Sunday, September 27, 2015

Breaking News | Girl's Generation Yoona Joins Instagram !

 
 
 
 
SNSD Yoona Joins Intagrams [27092015] | Yeah, Wawa tahu uolls excited kan bila dengar breaking news about this ? Haha, sorry to say lah, Wawa bukan fanatik Korea sampai terkinja-kinja ye. Only some of them Wawa minat. Mana Wawa tahu Yoona join instagram ? 



Wawa dapat tahu bila Wawa tengah scroll ig then Wawa nampak satu post dari artis korea its one part of members SNSD , Tiffany yang mengkhabarkan bahawa Yoona telah membuat instagram. Ayat itu berbunyi seperti :

" Welcome to the wonderful world of social media bae @yoona__lim"



Seriously, I've been waiting for a long time ! Finally, u did it Yoona ! Because only u are not in instagram. But now, all the members SNSD have acc instagram to keep sharing moments like photos and videos for ur fans around the world.


 
Masa Wawa follow, Yoona baru joins instagram around 5 hours ago but woww !! Mesti ramai excited nak follow kan. No wonder because she's a female group korean artist the most popular in the world ! Sekarang mesti dah makin meningkat followers dia :)



Uolls nak follow instagram all members SNSD bagi yang tak tahu lagi? Meh Wawa share ig mereka untuk korang yang not yet following them. SNSD members have 8 members now, because Jessica have kicked out from SM Entertainment. Tapi Wawa bagi semua link instagram untuk uolls ! tekan link nama mereka !


Thats all from about them. Cepat follow instagram mereka bagi siapa yang minat SNSD ! See u next entry blog followerians !! Bye dearies ! :)
 

2 comments:

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)