Sunday, July 14, 2013

nak buat " SEGMEN EXCHANGE LINK "







Assalamualaikum semua ! :)

haaa , nape tajuk atas ?
alah cam korang tak tahu pula
ke buat2 tak tahu ? kih3 ^_^


sebenarnya ramai yang buat exchange link kan?
lagi2 kalau dlm GA / contest / segmen
ramai suruh klik iklan  * termasuk saya !

actually wawa nk cadangkan
buat " segmen exchange link "
agak2 korang setuju tak ?

oklaah , buat bloggers baru mungkin xpaham
exchange link ni famous jugak dikalangan bloggers
apabila anda join Nuffnang , 8share , mysharing atau etc
anda akan dapat duit setiap per klik

utk lebih lanjut sape tak paham
PM fb --> Wawa Ashihara

nak tanya pendapat korg ?
SETUJU tak buat segmen ni ?
nanti korg boleh exhange link
untuk tambah earning korg ! :)

kalau setuju boleh komen :)
tapi korang kene jujur 
kalau ada yg dah klik link korg 
pliss balas balik
dan yg kata dah klik tuh , jgn MENIPU pula
jangan hidup SELFISH okeyhhh !
Allah nampak apa hambaNya buat :)

sape nak join GA wawa lagi ?
klik link bawah nih ye !


5 comments :

  1. oshem, jom2...
    jom daftar dulu untuk step pertama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/05/daftar-share-iklan-churpchurp.html
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/06/daftar-8share-tambah-duit-poket.html

    ReplyDelete
  2. BEST JUGAK TU, NAK JOIN JUGAK NANTI

    JOM LAH JOIN GA AWESOME NIEYH, BANYAK HADIAH

    http://farezshahevil.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-raya-2013.html

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara