Wednesday, April 23, 2014

Ep 2 : Bergembira Bersama Buddies Praktikal !




Dalam episod ini, Wawa akan upload banyak gambar. Sebab hobi kami suka bergambar, alang-alang sebagai kenangan semasa berpraktikal :) Wawa tak ingat tarikh-tarikh sepanjang berada di PPD. Jadi, lanjan jelah korang yerr :)

Lunch time dekat Old Town masa ini. kami berenam pergi lunch sesama best sebab happy lah ! HAHA , Wawa tak ada idea dah nak bebel sebab ayat yang sama jerr lebih kurang nantii ~

Lunch Time :






Waktu bekerja time ini kitaorang berposing sebab masing-masing tak ada kerja :) Raja bergambar serahkan pada si Roha dan juga si Hus ! :D

Work Time :







Next entry bersambung lagiii :)

1 comment :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara