Friday, August 19, 2011

nak jadi belog terkenal ??

 
nak terkenal ???
poyo la kau Juwekk !!~
HAHA!!

actually ,
bukan selalu aku ngadap belog ni..
time cuti semester jee ..
kalau dah start sem ...
alamatnya tak berusiklah belog nih !!!

aku saja nak bagitahu ..
cuti sem ni aku ada buat kerja sengal..
tak tahu lah bagi korang ..
kalau yang dah terfamous tuh..
tak payahlah kau nak bajet2 kata macam2 
kat entry aku yee !!~
yg bru jinak tuh , xpyh ikot cara sengal aku nih..
aku tak nak org lain kata aku
ajar ajaran sesat kat korang !!~

baru2 ini aku baru je blogwalking kat belog orang 
hampir beratus lah ..
aku pon leave msg kt  all belog ..
harap2 dapat maklumbalas...tak banyak pon takpe ..
yg penting kunjungan aku tuh dihargai..
ceewahhh!!~

Alhamdulillah...
1 month ada hasilnya ..
link traffik belog aku bertambah ..
syukurlah apa yang ada ..

aku bukan kejar bilangan followers..
aku harap belog ni sudi org kunjung
even takde function .. HAHA!~

aku nih lebih suka menerjah belog orang ...
kalau org xterjah belog aku pon xpela..
bukan ada hadiah tok korang !! hik3x...~


 oklah ..
tu jelah aku nak celoteh !!
okbaii ..~

9 comments:

  1. alhamdulillah...
    ade yg masih nk kunjung...
    kalo org xnk jgn pkse yee dak..??
    hehe.. goodluck dear..^_^

    ReplyDelete
  2. hehhe ;) kan.. tapi kalu takde followerrrr blog kita payah orang nak jenguk. tapi takpe.. sekurang nya bila da jadi follower bila u update.. saya leh tau perkembangan baruu .. yes! ;) selamat cuti semesta

    ReplyDelete
  3. tapi sy hargai kunjungan anda.. hihih...
    maceh sudi datang dn tglkn jejk tapak kaki..
    terharu.. sob sob sob!
    mcm dh raya pulak.. ngeee... :P

    ReplyDelete
  4. sama2la kte bjuang sbgai blogger..haha

    ReplyDelete
  5. hurm nikmat kot terjah blog orng then bg comment..haha bg pendapat kita kat diorang tuh yg best bagi aku la ahah

    ReplyDelete
  6. hahaha..thnx u'all...
    terharu sy bce coment2 korg...
    nway...sy xkesah pon sbrpa byk follower...yg pntg sy kongsi cer bersama korang,,kalau muak ...sory taw...:)

    ReplyDelete

takkan singgah je ? bagilah 1 komen kt sini :)