Sunday, January 8, 2012

buah haty cinta pertama saya



Assalamualaikum
entry ni belum abes final exam ag.. tapi aku tengah excited gilaa . sebab dye laa . sape ?? BUAH HATI CINTA PERTAMA SAYA  . hmm , takk cayee ke ? hurmm , aku memag sayang dye kott ~ nak taw ke sapee ?? scroll ke bawah okeyyh ~
 
tembam gilakkk~

 
kau wtpa tu ha ?

 
nak gigit kau

 
ala-ala wt aksi menggoda

 
moksu tau awk laki, jgn cairkn moksu . :)

 
thniah abg ipar . :)


inilah buah haty saya . HAHA :) actually , ni adalah anak akak aku . kiranya dye nih adalah anak buah pertama aku . merupakan cucu sulung dalam family Johari bin Md. Noor . hehe ~ nama dye ? i dun noe laa , aku pon tak lawat dye lagi , call my sister xdapat . berat berapa pon tak tahu . ty da ada nama aku bagitahu yee . korag rasa muka dye macam moksu dye nih tak ? HAHA :)

xpee baby , ko tguu aku balik cuty nih . siap ko kena timang2, kne cium2 , kne peluk2 ngan aku . huhu ~ aku dulik apa , aku nak jaga dye jugak . :)

3 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara