Sunday, September 6, 2015

Juz Waffle Batu Pahat : Semua sedap-sedap !!




Muncul sudah entry food review !
Even Batu Pahat ni banyak kedai makan tapi kat sini best-best
dekat dengan tempat kerja, balik kerja singgah terus
Tapi takde lah makan setiap hari , melampau naww !

Makanan yang sentiasa jadi favourite adalah Tomyam Thai,
maaflah Wawa memang hantu Tomyam..
Makanan kat sini boleh tahan harga
Tak mahal tak murah , tapi sedang-sedang :)

Dekat mana Juz Waffle ??
Siapa orang Johor tahu lah kan
Juz Waffle ni ada dalam Square One Batu Pahat


Antara koleksi makanan yang dapat snap picture :

Spaghetti Aglio Olio Prawn

Rasanya lebih kurang macam dekat Pizza Hut 
tapi cara masakan beza :)


 Fried Mushroom & Kentang Goreng

Antara salah satu menu kudapan santai-santai pilihan Wawa
adalah Fried Mushroom.
Memang sedap kalau nak buat sendiri kat rumah pon boleh :)
(nama menu tak ingat)

Sekali tengok dah macam rupa menu orang diet 
cuma kalau diet kebanyakkan orang guna wrapping wrap
macam dekat KFC tuh..
Rasa not to bad sedap jugak even simple tapi memang kenyang !




Paling suka memang Tomyam dia
Pergi mana-mana pun order Tomyam Thai.
Mangkuk besar boleh tahan, hehe :)

Lepas ini kena try menu lain pula
Bagi tekak ni rasa semua tempat
Makin debablah Wawa nanti
Hehehe ^_^

7 comments:

  1. Nampak pekat sgt tomyam tu.. tertelan air liur tgk gambar :D

    Bila seronok berat badan turun.
    AMBIL CAKNA JIKA NAK KURUS

    ReplyDelete
  2. Sedap nmpk....
    Fuhhh layan tomyam best gak kan tgh hr ni

    ReplyDelete
  3. hi dear, tq follow my blog... tomyam mmg best kalau pekat nmpk menyelerakan!

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  4. tk suka dgn blog ni..blog ni cantik sgt..hhahah..kak just kidding

    ReplyDelete
  5. Singgah pagi..
    menarik menu² nyer...

    ReplyDelete
  6. sedapnyaaa... terliur di tengah malam.. huhuuu

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)