Friday, January 17, 2014

Berakhir Sesi Pengajian Degree !!






Alhamdulillah.. akhirnya tamat sudah sesi pengajian degree wawa selama ini. wawa ambil degree selama 4 tahun di USIM. 3 tahun setengah dah habis dan sekarang hanya tinggal untuk berpraktikal, wawa dapat praktikal ditempat wawa sendiri di PEJABAT PELAJARAN DAERAH KLUANG (PPDK) JOHOR.

Maaf sangat sebab wawa tak rajin nak update blog sejak-sejak ni sebab wawa busy uruskan pelajaran dan juga disamping membuat bisnes kecil-kecilan. korang pun nampak kan header wawa yang xtukar2 lagi? nama blog wawa secara rasmi adalah www.wawaashihara.com . jadi sekarang wawa tengah tunggu siapa volunteer nak editkan blog wawa ni jadi cantik semula ? sebab wawa tak ada masa nak mencari yang mengedit blog.

Wawa baru habis final year exam pada 13 Januari 2014 hari itu, dan wawa sama U dengan blogger Shadhira dan merupakan rakan sekuliah wawa juga. dia sangat rajin update tak seperti wawa. hehe.. wawa busy update bisnes saja tahu. haha. 

Untuk pengetahuan korang, fanpage blog wawa bukan lagi ashirashida.com ye, sekarang page blog wawa dah bertukar kepada Wawa Ashihara.Com .. silalah Like page wawa tak berapa ramai tuh. hehe. sekarang ni wawa banyak aktif di fb dan instagram. wawa bisnes kecilan saje apa2 boleh tanya dgn PM inbox fb wawa yer .. sume barang wawa jual insyaAllah ^^

InsyaAllah, wawa ingat nk buat exchange namecard lah nanti. ada siapa sudi exchange namecard korang yg comel dan cantik tak ? wawa suka mengumpul namecard dan bookmark nih :)
p/s : gambar hari last akan diupload kemudian

2 comments:

  1. sgt lega bila dah abis belajar..selamat dtg ke dunia yg penoh dgn pancaroba...hahahha...

    ReplyDelete
  2. wah dari USIM rupanya, samlah tapi saya baru habis belajar tahun lepas. Selamat berpraktikal.

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)