Thursday, August 15, 2013

GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara







STICKY POST !!
* Entry ini adalah sticky post , tekan older post for next entry !~

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

dengan rasminya pada hari ini 1 Ramadhan | 10 Julai 2013
saya sebagai owner blog ingin membuat giveaway
1st GA dari saya sendiri tanpa perkongsian partner 
harap GA ini akan mendapat sambutan para bloggers
gabungan Ramadhan dan bakal tiba tarikh bufday 9 Ogos nanti :)



Cara-cara penyertaan :

  • copy banner di atas dan paste dlm entry anda
  • buat satu entry " GA Ramadhan &  Birthday Wawa by Wawa Ashihara "
  • buat ucapan ringkas sempena Ramadhan & ucapan ringkas sempena birthday akan datang raya ke-2 nanty Birthday Wawa ( gabung jer )
  • tak payah tag2 , tapi galakkan lagi kwn2 utk join
  • selesai entry , bagi *link entry dan facebook anda diruangan komen entry ini sahaja . tempat lain tak dilayan :)

Syarat-syarat penyertaan :

  •  Follow blog Wawa ini * Wajib follow , jujur !     
  • Add / follow fb Wawa -->; Wawa Ashihara
  • Klik iklan2 ni * sampai abis loading tau
            Link 1   *new!     
          Link 2   *new!            
          Link 3   *new!         
          Link 4   *new!  
          Link 5   *new! 
            Link 6   *new!
          Link 7   *new!
          Link 8   *new!
          Link 9   *new!
          Link 10  *new!                                      
  • Like blog Wawa di sini : *digalakkan like   
                

  • Like ketiga-tiga fanpages bawah :  *wajib follow semua !    
     





anda juga wajib follow / like /add dari sponsor semua di bawah ini :

Follow blog sponsor *akan dicek !

ADD FACEBOOK SPONSOR --> Echa Fb

Like fanpages sponsor *akan dicek !

 
Follow twitter sponsor & Owner *takde xpayah , jujur ok :)


Due Date GA :

15 Ogos 2013
9 pm
* ( akan dicepatkan jika penyertaan ramai )

So , Anda boleh ajak kawan ramai2 utk join GA Wawa :)
target Wawa 80 peserta ! jum joinn ! ^_^

Pemilihan Pemenang :

Top Referral * rajin promote dpt hadiah misteri :)
Cabut Tangan * wawa pilih

Random.Org


  Updates !! 

 ADD/FOLLOW sponsor baru !
KLIK LINK BARU !

sertakan sekali link facebook anda di entry ini utk Wawa *cek kejujuran ikot syarat tak :)





Thursday, August 1, 2013

# Update ! GA Ramadhan & Birthday Wawa







Assalamualaikum


pendek cerita , dimaklumkan oleh sponsor ada mengadu earning xnaik , dan ada yang follow dan tidak termasuk Wawa yg menganjurkan GA ini juga , peserta diwajibkan memberi link FACEBOOK masing-masing untuk jejak anda * tak main tipu2 ye :) diminta peserta2 sentiasa alert dengan sebarang update dari GA ini . 

bagi yang sudah menerima komen/feedback dari Wawa di entry masing-masing itu bermakna saya dah singgah entry anda , dan ada yang tidak lengkap seperti syarat2 GA ucapan ringkas dan tiada link fb masing-masing . 

untuk yang tidak sertakan " ucapan ringkas " anda dikehendaki edit sahaja balik entry anda dgn meletakkan " ucapan ringkas " . dan saya akan pantau balik :) manakala bagi yang tidak sertakan link facebook masing-masing diruangan komen entry GA Wawa , anda perlu bagi link di ruangan komen entry Senarai Hadiah ! . bg yg tiada FB xmengapa ( wawa mintak fb nk pantau korang dan senang gitau sbb blog ade yg jarang tengok right ? )

bagi yang sudah lengkap , anda boleh tengok nama2 link blog masing-masing di ruangan entry Senarai Peserta ! Jika tidak tersenarai sila bagitahu ye , takut Wawa terlepas pandang :)

# PERHATIAN !! ada sponsor baru , peserta2 dikehendaki follow Blog Sponsor Echa dan juga follow Facebook Sponsor Echa  ( klik dua2 link ni tau !

dan peserta wajib follow earning sponsor2 ini , klik iklan smpai habis loading tau jgn ngelat :)


dah click semua iklan diatas boleh beri komen dibawah dah click ! :)

tunggu sampai habis loading ye sayang2 semua . be honest ! ^__^

* siapa belum join ? boleh pergi ke entry GA Ramadhan & Birthday Wawa







Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara