Thursday, February 26, 2015

#ThrowBack : Convocation Day in USIM

 
 
 
 
Entry untuk Convocation Day belum update lagi jadi baru sekarang berkesempatan nak update entry setelah 3 bulan mendiamkan diri. Oklah, Wa update secara ringkas jelah malas nak panjang2 buat sakit urat tangan dan seangkatan. Hehehehe :)

Hari Konvo berjalan dengan lancar. Mula kami datang 13/11/2014 untuk sesi raptai. Baru dapat jumpa kawan2 setelah 4 bulan praktikal dar bulan 2 hingga bulan 6 last year. Bulan 11 baru dapat berkumpul sama2 pada hari bersejarah kami :) So, tanpa buang masa Wa update sikit gambar semasa hari raptai dan Pre-Konvo :)



<< Click Pictures to Big Size >>










** gambar time pre-konvo **

Now, time majlis sidang berlangsung. Pada tarikh 16/11/2014 tarikh bersejarah kami. Dengan rasminya pada tarikh itu kami officially graduated from Universiti Sains Islam Malaysia dan bergelar alumni USIM :) 

Inilah wajah2 pelajar perempuan jurusan @ Bachelor of Quranic Studies with Multimedia with Honors selama 4 tahun menuntut ilmu dalam Ijazah Sarjana MudaPengajian Quran dengan Multimedia dengan Kepujian. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan kami untuk sama2 grad tahun lepas :)








Seronok memang seronok. Sebab masa belajar dah habis, tapi sekarang tumpu pada zaman pekerjaan pula. Jadi yang masih belajar, selamat menuntut ilmu dan rajin2 belajar tauu :)

3 comments:

  1. tahniah....my brother one of lecturer kat USIM ni;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak wawa. I am your junior. QM, 1st year.. Hihi Alhamdulillah.. Sy seronok baca blog akak, pengalaman spnjang jd student qm.. Huhu.. Boleh akk bg tips & cara2 mcm mna akk belajar especially d tahun 1...sy ni dah nk dekat final, and subjek sy risaukan skit adalah Hadis.. Jzk khair

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)