagi kad raya.
Yang lain semuanya terlepas peluang. Hehe :)

Lepas ini siapa buat kad raya wajib bagi Wawa tau !
Sian Wawa selalu ter'miss' update uolls !
Siapa ada dapat kad raya dari blogger lain ?
Angkat Kaki !!



8 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara