Monday, December 31, 2012

Final Exam semester 5 !!




Assalamualaikum !!~

Ya Allah ! rasa lama benar tak update blog ni :)
hampir 3 bulan xberusik luahan hati ! hik3x 

kebetulan malam ni pon malam terakhir 2012,
sebab esok akan muncul tahun 2013 !
sama2lah kita sambut tahun baru dengan amal yg baik , bkn yg laghah :)
smoga kita dpt rahmat Allah ! insyaAllah ~

back to title --> FINAL EXAM !







inilah rupa dewan exam kami nanty
dewan ni dibuat di stadium tertutup Nilai .
mmg kami ( USIM ) if de exm akn menggunakan stadium ni :)
dalam kampus ade ag dewan2 dan kelas yg dipakai tuk exam !~



 okee , inilah rupa SLIP EXAM aku ! :)
aku semester 5 tahun 3
kos Quran dengan Multimedia !~
nampak dengan jelas tak ??
mehh ! aku tulis balikk ! hehe ^__^

  • Hadith Hukum ---> 5 / 1 / 2013
  • Rangkaian dan Pentadbiran Sistem Maklumat ( Networking ) --->  8 / 1 / 2013
  • Pengaturcaraan Web II ( Web Programming ) --->  9 / 1 / 2013
  • Tafsir II --->  11 / 1 / 2013
  • Prinsip Amalan dan Pemasaran ( Marketing ) ---> 12 / 1 / 2013
  • Qiraat Amali I ---> 16 / 1 / 2013

Ya Allah ! kau permudahkanlah segala urusanku dan berikan aku kejayaan yg cemerlang dan sesungguhnya aku mengambil peperiksaan keranaMu , Ya Allah ! amin .




9 comments :

  1. Selamat tahun baru and good luck.

    singgah sini juga jika ada kelapangan.

    http://IzaIsmail.com

    ReplyDelete
  2. do the best n Gud lark !!! ^^

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
  5. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara