Thursday, September 22, 2011

bebola bulat buntal mek yam

Salam sahabat2 blogger !!
aku tak tau nak update apa sebenarnya ..
jadual sangat2 pack even kelas banyak xmula lagi ..
better aku update apa yang aku lalui jelah ..
HAHA!~

actually , malam tadi celebrate bufday wedok !!
simple jee sambut , dah terlanjur ada kek sekali ..
alang-alang ada tuh baik makan kan ??

after jee abes kelas malam tadi  terus g kedai makan ..
carik punya carik tutup dah kedai yang selalu makan citu..
last2 kami pun sambut jela kat kedai mama kat acasia ..
nasib baik tak ramai orang ..
kebetulan kawan2 aku ada yang buka xmakan nasi..
so , makanlah kat citu sekali ..

tak nak celoteh pepanjang ! 
aku tau korang bosan ngan gaya cerita aku..!!~
nih aku bagi kongsi pic...
sambut bufday someone da beso dah !!
dax serumah aku , sekos aku , seuniversiti , senegeri aku !!


Selamat Hari Tua Maryam


senyum bertahi lalat tu bufday mek yam !!


kek perisa oren !!
tau tak mata aku tumpu kat bebola bulat buntal tuh !!
HAHA!!~

 

mira , farhana , jammie , syafiqah
ni kawan sekelas aku dulu BQB2 but kami still rapat !!

 

farhana , mekyam , mira , fafau
mana Juwekk !! ce teka ce teka !! hehe ..


sian intan kat hujung !! apa Juwekk buat tuh ??
dah kenapa fafau ketawa sorang2 ?? HAHA!!~


geram gile tgk bulat2 atas nih !!

that's all aku share !!
okbaii !!~

4 comments :

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara