Wednesday, August 29, 2012

Raya Banat M.A.K | Entri Bergambar




kali nih entry pasal raya kami !
why us ??
ni kire mcm konvoi raya ktaorang laa . 
Last year wat kat Batu Pahat skang punya punya wt di Kluang ! :)
skodeng2 kejap Raya Banat 04-08 ^_^

 
rumah angah

rumah k.nisa baby kembar

 rumah ckgu roslina

posing kejap :)

 
rumah julie

 
rumah maizatul

 
rumah aku :)

ikotkan cite kejap masa perjalanan nak pergi Kg Gajah dari Paloh hampir2 tak dapat dilupakan 
dok sedap drive tetibe mncol 1 LORI BESAR dan PANJANG laju giler kat 1 selekoh !
makk aii , masa tuh kitaorang xpk apa2 dah yg tahu elakkan kete ke bahu jalan itupun nyaris2 sipi2 je badan lori nak sembah kete kitaorang .

Syukur ! Allah selamatkan kami 
tapi menderau juga hati ini masa itu 
xsempat nak tengok no flat lori tu , 
boleh saman dia bawak laju2 ag2 kat selekoh !

last posing kami ! :)

4 comments :

  1. adushhh comey nye blog dye..jlezz..haha..dtg cini jln2 smbil follow:)

    ReplyDelete
  2. nabila biela xcomel mne la.. cm terabor je blog ni tgok..huhu

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara