Friday, November 11, 2011

berdepan saat-saat gentir !!

 

 tiada kaitan pic atas sajee femess an muka jap !
kat bawah bawu aku gtaw kat korang !!~

Salam u'olls !~ actually nak post entry lain , tapi ni pulakk kuar ~ wateverlaa , yang penting ada gak update belog nih kann ??~ tomorrow is the day that i must go back to Nilai !!

Walaweyhh !!~ cuty 1 week takk puas ag kott da kene balik pulak ! asihhh~ gere la aku . * bilee study masa trasa lambat je berlalu , bilee cuty masa trasa cepat je pergi !! sedeyy tol laa , kalo taknak balik bole takk ??

Ngengada laa kau !! tampo satgi , terabur gigi !!~ nextweek ade midterm laa ! suka2x xnak balik . Alaa , leks luu ! huhu ~ aku  tahu agak susah berdepan saat-saat gentir camnie !!~ okeoke , sempena pic atas tu nak gtaw "give me five ! " that means berikan kesemuanya kejayaan yang cemerlang ! InsyaAllah , aminn !!~

Ya Allah ! kau terangkanlah haty hambaMu ini agar dapat menerima segala ilmu yang dia tuntuti ini dengan tenang , berikanlah aku nur hidayahMu dalam membimbing ke arah membawa kebaikan , kuatkanlah haty dan nafsuku dalam menempuh segala dugaan , rintangan dan jua cabaran di dunia ini . Ya Allah ! Kau Maha Pemurah lagi Maha Pengampun . Sesungguhnya aku menghadapi peperiksaan ini keranaMu Ya Allah ! agar suatu hari nanti aku dapat menyebarkan ilmuMu ke generasi akan datang jika tiada aral melintang , demi mencapai kejayaan bukan sahaja di dunia bahkan di akhirat kelak, Amin , amin Ya Rabb Al'Amin..~

3 comments:

  1. sudi-sudila jenguk...anda di tag...

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/11/permainan-sudah-bermula.html

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)