Saturday, January 28, 2012

adad pengubat lara aku !



Assalamualaikum !!!

dah lame xupdate entryy .

skang nih aku baru start cuti semester but 1 month only ! sedeeyy kan ? now baru 1 week cuty . actually , masa nak balik after last exam tuh ( 20 / 01 / 2012 ) tarikh keramatt yg xdapat aku lupakan laa . tgh dok sebokk kemas barang , ttbe pasan 1 beg lptop aku hilang ! try tye kawan ne taw teramik tp cek xde , so aku mencari kat uma baru xde jugak ! 3-4 kali aku ulang-alik ngan abg aku . yg hilangnya beg laptop yg berisi LAPTOP acer , Broadband mxs , beserta purse aku yg ade I/C , kad bank Islam , atm Maybank , kad matrik , dan DUIT dalam ratusan gak . ckp dgn fmly but kne marah laa mula-mula . then dorang suruh report polis sbb i/c tu penting . yg lain pon same penting .

then malam gi balai , ce cer kat pak polis dia kata boleh la buat laporan sbb if aku balik Johor susah nk wt laporan takot polis Johor suruh wt laporan kt Nilai gak nanty . so aku pon terus la wt report polis . then kena pula soal siasat . adesss !~ ade laa dlm 2 jam kt balaii . then pegawai pon nk dtg uma kt Anggerik tuk tengok jelaa n amk gambar . ituu jee kann ?? hampehh ~

memang sedeeyy gilaa !!~ da meleleh airmata aku merembes ! sape2 yg aku egt aku terus ngaduu . semua bagi aku tu berharga sangat . tp bnde da lps kan , jgn laa dikenang sangat . haraplaa sape teramik or terjumpa ke apa , pulangkann ..~

tapii sampaii2 je rumahh , ttbe xingat langsung pasal kes tuh !~ sebabnya nampak dax bulatt ! holaa , anak buah aku Abdullah Syaddad !~ hehe ~ 1 minguu jaga dy atooii , macam2 karenah ade . malas cer panjang2 lebar , aku selitkan beberapa keping foto utk tatapan dan kenangan ! let's see it :

adad suka tydo kt bilik moksu dy ! ( bilik aku )

adad suka sangat aksi cmni !

npk sopan la skt tp bulaattt !

aksi ke-2 ! mmg xsuka dibedung dy !

bila da kene ribaa lenaa betol !

tdo riba moksu smpai ternganga mulut !

pndai dy wt mulut muncung bila aku ckp 
" moksu penatlaa kelon adad "
saboo jelaa kan .

okbaiii !!~

6 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara