Friday, September 9, 2011

last day active for blogwalking

Salam sayang u'all ..!!
nampaknya arney aku sangat busy 
packing barang nak lari rumah !
what ?? nak lari rumah pon kena packing barang ke ??

actually , 
today last day at sweethome in Kluang 
tomorrow i'll back to my rent house 
hoolaa , balik uma sewa !!
skang kan dah naik sem n monday start kuliah 

For readers ! mybe today is my last day active for blogwalking . Not as usually before this . Rasa nak menangis pulak bakal unactive at blogger . Ceewahh !!~ bedebah kau Juwekk . HAHA!!~ But it's for real situation meyhh . Now , aku kena concerntrate lah pada  8 subjek killer sem 3 nih .. blogwalking tu still berjalan lagi but not as usually coz sibuk dengan sesi kuliah . InsyaAllah , aku still terjah , follow korang seperti biasa . That's my hobbies ! *babi sial laa kau guna bahasa rojak !

Okeyy !! korang yang newbie or yang baru jadi follower and watever laa dgn aku nih , mesti tertanya-tanya which place my study ?? *Cisstt! perasan femes kau ! hahaha .. just kidding ! aku hanya study disebuah IPTA yang baru naiktaraf , maaf ! tak femes cam korang ~ Hihihi .

Universiti Sains Islam Malaysia
Nilai , Negeri Sembilan



Haa , itulah nama Universiti tempat aku belajar menuntut ilmu . Kos apa kau amik ?? alaa, kat about me aku ada tulis . nak tahu juga kee ?? Oke , now aku merupakan budak or student Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Pengajian Quran dengan Multimedia .


klik image atas go to website USIM


Lastly , disini lah hidup aku akan bermula sebagai pelajar tahun dua sem tiga . 20 jam credit untuk kau pulun madah-madah ni Juwekk ! InsyaAllah , dipermudahkan segala urusan . Amin Ya Allah !!

p/s : aku takkan lupa dunia belog ni dan aku akan update every week even not everyday !! by the way , thanks so much for all readers n my followers yang sanggup sengkang mata datang belog ni untuk blogwalking . Aku hargai jasa kalian . Thanks for support me !! berikan aku semangat lagi untuk berblogwalking dgn belog !! luv u all !! muahhx !!~ ^_^

23 comments:

  1. eh! nak balik dh ea..
    dekat dh la dgn farah.. huhuh

    ReplyDelete
  2. Lor... Budak usim ke...
    Hehe... Selamat kembali ke kuliah eh... Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  3. update evry week pon da ok laa.. hahaha... usim dekat je ngn sini.. hahaha!!

    ReplyDelete
  4. hehe .. thnx u all.. sape2 yang rasa dkt tu , pm kt fb laa.. leyy jupe rkn blogger !! heheh... :D

    ReplyDelete
  5. haha..saye UPM..kawan saye kat usim slalu dtg mlawat saye kat sini..ahaha..nk ikot x?/ekeke..:D

    urm..kite pom same la..T.T..sobs

    ReplyDelete
  6. hahaha..sama la..esok saya pun da balik kampus..tapi tak packing lagi.malas plak rasanya..huhuhu

    ReplyDelete
  7. @cik bulan : hehe.. sape dye..??taon bape..?? hmm..sedey kan..huhu..

    @azim_3110 : taw xpe..ni xkms brg ag..haha...

    ReplyDelete
  8. gud luck 4 ur study k n selamat kembali ke USIM..hehe..take care...:)

    ReplyDelete
  9. eh eh. saya ada kawan budak usim jugak ! huhu. selamat belajar. huhu

    ReplyDelete
  10. kawan kawan saya ramai kat situ.. hehe
    selamat sambung belajar :)

    ReplyDelete
  11. @aina: yeke..?? dx baru msok ke da lme..??? :)

    ReplyDelete
  12. @nafisah : wahh !! ley kenal ngn kwn2 awk..hehe .. thnx yee :D

    ReplyDelete
  13. akak, blajar elok2 ekk... baca entry nie diiringi music sedih~ sob sob....T.T

    ReplyDelete
  14. @amranaiman : tenkiu.. insyaAllah :)

    @apex : macehh dik .. hehe .. sedeyy ke..?? huhu..

    ReplyDelete
  15. ermm. taun lepas masuk. nak masuk sem3 rasenye :)

    ReplyDelete
  16. selamat study wawa...^^) | pastikan dekan sem ni ok...huhu.. cayok2 QM..

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)