Monday, July 15, 2013

Cara Mudah Dengan Daftar 8share.com Tambah Duit Poket FREE !!






Assalamulaikum :)

hari ini nak tunjuk step daftar 8share.com
bagi yang bloggers msti ramai dah tahu 
bagi yang tiada mungkin tak tahu
dan disini saya nak share sikit kerana
ada permintaan rakan2 nak daftar 8share 

Alhamdulillah ! dah cashout 8share 2 minggu lepas
dan my earnings naik balik dalam 1 minggu lebih seperti dibawah :)
follow steps by steps okee :)

DAFTAR 8 SHARE ??
|
|
\/

FOLLOW THIS STEPS :


1. Join/Daftar 8share
 (klik dalam petak merah utk daftar)


2. Sign Up seperti biasa
(isi username/email/password then klik 'create my account')
*username tu letak2 ikot suka anda


3. Sign In 8share.com
(sign in seperti biasa)


 4. Specials
(selepas sign in ruang atas kanan ada cm kotak merah , klik 'special' iaitu iklan2 kita)


5. Iklan
slps klik 'specials' anda akan nampak kotak banyak2 mcm atas ni , maknanya itu adalah iklan2 yang anda perlu share kpd rakan2


6. tengok iklan mana available

nak pilih iklan senang , tgok cm iklan atas msti ada dua2 tu . yg penting mesti ada tulis $$ (RM) kalau korang share iklan yg tiada nilai $$ mmg xdpt earning :) pilih dulu tengok iklan mana ada $$ baru korang share oke ? dan days yg diberi mesti lama jangan hari ini share rupanya esok tamat , xsempat nak capat target 1 iklan . kui3x :D


7. baca arahan stiap iklan dulu

tgok iklan tu dia suruh share to get rewarded . jadi anda kenalah share untuk dapatkan rm5 1 iklan itu 
tapi jika time korang dah share dpt 60sen jer xpe jgn risau , dia xkan tolak earning yg kita da kumpul 60sen tu :) share kt kengkawan suruh klik tau ! then ikot 3 steps ia
* peringatan !! 1 klik per person only xpyh klik byk2 kali dan kita sendiri xleh klik sbb kalau korg klik iklan sendiri pun tetap xdapat earning , buwekk !! :P


8. steps 1st share

 kalau nk view website link iklan kita boleh klik 'visit the website'
dan boleh copy link dr website tersebut utk paste ktne yg patut


9. steps 2nd share
ada pilihan kt steps 2 ni , korg pilihlah ayat mana yg korg rasa best utk menarik org lain utk klik 
kalau taknak pilih bolehh ... blaahhh ! ke steps 3 :D


10. steps 3 share
last step ni krg sharelah kt mana2 korg suka 
facebook ke twitter ke , pastu kalau nk ubah ayt sblum share tu pon boleh no hal :)
then klik 'share link' / 'tweet'

DONE !!

untuk tengok korg punya earnings klik 'dashboard'


dan korg akan dpt tengok jumlah earning cam kat bawah ini :)
baru je cash out hasil dulu dan hasil bawah ni jumlah earning baru 
dr minggu lepas dh kumpul rm50 lebih :) easy dan simple . 
korg boleh kumpul earning yg penting rajin :)
(klik gambar utk lebih jelas)


nak cash out duit boleh after dapat RM50 :)
klik kt 'dashboard' gi kat belah kiri sebelah iklan ada tulis
'profile/specials/cashout'
amik cashout dan tulis bank apa yg boleh 8share transfer kt bank anda
kalau tak paham boleh PM ye :)

* peringatan !!
korg boleh share link dan promote pd kawan tapi jangan sampai kawan tak tahu tu link apa 
sbb sekarang byk link virus , takut kwn2 anda xpercaya terus report link2 yg anda post :)
jadi gitau kawan2 dulu bahawa ia bukan spam/virus tp 1 iklan utk tambah earning atau tambah duit poket :) jika xpercaya xpyhlah nk spam2 bagai , senyap2 sudah , kan kan kan ?? ^_^

jum daftar bagi siapa belum !!
 

SELAMAT MAJU JAYA !!

2 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara