Thursday, August 18, 2011

what's that : " I.F.U + U.F.M " ??

heyy bloggers !!
apa makna tajuk atas nihh ?? shittt!!~
tak tahu ag ke ?? alahh ,
yg selalu korang blogwalking ayt ape kuar ??
yupp's !!~ that's ryte dear ..

I FOLLOW U , U FOLLOW ME


ayt tuh memang amat kurang digalakkan bg para blogger ..
disebabkan ayat nih orang akan menyampah
nak singgah or balas balik kunjungan..
korang tak percaya ?? ce try ce try .. 
mana ada paksaan nak follow back nih..~

cer try step aku nih ..
tapi kalo tak nak sokeyy..
no hal punya .. !! HAHA~




1 . Post Link Korang :

Letak je kat ruang komen entry someone , kat group blogger yang lain or di chatbox 
( mybe chatbox kurang dapat maklumbalas ).

2 . Post ayat " Leave your Link " :

Then, korang postlah suruh dorang leave link belog masing-masing kat korang .. make sure ramai bagi respons nak join sekaki untuk di follow . yang pasti korang follow la dorang kalo dah suruh leave link n jangan tak follow , sian dorang penat-penat kopipes link .

3 . Say " Done Follow " :

DONE !! selesai follow and blogwalking belog orang , jangan lupa leave kan link belog korang . ini bukan untuk meraih simpati suruh orang follow korang balik yee , tapi memudahkan orang lain boleh blogwalking di belog korang pulak.. yang PENTING ! korang jangan duk menipu kata DONE !! memang antibackteria kat korang .

Haa.. !!~
senang je step nih ..
xpayahlah kuarkan ayt 
I.F.U + U.F.M ...
orang kata semakk jee ..
ngeeehh 3x !!~ 

selamat blogwalking !!

6 comments :

  1. info: follower tidak meninggalkan backlink kecuali bloglist ;p

    ReplyDelete
  2. haha... betol2x.. :)
    skg pon rmai kai bloglist saja...

    ReplyDelete
  3. read this entry means i follow you hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe
    fara pon xgmar ayt dua tu
    tp sbb fara pon newbie
    so layan jela ble de org ckp cmtu ^^

    ReplyDelete
  5. heheheee ...
    da kata ctu step sengal ..
    hahahahahaha,,,,

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)

Copyright © All Right Reserved 2015 by Wawa Ashihara