Saturday, February 2, 2013

Cuti Sem 5 only 1 month !




Assalamualaikum ! :)

nampak tak tajuk diatas ? yupp ! only 1 month 
tp kira okee la dpt cuty kan :)
bila da cuty nk study , bila study xsabar nk cuty !
lumrah kehidupan sebagai mahasiswa/i ..

dek kerana lame xupdate entry kt blog ni
saya buat rentetan sedikit my journey during sem break !
okee ! Oh My Englishhh ! :')

17 / 1 / 2013 ( Khamis )

after abes last exam hari rabu tu , kitaorang dok jalan-jalan ke KL , menemani kawan sorang betulkan laptop , sorang gian nak g I-city .. our destination from Nilai - Lowyat - Berjaya TImes Square - I-city Shah Alam !! :) 

memang memenatkan dan melaparkan perut kami :) pedulikan laa yg penting dpt isi perut sudah memadai kan ? selepas magrib bertolak ke I-City Shah Alam , nk berpandukan GPS xberjalan , main arah je jalan asalkan sampai . Alhamdulillah ! sampai jua kami :)

so , kami sempat tangkap gambar di I-City sikit jee sebab kepenatan :) dapat juga merasakan Snowalk I-City kat sini . bagi siapa yang belum merasai lagi Snowalk ni , bayaran agak berpatutan kott :) setahu saya la kalau dr pukul 10 am - 6 pm bayaran RM 25 tapi after tu 7 pm - 12 am bayaran RM35 .

 

** sorry sbb kualiti gambar xberapa jelas dsbbkan suhu yg sejuk gilerr :)


26 / 1 / 2013 ( Sabtu )

hari ni adalah hari pertunangan aku ! ceeehh ! xdelaa , pertunangan kakak kepada kawan aku :) dia jemput datang ke rumahnya :) so , anak2 dara amik berkat sikit mana tahu jodoh datang tetiba :) cer teka dimana saya berada :)

 


 ** sorang rakan saya da tunang dah yg tudung grey :)

28 / 1 / 2013 ( Isnin )

menyambut bufday rakan hari ini , kek xde sebab tyme tunang sis dye dah potong kek bufday da :) jadi kami makan2 di KFC sajee :) kebetulan pula kami bertiga bertemakan kelabu + hitam :) nila bufday girl yg kena suap :)





 
** tangkap gambar wt kenangan :)



ini sahaja yang saya dpt update sebab terlepas hari kan ? :)
btw , akan datang akan diupdate pula 
tata :)

9 comments:

  1. bestnya jadi mahasiswa/i.. tak sabar pulak nk smbung belajar :)

    ReplyDelete
  2. wah... cuti sebulan pon kira lama gak tuh..hehehe..mcm2 boleh buat

    jom dtg ke blog saya..ada segmen :D
    http://www.projeksosial.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz-oleh.html

    ReplyDelete
  3. hbt la amik degree quran dgn multimedia.. universiti saya punya cuti sem pun sebulan gak.. tapi saya xsuke cuti sem.. sbb xde keje nk wat..hehe

    blogwalking from http://beritaremajaonline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Firdaus Sazali alhamdulillah...syukur dpt degree 2 asas arab n akademik.. :)

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)